PSYCHOSIS Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Какво да ти кажа, Полт се дъни срещу Гръби и Хък, Форджиджи е малка пикла, Хепи в група с двама корейци и Кас, Стрелок също с двама корейци, Торзейн пада от най-смешния играч в турнира (Verdi), a Лусифрон - coin flip. Колкото, толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Какво да ти кажа, Полт се дъни срещу Гръби и Хък, Форджиджи е малка пикла, Хепи в група с двама корейци и Кас, Стрелок също с двама корейци, Торзейн пада от най-смешния играч в турнира (Verdi), a Лусифрон - coin flip. Колкото, толкова. ПвЗ и ПвЗ на финали. Изобщо не съм го виждал това...а, всъщност, виждал съм го. Две години подред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Еее, Бабо, точно пък в тоя турнир не са ти виновни зергите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Еее, Бабо, точно пък в тоя турнир не са ти виновни зергите... ЗвП по две Винаги е било така, винаги ще бъде, докато зерг и протос имат а муув юнити и не изискват скил в сравнение с теран. Резултатите не лъжат. Трябва да си господ с теран, за да биеш средностатистически грандмастър зерг/протос. Бухалът току-що би Джейдонг. Нямам думи. Играта е толкова рандом, че всичко може да се случи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Well, fuck.... Group of Death, if ever there was one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Как се е родил Колосът: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 ШИБАНИТЕ VOID-ове са най-леймърския юнит в цялата игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 ШИБАНИТЕ VOID-ове са най-леймърския юнит в цялата игра! Marines! Marines everywhere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Не помогнаха. Имах 10тина void-a, натискам "Е" и омазват марините за норматив. Особено ако мога да ги дръпна за да не ги вкара отдолу. А с каква скорост отнесох command center-a + няколко сгради наоколо просто не ми се говори. Вкарах и 5 темпест-а да пробвам що за чудо е... не разбрах кое трепе толкова бързо но протоските въздушни сили нямат равни просто. Аз спирам да правя наземна войска вече. Бил съм на лимит, наливат ми се въздушни и ме омазват. Максвам наново - същите полу-набити ми изриват стокърите преди да кажат дзак егати при това ги блинкнах отдолу им. IMBA Я някой да ме светне тоя темпест кога е хубаво да се ползва и срещу какви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Не помогнаха. Имах 10тина void-a, натискам "Е" и омазват марините за норматив. Особено ако мога да ги дръпна за да не ги вкара отдолу. А с каква скорост отнесох command center-a + няколко сгради наоколо просто не ми се говори. Вкарах и 5 темпест-а да пробвам що за чудо е... не разбрах кое трепе толкова бързо но протоските въздушни сили нямат равни просто. Аз спирам да правя наземна войска вече. Бил съм на лимит, наливат ми се въздушни и ме омазват. Максвам наново - същите полу-набити ми изриват стокърите преди да кажат дзак егати при това ги блинкнах отдолу им. IMBA Я някой да ме светне тоя темпест кога е хубаво да се ползва и срещу какви? аз доколкото знам, войдовете не получават бонус срещу марини като натиснеш е. Темпестите са много силни срещу батълкрузъри и колоси, но иначе под маринки, се стопяват. Лошото е, че ако тосчето има хай темплари и аркони, не може да влезнеш хубаво, а ако изпуснеш и един хай темплар, си гг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Явно малко маринки е имал онзи тип, но виж как мрът стокърите не е истина. Явно критичната маса е около 10тина войда оттам насетне спиране само с други въздушни само. ПС: Войдове със зилоти ми беше любима тактика преди година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Не помогнаха. Имах 10тина void-a, натискам "Е" и омазват марините за норматив.Е, ако са били 10-на марина... Дедо, бастун такъв, Е-то го натискаш само за armored единици. За други си е waste of cooldown... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 To прота като Creator цъкат "Е" срещу non-armored, какво очакваш от дедо Ауееее, готови ли сте за най-жестоката група в историята на SC2?!?! Още 30 минути! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Innovation... bab, bad boy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Е, ако са били 10-на марина... Дедо, бастун такъв, Е-то го натискаш само за armored единици. За други си е waste of cooldown... Я обясни малко. Защо само срещу armored. Нали това ми чарджва атаката? Или нещо изтървам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Дори не си прочел tooltip-а... Войда си е на максимален чардж от самото начало. Въпросния скил ти дава допълнително dmg срещу armored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 :-) чукча писател. видях charge и дотам... но пък виж за squadron-a мога доста да ти обясня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Сега изгледах на спокойствие игрите от Group of Death, и... спокойно заявявам: Аbsofuckinlutely craziness не е имало такава група ever. И специално игрите на двамата, които успяха да излязат са феноменални - особено първият. То само стига да се види кои не успяха да излязат от тази група, за да стане още по-ясно що за лудница беше Group B. Спойлер в линка -> Линк: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_WCS_Season_1_Korea_GSL/Code_S IИма ги в Арена -> http://arenabg.com/torrents/gsl-2013-s02-codes-ro16-groupb-720p-starcraft-2/340403/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Защо ли не се изненадвам - Life размазва Parting, все едно Parting е в голд лигата, след което Innovation размазва Life по същия начин...Честно казано, не видях нищо интересно - супер едностранни игри, като може би само ЗвП-то беше по-завързано. ТвЗ-то беше...абе просто без коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Защо ли не се изненадвам - Life размазва Parting, все едно Parting е в голд лигата, след което Innovation размазва Life по същия начин... Честно казано, не видях нищо интересно - супер едностранни игри, като може би само ЗвП-то беше по-завързано. ТвЗ-то беше...абе просто без коментар. АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЙЙЙ. ТИ ЛУД ЛИ СИ? Иновейшън е тоооолкова по-добър от Лайф, хиляди пъти. Хиллляяяди пъти. Иновейшън не направи ни една грешка в ни една своя игра, постоянно беше с 1 база над Лайф, атакуваше от 50 места, бутна спаунинг пула, и пак Лайф за малко да обърне. Зерг е абсолютно имба, щом Лайф, който направи толкова много грешки, загуби толкова трудно. Игрите на Иновейшън покзаха колко е по-добър от другите играчи в момента. Нещо като МВП преди 1 година. Технически, Иновейшън спрямо Лайф е като ГМ срещу Диамант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Артозата го каза и в един от коментарите - Лайф е най-добрия зерг в света към момента. Ако най-добрия зерг в света не може да бие теран, не знам... Надявам се, че си даваш сметка, колко смешни изглеждат приказките ти за сакатите зерги, които не трябвало нищо да правят, за да вземат игра на теран.И как по-точно предлагаш зерга да спре терана да не е напред!? Искам да кажеш, какво зерга изобщо може да направи, за да изненада теран в началото, освен някакъв безумен оуин, който в 95% от случаите терана може да спре?! Двете игри между Лайф и Иновейшън са красноречив пример за ситуяцията в момента. Надявам се, че не само аз го виждам и скоро ще бъдат взети мерки по въпроса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Рънър добре разбирам защо говориш така, и аз да бях зерг и на мен щеше да ми е кофти Лайф да не излезе от групата си, но от дърветата не виждаш гората... пак. Виж малко общата картинка, 2013 WCS Season 1 Korea GSL: Code S - най-престижната лига в момента: 1)Round of 32 - зерга с най-много представители; 2)Round of 16 - зерга с най-много представители; 3)Round of 8 - готов съм да се обзаложа, че пак зерга ще е с най-много представители; Явно повече от добре се справят зерг играчите, какво оплакваш не става ясно. Освен това казваш "Life размазва Parting, все едно Parting е в голд лигата" - което не е точно така, щото и двете игри бяха супер на кантар, НО... малко по-късно на същия ден отново играят Life и Parting, и вече тогава игрите не бяха на кантар щото Parting просто го сгази или ако предпочиташ Life го размазаха по Белшир и Стар стейшън. Т.е. или Лайф нещо не беше във форма този ден, или наистина всеки в тази група може да бие всеки и да падне от всеки. Та супер странно гледаш на нещата, щото зерг продължава да доминира навсякъде, е да наистина, не е така смешно както беше станало в Lings Of Liberty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Хахаха, "зерг доминира"... Е с това си изказване просто ми станя ясно, дали има смисъл да се коментира и да се задълбочава.Иначе не бях гледал финалните игри между Партинг и Лайф. Сега ще си поправя грешката.Гледах ги - не бих казал, че го "размазаха по Белшир и Стар стейшън". Два тъпи оуна са си изцяло негова вина и това при полжение, че две игри подред показа, че може без проблем да го бие в нормални игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Зерг е абсолютно имба, щом Лайф, който направи толкова много грешки, загуби толкова трудно. Игрите на Иновейшън покзаха колко е по-добър от другите играчи в момента. Нещо като МВП преди 1 година. Технически, Иновейшън спрямо Лайф е като ГМ срещу Диамант. Майна вземи поиграй малко че да смениш плочата. От 100 места всички говорят обратното ти си пееш каквото си знаеш. В момента теран е имба, не зерг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.