Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Тук си прав. Затова съм и в платината все пак. Проблема е че при 3 такива идиота пробите гинат за норматив. 

И ми се струва че void ray-a се charge-ва по-бързо. Доста по-бързо от преди. 

:Facepalm:

Void Ray-а не се чарджва сигурно от 5-6 пача на бетата насам :) От раз си прави базовия dmg ;)

:lol:  :lol:  :lol:

Явно е, че неговите се чарджват.

Дедо, сам се издаде и сега всички знаят, че ползваш хакове.

Не бях играл цяла година бе оу.

В темата също беше спомнавано бе оу :P При това не веднъж и дваж. Дори и оплаквания имаше ;) Ама нали чукча писатель :]

В темата също беше спомнавано бе оу :P При това не веднъж и дваж. Дори и оплаквания имаше ;) Ама нали чукча писатель :]

ааа в случая е склерозата :P

Не знам дали някой следи пролигата, но днес изгледах повечето неща от четвърти кръг и останах много доволен и доста изненадан. Доволен от супер интересните игри, които изгледах, а сериозно изненадан съм от нивото на игра и постиженията, които показва Джае в този кръг. Не стига че показва как се бият терани като Флаш, но показва доста добро ЗвП, а пък ЗвЗ -то му е... за мен извънземно. Отделно обръща почти загубени срещи и то срещу отбор като Woongjin Stars. E, не е ста*ал Jaedong от Broodwar, но ми изглежда много, много по-задобрял отколкото преди 2-3 месеца. 

Ей това ЗвЗ при 3:3 с Woongjin Stars, срещу Soulkey е много добро -> http://www.twitch.tv/sc2proleague/c/2123911

П.П. И малко ме досмешава като гледам как евроамериканския отбор EG-Liquid е кореец до корееца... От 10-те човека отбор на сцената, само Хък не е кореец. :))

Hero, Taeja, Zenio, Oz, JYP, aLive, Jaedong, Revival + треньора

Той може да е най-слабия корейски зерг, но поне е някакво име, докато другия какъв е?! Аз лично никога не го бях чувал... Не че това е определящо, но по-скоро го казах в стила на бабата, когато се изказваше, как някакви но-нейм зерги размазват утвърдили се вече терани.

Голямо име е... като му видя името и директно прескачам вод-а понеже е гаранция за нискокачествена продукция. Изобщо не знам как си гледал битката му с Център.

Отделно имай предвид, че тераните бяха първата раса, която започна да играе хотс... поради една или друга причина. Какво значи това? - Има повече и по-разработени билдове, най-вероятно Център е тренирал повече от Зиньо... и като за финал, може на Зиньо да му се е спяло или да го е подценил. Как да кажа... на такова "високо" ниво всичко може да се случи.

Гледаш ли какво правят Иновейшън и Флаш?

Моля се по някакъв начин Лайф да ги избегне нагоре по бракета...

Well, fuck....

zXtHWyU.jpg

Group of Death, if ever there was one!

wow тия горе са в една група ли... б.х му м....та

...верно -> http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_WCS_Season_1_Korea_GSL/Code_S

Лоша група !

П.П. Сай като гледам как ги е избегнал, по-добре друг път само Пу пу да не му е уроки да викаш. :)

Продължаваш да си предубеден и пристрастен :)

Не съм нито предубеден, нито пристрастен. Теран е просто по-трудна раса от другите две. Резултатите говорят. Две години зерг доминация  продължава и сега. 

Че и на Broodwar terran-a беше най-трудната раса. Което не пречеше на теранската доминация по турнирите.

Така е, но просто не е честно.  

Сега почва Гумихо срещу Джейдонг. Очаквам неверояни игри.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...