djadomraz Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Я дай и някой протоски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 http://day9.tv/d/Day9/day9-daily-557-grubby-koth-pvt-games/ http://day9.tv/d/Day9/day9-daily-562/ Apollo сигурно ще прави и за всички други раси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Aз минах кампанията още преди няколко дена. Уникално яка е. Имам чувството че филмите и т.н. са им отнели повече работа от всичко друго. За съжаление след като ми начупиха канчето някакви бронзови направо се отчаях колко зле съм Я кажете къде да погледне човек за някой приличен билд че стоя гледам и не знам какво правя Кампанията наистина беше уникална. Тамън се чудех, как ще го направят, че да не скапят нещата. Вече съм напълно удовлетворен, че съм избрал зерг за раса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Бахмааму. Тея дни все повече взе да ми се играе пак. Да им го туря, ще трябва да събирам 120лв пак май. Пък искам и малко пари да вкарам и в ПоЕ... лоша работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 120? 80 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Само ХОТС е 80. Ако нямаш предишната версия - 60ЕВРО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Е ти нали играеше преди? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Той май я продаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Мхм. GSTL Fantasy League Open - http://www.teamliquid.net/fantasy/ бързо си направете отбор докато не е затворен прозореца. http://www.gamespot.com/starcraft-ii-heart-of-the-swarm/videos/stephano-says-no-zerg-will-make-it-to-the-finals-at-mlg-dallas-6405456/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Терана се е превърнал в няква пълна смешка - не знам, какво е положението при ТвП, но при ТвЗ е плачевно. Трябва да съм магьосник, за да взема игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Терана се е превърнал в няква пълна смешка - не знам, какво е положението при ТвП, но при ТвЗ е плачевно. Трябва да съм магьосник, за да взема игра... Ако шернеш реплея, ще се види дали е щото теран е смешка или щото е бил в пъти по-добър, което е основният, да не кажа единствен, начин теран да бие зерг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Terran в момента отново най-силната раса с най-много възможности, бабата пак си знае песните от преди 1 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Terran в момента отново най-силната раса с най-много възможности, бабата пак си знае песните от преди 1 година Mlg winner -zerg. Говори ми на шапката Между другото, в последните 10-на важни турнира според Ликуипедиа, има само 1 първо място за теран. В последните 20 ако проверя, пак ще са толкова. Като фактите говорят, дори и фенбойчетата, дето си нямат идея за какво става въпрос, трябва да се замислят и да замълчат. Зерг бил трудна раса: АХАХАХАХ А за протос, един пич с ексбокс контролър е в мастърс, смятам, че няма смисъл да дискутираме трудна ли е расата http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=404953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Ами да, така е като си 5-10 пъти по-добър играч - друг начин да биеш в терански турнир няма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Nerf terran! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=405175 Хубаво интервю с Флаш. --- И защо са тия глупости за терана. Последната година от Lings of Liberty беше тотален провал в баланса, и особено в ТвЗ -то - имбаланс признат от всички. И сега всеки зерг свикнал да побеждава заради имбата, му се налага малко и да се постарае, т.е. напълно разбираемо неудобство за глезениците на Blizzard. И за да не съм голословен, освен първото място в последния голям турнир, взето от зерг, ще посоча още и: ...що ли в момента в Корейския ладър, първия теран, който се вижда в топ 10 /от общо 2/ е не някой друг ами Innovation, и странно защо първите три места са окупирани все така от зерг играчи. А още по-странно е, че до 21 -во място има САМО 4 /четири терана/, 8 зерга и 9 протоса... ?!? Бах тоз имбаланс ! То че изглежда небалансрирано, определено е така, но единственото, което май трябва да се направи е BUFF Terran ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Аз да попитам - как не ви е срам да коментирате баланс, като дори нямате ХОТС?! Не знам, какво е положението в ГМ, но аз съм Мастърс и тераните ме размазват само с А-Муув.Между другото, миналия ден имаше мач между Гуди и Димага - изгледах го до 4:1 за Гуди и ми писна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Аз да попитам - как не ви е срам да коментирате баланс, като дори нямате ХОТС?! Не знам, какво е положението в ГМ, но аз съм Мастърс и тераните ме размазват само с А-Муув. Между другото, миналия ден имаше мач между Гуди и Димага - изгледах го до 4:1 за Гуди и ми писна... Играх бетата почти до край и ни можах да бия ни един гм зерг, а бих доста гм терани и дори малко тосове. Нищо не се е променило оттогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Sound!!!! /GSTL Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Зерг бил трудна раса: АХАХАХАХ Аз в тоя ред на мисли да попитам - като Зерг е толкова лесна и за малоумници раса, що не земеш да играеш с нея и да мажеш наред? Нали и сакат можел да бие - давай да видим. По твоите приказки ще си шампион! Какво се мъчиш с тия пусти, трудни Терани? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Абе и ние това го питахме, ама няма отговор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Жалко, че бабата няма да гледа вчерашния и днешния ГСТЛ. Иначе срам ще го хване да се оплаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Idra: Fuckin absurd match-up right now!Бабо - след тоя коментар очаквай скоро нърф на теран. И понеже гледам на Стефано и на Идра стриймовете едновременно, ето коментар на Стефано, след третата поредна загуба от Демюслим: - Медиваците са прекалено силни. Демюслим, признай си в стрийма, че не я заслужаваше (победата)!След това почват четвърта игра и Демюслим нещо се възмущава, че заслужавал, а Стефано му казва:- Ти залужаваш, но нека кажем, че расата ти помага "мъничко" в момента.А Демюслим казва:- С това съм съгласен.А в същото време гледам как Идра се налива на някакъв теран, с камара кучета и няколко ултралиска, като в този момент изкачат три ракети от мините зад основната армия на терана и Идра остава само с Ултралиските, които умират още преди да успее да лефтне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Хъски каза нещо много умно вчера: "Най-накрая направиха играта, така че и за зерга да се изисква малко Микро." Коментарът беше по повод наливането на някъв ламер (Идра или някъв подобен), без да пусне по 2-3 лингчета да изчисти мините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Мхм, сега зерга ще разбере к'во му е на терана срещу бейнлинги И все пак - nerf terran! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.