Antares Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ей това за мен описва всичките мнения на бабата в темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Бахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ей това за мен описва всичките мнения на бабата в темата... Това е МНОГО МЕКО КАЗАНО!!! Аз едвам се сдържам да не взема по-сериозни мерки. И това при положение, че чета веднъж седмично. Вие редовните как го търпите просто не мога да проумея... Повече от година едни и същи неща, ЕДНИ И СЪЩИ!!! Да илиза вече новата кампания със зергите, че да си кажем няколко лафа, различни от тая виеща латерна, в която се е превърнала темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Да не си посмял. Ние си го харесваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Да не си посмял. Ние си го харесваме. Аз щом досега нищо не съм направил, няма и да направя. Но това не ми пречи да ви се чудя на акъла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Цъкълче Бабо - виж, тука учЕните са казали, че Теран ша бият Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Топ 4 на IEM са от Incredible Miracle. Наистина Incredible! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Топ 4 на IEM са от Incredible Miracle. Наистина Incredible! Train Hard, go pro. В Уингс Оф Либърти, завършваме с поредния ЗвЗ финал. Честито на победителя, който, между другото, беше поне 1 класа механично по-добър в сравнение с противника си. За любителите на статистиките: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=402124 Ясно показва, че в днешно време зерг е абсолютно небалансиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 LOL от тоя линк много ми хареса:2010 ~ early 2011 = volatile eramid-2011~ late 2011 = Terran OP “Wings of Liberty” eraearly 2012 ~ mid 2012 = Protoss OP “Blinks of Liberty” eralate 2012 ~ 2013 = Zerg OP “Lings of Liberty” era Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 LOL от тоя линк много ми хареса: 2010 ~ early 2011 = volatile era mid-2011~ late 2011 = Terran OP “Wings of Liberty” era early 2012 ~ mid 2012 = Protoss OP “Blinks of Liberty” era late 2012 ~ 2013 = Zerg OP “Lings of Liberty” era mid 2013 = Terran OP "Heart of the Terran" era Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Този път българските търговци не се изложиха с опаковката- ХОТС идва с картонена кутийка и в нея пластмасовата кутийка с диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 МАМКА МУ! БАШ СЕГА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ!?!?!? Ааааааааааааааа Че кампанията е една зарибяваща... мъкааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Мани, мани - на мен днес три интересни работи ми се струпаха, като за всяко едно от тях трябваше да отделя цялата нощ... И това се съчета с възможно най-ранното ставане утре. Усещам, как ще пия кафе след кафе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 best nuke 2013 by Bomber http://i.minus.com/i496Ht5KLWt55.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Life > imbalance Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 WoL приключи, а HotS започва с Life. Учудва ме тоталната липса на интерес към HotS от моя страна. От излизането на бетата до днес не съм изгледал дори една цяла игра, само хвърлям по един поглед на някой стрийм. Чак снощи установих, че турнирът, който се играе, всъщност е MLG. Дотолкова съм погълнат от X Universe (подминах 300 часа геймплей), че всичко друго е мъгла Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 И на мен ми е през ... за хотс. Гледах 2 игри от МЛГ и слушах още 2-3 докато играх ПоЕ. Кво е туй Х? EVE-clone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Мен HotS ме кефи 434 пъти повече от предишната. Нинам що така. А кампанията (изиграл съм само 7 мисии) е яката работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Напълно съгласен с Иван! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Защото е нова. След 6 месеца, когато метата се успокои и всеки знае всичко ще е пак на същото положение както и УоЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Предполагам... Само че на мен и бетата ми хареса, и кампанията ми харесва, проблема е, че не мога да отделя достатъчно време, да си развия наново ингейм-механиките, билдове и т.н. и да спрат бронзови дебили да ме бият... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Разприказвахме се пак с една дружина за хотс, преди много цъкахме УоЛ. Преди да ни писне де и да минем към Дота или други, но пак почна да ни посърбява малко. Като пуснат Стартер Едишън на хотс ще разцъкам малко зерг/терран, че няма 60евро сега за игра. Иначе нови кандидат-карти за Пролигата http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=403658 (едната база е само със златни минерали) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Aз минах кампанията още преди няколко дена. Уникално яка е. Имам чувството че филмите и т.н. са им отнели повече работа от всичко друго. За съжаление след като ми начупиха канчето някакви бронзови направо се отчаях колко зле съм Я кажете къде да погледне човек за някой приличен билд че стоя гледам и не знам какво правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ето един зергски http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=402758#1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.