Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Кой е този?

-----------

Доста добре е Ц. Впечатлен съм.

Моля?! Бяха А > В > С; 1>2>3>4>5>6

Демек бях в дъното... Наистина, като почнах да играя там - имах чувството, че до момента съм играл в детската градина срещу цветенца и пеперудки и ме мажеха като за световно...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Кой е този?

-----------Моля?! Бяха А > В > С; 1>2>3>4>5>6

Демек бях в дъното... Наистина, като почнах да играя там - имах чувството, че до момента съм играл в детската градина срещу цветенца и пеперудки и ме мажеха като за световно...

Мислех, че говорим за ICCUP.

Мислех, че говорим за ICCUP.

ICCUP-а ми харесваше повече, но по време оно доставчика ми имаше отвратително latency към техния сървър, та за това циклех WGT. И определено ми вдигна значително нивото на BW...

Ся... нямам нито време, нито желание да играя толкова... А от друга страна, като играя срещу някой платинен и ме бие и от вътре ме чопли...

Stephano Interview:

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=396747

You have INnoVation, Hack, and DRG in your group. What kind of scenario are you predicting?

I think I'm going to beat INnoVation by a score of 2-0. And I think I'm going to face DRG in the winners' round since he'll probably defeat Hack. I'm not confident in my ZvZs so it's going to be difficult for me to win in the winners' round. I think I'll probably advance by beating a Terran again in the final round.

Compared to how much you stream, you must not practice as much. And yet, why do you continue to make good results?

That's just my style. I don't really play a lot on a regular basis. But, I think about the game constantly on a daily basis. In my opinion, that's enough.

:)))))))))))

Ето това е глупавото: зерг без талант се изправя срещу хора, които са хиляди пъти по-добри от него, тренират 24/7, и си мисли, че може да ги бие. Най-страшното е, че ако играеше малко по-добре, щеше да го направи. Ужас пълен.

Playing a game, pause game to answer phone. Come back ask "gogo?", no response. Waiting for 5 minutes, starting to get seriously pissed. Just as I am about to resume the game after 10 minutes of waiting I remember that I was playing against an A.I. to test something.

:D

Giantt пак сменил отборите - вече е при Лусифрон и Вортикс в Каронт3. Браво на момчето, жалко че не можа да вземе игра от LGIM-Seed в IPTL.

Там е под наем заедно с германеца Krass, за да може Karont3 да играе в IPTL. За съжаление от три мача има три загуби - срещу TLO, MVP.Monster и сега срещу True (не Seed).

Само на мен ли ми се струва, че от креативен и интересен за гледане, но среден към висок клас играч, TLO е станал се е превърнал в леко скучновата машина за мачкане?

След тази игра сигурно зергите ще ревнат "widowmine imba!!" :lol:

Само на мен ли ми се струва, че от креативен и интересен за гледане, но среден към висок клас играч, TLO е станал се е превърнал в леко скучновата машина за мачкане?

След тази игра сигурно зергите ще ревнат "widowmine imba!!" :lol:

816822SD26.jpg

Failed bust -> go make 26 drones.

Зергите са пълни некадърници.

Там е под наем заедно с германеца Krass, за да може Karont3 да играе в IPTL. За съжаление от три мача има три загуби - срещу TLO, MVP.Monster и сега срещу True (не Seed).

Некадърен зерг пада само от по-малко некадърен зерг/протос. Ако му бяха пуснали някой теран, примерно МВП, сега щеше да е с победа над терана. Играта е отвратителна, с ясно изразено:

Terran < Protoss < Zerg

Не. Аз си влизам без проблем.

След толкова бездарно изиграна игра, загубена от тотален малоумник ми иде да си прережа вените...

Life vs Parting

Cause Hydra is weak. 

Ей затова зергите са тъпи нещастници. Тооооолкова плач как хидрата била слаба, как умирала, как за нищо не ставала. Близард естествено трябва да лижат гъза на най-некомпетентните, бездарни и кежуъл играчи, и бъфват хидрата. Life хваща 15-на не-бъфнати хидри, а муува и бие Партинг два пъти подред. А какво ще правим като хидрите бъдат бъфнати, щом и сега не-бъфнати хидри без никакво микро размазват всичко наляво и надясно? 

E, явно не са достатъчно силни срещу мути при ZvZ. 

Да, да ги бъфнем, за да контрират мути. Освен това да бъфнем и мутитата. И ето какво получихме: зерг е бъфнат с два юнита, защото зерги не могат да ги бият. Тъпото е, че никога няма да разберем колко добър е Лайф или колко добър е Лосира, защото зерг е толкова имба, че дори и пълен дебил като Стефано или червей като Нърчио (който ползва само 1 контрол за армията си) имат шанс срещу когото и да е.

Свръх разочарован съм, че някога имах вяра в Близард и съм свръх щастлив, че си кенсълнах приордъра. Не изпитвам удоволствие от игра, в която едни са по-привилегировани до такава степен от други. Честно, зерг, който не е в ГМ, е нещо по-слабо в пъти от голд теран.

И в същото време в моята девизия топ 8 изглежда така:

482dcdbb91c4430b.jpg

А Грандмастъра топ 15:
Протос - 4
Теран - 5
Зерг - 6

Не знам, защо продължаваш да мрънкаш, Бабо...

И в същото време в моята девизия топ 8 изглежда така:

482dcdbb91c4430b.jpg

А Грандмастъра топ 15:

Протос - 4

Теран - 5

Зерг - 6

Не знам, защо продължаваш да мрънкаш, Бабо...

Нали знаеш, че тези зерги в грандмастър, ако играеха теран, щяха да са голд, а ако бяха протоси, може би щяха да са в диамант. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...