Antares Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Добре го докарваше на троснат маниер . Реално пича видимо добре игра, като гледах риплея. Гледах орбиталите му - спамеше стабилно мулета. Тръгна да наглее за три бази, за което заподозрях бивш зерг, само че не предвиди явно наличието на оракули, та като му кацнах с три над минералите на основната директно gg/left... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Поздравявам Бабата с този каст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Поздравявам Бабата с този каст Бабата мерси. Аз престанах да играя завинаги, или поне докато не видя, че скил бие конситънтли, както е в Брууд Уар и в Уаркрафт. В 2-ката нещата стават прекалено бързо, за да може скилът да има значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Едва ли ще го оставят в този вид hellbat-а... Бабо, Macro > Micro. Ако под умения класифицираш микрото - само то не стига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Life finds a way...AGAIN! От 0:3 срещу ДРГ - 4:3 (Iron Squid 2 grand final). При това какви невъзможни игри взе - само можеш да зяпаш и да си чоплиш носа от удивление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Едва ли ще го оставят в този вид hellbat-а... Бабо, Macro > Micro. Ако под умения класифицираш микрото - само то не стига. Хелбатът е изключително слаб, така че предполагам, че ще има бъфове. А макрото го възвеличавате, защото то е единственото нещо, в което протос/ зерг може да сгреши. То наистина е хубаво да а мууваш войската си и да помпиш юнити, но теранът не може да си го позволи това нещо. Зерг и протос могат да направят само макро грешки. Теранът е расата, при която каквато и да е грешка - микро/макро, пак губиш. Ако зерг/протос бяха толкова трудни за управление като теран, жалки лайна като Идра нямаше и в мастърс да са. Не се опитвайте да ме убеждавате в противното: има 10000 тредове в тл защо теран е най-малко играната раса. Аз лично си кенсълнах приордъра и не съм играл от 2 месеца и докато изискванията, за да си добър с някоя раса, са много по-големи от изискванията да си добър с другите, няма да я играя. За сметка на това гледам една много по-балансирана игра, в която по-добрият играч побеждава в 10/11 игри. http://www.teamliquid.net/video/streams/snipealot2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Абсолютно си личи, че не си играл от два месеца! По-добре млънки и не се излагай повече. В момента теран е толкова силен, че зерг трябва да е класи над него, че да има шанс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 ?!? Толкова е силен терана, че рандъм евро/американски зергчета побеждават с лекота, подчертавам с ЛЕКОТА, топ корейски професионални играчи, които са направили грешния избор, и се мъчат с теран. Ма то това е от повече от година вече - няма как да не си забелязал. И да не кажеш, че това вече се е променило, хвърли едно око на нещо от вчера: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Iron_Squid_%E2%80%93_Chapter_II 16 играча, 9 зерга, 4 тоса и 3 терана. 2 от тераните /небезизвестните MVP и MMA/ отпадат безславно от noname /нямам предвид Стефано/ НЕкорейски зергове със, забележи: 3:0 и 3:1 резултати... any comments ? Друг любопитен факт е, че ако нямаше поканени играчи, от тези които се квалифицират има само 1 /един/ теран, един протос... и естествено цяла тумба зергове. Някой правилно се е сетил, че ако иска да има терани по големите турнири... трябва да ги канят, щото с квалификации нестава. Цялата последна година е пълна с факти като горните, ма иначе как беше: "В момента теран е толкова силен, че зерг трябва да е класи над него, че да има шанс" А в последните изиграни 14 сета ТвЗ на гореспоменатия турнир /реално от ро16/ резултата е 12:2 ?!?!? Показателно може би ? ...толкова грозно е станало, че и за гледане не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Чак днес видях, че е излезнало интрото към експаншъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Има едно нещо което като се замисля ме кефи много - първата серия са мисиите с тераните, втората са зергите, и това което ще ме накефи максимално е последната когато протосите ще изпоначупят канчетата на останалите. Още от първия ме кефят най-много и още тогава зергите не ми идваха отръки, както и сега - някак не мога да си свикна с тях - тогава винаги random се пусках пък каквото излезне, но протосите винаги са ми били слабост и техните сгради и юнити ми изглеждат най-красиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Има едно нещо което като се замисля ме кефи много - първата серия са мисиите с тераните, втората са зергите, и това което ще ме накефи максимално е последната когато протосите ще изпоначупят канчетата на останалите. Още от първия ме кефят най-много и още тогава зергите не ми идваха отръки, както и сега - някак не мога да си свикна с тях - тогава винаги random се пусках пък каквото излезне, но протосите винаги са ми били слабост и техните сгради и юнити ми изглеждат най-красиви Според теб протосите в момента не чупят канчетата на останалите? Абсолютно си личи, че не си играл от два месеца! По-добре млънки и не се излагай повече. В момента теран е толкова силен, че зерг трябва да е класи над него, че да има шанс! Не мога да прочета какво пишеш, МаринКинг пада от Нестий 0:3, така че освен червено, друго не виждам. Зерг с класи трябва да е, за да имал шанс. АХАХАХАХ. Рънъре, какви ги сънуваш, момчеее...Какви си ги съчиняваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Foxer, най-предсказуемия и умрял теран без никаква тактическа мисъл, само едно микро на марини и това е. Тоя калъф има 3 билда и тва е. И къде ми слагаш ММА при качествените терани? Тоя не е играл на Код С ниво от 2 години. МВП сигурно не играе изобщо от проблеми с ръцете, но както и да е. Някои хора продължават да не знаят какво приказват, гледат резултати само и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Foxer, най-предсказуемия и умрял теран без никаква тактическа мисъл, само едно микро на марини и това е. Тоя калъф има 3 билда и тва е. И къде ми слагаш ММА при качествените терани? Тоя не е играл на Код С ниво от 2 години. МВП сигурно не играе изобщо от проблеми с ръцете, но както и да е. Някои хора продължават да не знаят какво приказват, гледат резултати само и това е. Не мога да прочета какво пишеш, пречат ми 6-те зерга в РО8 от Хоумстори. Пречat ми от Близърд Къп финалите: ДРГ вс Нестий. Пречат ми двата протос финалисти от МЛГ: Партинг и Рейн. ГСЛ финал: ЗвЗ, братче. Снайпър срещи Хиян. Пречат ми Ritmix Russian StarCraft 2 League Season 3: 1-st Protoss, 2nd - Zerg, 3-rd Zerg (Lowely > Gumiho) )))))))))))))) Пречат ми HyperX финалите: 1-во място Зерг, 2-ро - Протос, 3-то Зерг Пречат ми НАСЛ 2 финалите - 1- во място протос, 2-ро - протос, 3-то Зерг Интел Екстрийм - Протос победител, протос на второ място, теранче на трето. ЙЕЕЕЕС! Айърн Скуид - 6 зерга в БО8, 3 зерга в топ 4, ЗвЗ финал Ами не, принципно, резултатите не са важни. Това бяха всичките 'важни турнири' според ликуипедия. В тях няма ни един теран победител, и само 2/3 терана на 3-то място. От 9 турнира има 2 терана в топ 3, и двата пъти на 3-то място. Теран бил силен. Вие се подигравате сигурно с мен Ако който и от вас се пробва да играе с теран, стигне повече от платина, ще види, че теран е непропорционално по-слаба раса и от протос, и от зерг. И да, яко е да а муувнеш и да си мислиш, че си голямата работа, ама такива пред баба ви не минават. Зерг е лесна, ако не си гм с нея, си по-слаб от диамантен теран. Ако не си гм с протос, си по-слаб от нисък мастърс теран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Според теб протосите в момента не чупят канчетата на останалите? Имах предвид мисии Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Всеки път като чета мнения на бабата си представям нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Всеки път като чета мнения на бабата си представям нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 <offtopic> <!--както половината тема --> Е за т'ва спрях да посещавам 9gag </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Ще трябва и Squadron-a да престана да го разцъквам. Усещам се че се нервирам на нечия некадърност. Не стига че е некадърен, казваш му какво да направи, той ти вика да го оставиш на мира да си прави каквото му е кеф. Е хубаво ама сме 1 отбор и губим заради него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Случайно попаднах на тази тема: Did people QQ in Broodwar In Brood War, Terrans whined the most.Perhaps we should call them "Tearrans". Yes, every single noob complained about protoss OP С това се изчерпва и съдържанието на настоящата тема Eто и най-смисленото мнение от онази тема: There was QQ in Broodwar just like SC2. The difference is that it's easier to express your QQ to the masses now than it used to be, and people feel more entitled than they used to (i.e. Blizzard sucks why no fix game, Blizzard kill game, Blizzard give money back, I won't buy expansion unless this is fixed etc). This is mainly due to the fact that there is more competition in the game industry than before and with a more competitive market customers expect more and believe they deserve more since they can move on to other games with ease. Regarding Terran QQ:Terrans QQ'ed the most in SC1 because they were legitimately underpowered without Medics and Charon Booster. Because of this they had no way to deal with Mutalisks or Carriers. At the beginning of BW Terran QQ'ed the most as well, because the meta-game hadn't been worked out at all. There was no standard way of playing TvP. Some people tried variations of Bio and Bio-Mech which failed miserably and after a few years people figured out that you had to go Mech in TvP with Vulture, Spidermine, Tank then later Turrets and Science Vessels. QQ back then was the same as todayQQ follows trends in the metagame and usually involve certain races not knowing how to deal with the current metagame. The QQ lasts until a way is found to deal with it. Terran was considered UP for a long time until Boxer and iloveoov changed the way the game was meant to be played for Terran. After Savior introduced 3 Hatch Muta Zerg dominated Protoss in ZvP and it took over a year before players like Bisu again changed how the game was meant to be played and taught Protoss how to deal with the new metagame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Абе в брудуор беше друга картинката. Там също от терана се изискваше доста стабилно микро, за да оцелее, като контрола там беше далеч по-труден. Само дето в BW за да наръсиш хубави psi storms се изискваше също добър контрол, да не говорим, че зерга не можеше да си хваща всички люпилни на една цифра, още повече че беше почти невъзможно лимит армия да я хванеш с по дванайсет единици на цифра...Играл съм terran/Protoss на сравнително високо равнище (World Gaming Tour) и спокойно мога да заявя, че Protoss беше най-малко apm зависимата раса. И теран доста съм играл и определено ми беше най-трудната за игра раса. Но в края на BW определено тераните обираха всичко, просто защото имаше достатъчно умели играчи, а на високо равнище определено T беше overpowered. A за последните WCG-та не знам да има от Grrrr насам взето от protoss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Случайно попаднах на тази тема: Did people QQ in Broodwar С това се изчерпва и съдържанието на настоящата тема Eто и най-смисленото мнение от онази тема: Дедо, то хубаво е така...ама ...когато Идра плачеше, Дейвид Ким му обърса сополчето и нърфна терана. Когато Нанива плачеше, Дейвид Ким му избърса гъза и нърфна терана. Когато тераните плачат, Дедо изважда някаква тема, писана от 10-годния гей-любовник на Идра, и ни я изпрасква. Каквито и неща да ми поствате, в 9-те мейджър скорошни турнира, има само 3 терана в топ 3, и 3-те са на 3-то място. Това ако не е показателно, не нам кое е. В брууд уар играта с теран може и да е маалко по-трудна, отколкото с протос или зерг, но поне не е различна игра. В старкрафт две играта със зерг е все едно играеш с чийт коуд за ресурси и вижън, играта с протос е все едно играеш с чийт коуд за безсмъртие, а играта с теран е все едно играеш сървайвъл хорър на Nightmare, където всеки изрод те пръска с 1 удар, а на теб ти трябва да изпразниш 5 пълнителя в чотората му, за да го убиеш. Виждайки как 1 година подред незаслужили печелят турнири, аз се обезверих и престанах да играя и да следя активно сцената. В ХОТС зергът и протосът са още по-могъщи, теранът е още по-слаб, но вече виждам зергските и протоските плачове, които ще причинят още по-голям нърф на теран. После защо имало КюКю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Баси, наскоро си пуснах няколко свои риплея от времето, когато цъках WGT на BW... Доплака ми се, не можех да си представя, че съм играл толкова добре, сравнено със сега... А като се замисля, че тогава бях ранг c4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Баси, наскоро си пуснах няколко свои риплея от времето, когато цъках WGT на BW... Доплака ми се, не можех да си представя, че съм играл толкова добре, сравнено със сега... А като се замисля, че тогава бях ранг c4... Доста добре е Ц. Впечатлен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.