Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Fungal Growth

Range increased from 8 to 10.

Missile speed increased from 10 to 15.

:thumbs-up:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

най-силната раса получи пореден незаслужен бъф.

I <3 PSY!

Не знам защо имам спомен, че когато аз припадах по него, ти го плюеше :)

Иначе FG в никакъв случай няма да остане така. Според мен най-вероятно ще го оставят на 9 рейндж с 10 спийд.

Не знам защо имам спомен, че когато аз припадах по него, ти го плюеше :)
Бъркаш с Idra. Пси винаги съм го харесвал! Когато се опитвах да играя Z, неговите кастове баш ти ми ги препоръча и ми бяха от огромна полза. От тогава е един от тримата кастъри, за които съм абониран в тубата.

Иначе FG в никакъв случай няма да остане така. Според мен най-вероятно ще го оставят на 9 рейндж с 10 спийд.
Според мен също ще претърпи промени.

btw, препоръчайте приятни за слушане youtube кастъри? В момента съм абониран за Husky, Psy и HD (чийто глас откровено ме дразни, btw) и изкарват прекалено малко риплеи...

За мен най-добрите кастъри са про-геймърите. Grubby например е перфектен, но той няма YT канал. Понякога приказва, докато стриймва, но трябва да се ровиш из VODs.

Напоследък много ми допада ToD - http://www.youtube.com/user/ToDstarcraft/videos?view=0

Ако говориш за кастъри на HotS - нямам представа.

Btw, днес е третият ден на Homestory Cup V. Ето групите:

А: Mana, Snute, Dimaga, Symbol

B: Ret, MKP, Bratok, Socke

C: Stephano, BabyKnight, Xlord, MMA

D: MC, Grubby, Kas, TLO

Започва в 15:00 наше време. Който няма работа, да гледа. :)

С два зерга в групата, естествено, че ММА отпадна. Коуд С теран :) Само в МКП ми е надеждата, ама няма да го бъде. Плюя на зергите и се надявам да останат без работа, като балансират играта.

С два зерга в групата, естествено, че ММА отпадна. Коуд С теран :) Само в МКП ми е надеждата, ама няма да го бъде. Плюя на зергите и се надявам да останат без работа, като балансират играта.

Не го видях срещу Xlord, така че не мога да коментирам.

А Стефано първата игра не направи нито един инфестор. Втората игра направи 2, след като си беше осигурил победата с роуч/хидра.

Infestor imba. Zergs wins without infestors - still imba.

MMA - Code S Terran, 2010. Някой пак не е слушал коментара от играчи - теран и зерги. Дори Cloud (май беше той) не рева за баланс в игрите на Стефано и ММА.

MMA - Code S Terran, 2010. Някой пак не е слушал коментара от играчи - теран и зерги. Дори Cloud (май беше той) не рева за баланс в игрите на Стефано и ММА.

Не само, че не рева за баланс, ами даже му ръкопляска накрая, задето успя да бие теран с хидри. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...