Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Това показва колко съм в час де... Мислех, че е все още течен Huk...

78% ТвТ

50% ТвП

30% ТвЗ

Откакто е излезнала ХОТС, ето ми ги статистиките. Новият зерг е СВРЪХ имба. Хидрите са мега силни, а клаудът е бахти смеха. 14 секунди трае. Ултралиските, да не говорим какви ги вършат. Трябва сериозно да нърфнат клауда, демиджа на хидрата или спийда. Суарм хостът е също голяма красота. Якото е, че толкова бързо пуска хостчета, че докато чупиш първите, са излезнали нови. Не ми се говори какъв смях е зерг. Хубаво, че поне Дъстин и Ким са готови да пускат нови пачове.

Днеска от 7-те игри срещу зерг, не съм бил ни една.

http://www.youtube.com/watch?v=ZPANQ1UE2AI&feature=g-subs-u

31:20... Terrgasm :lol:

Цялата игра беше доста добра, но онзи миг беше просто... Като цяло, гледайки играта съм съгласен с бабата - терана се разпра да го измъчва и зерга пак беше на крачка от победата...

2 в 1 - българска гордост, зергска гордост! :)

397026_4020176352015_2101897674_n.jpg

Браво, нека да се гордеем, че българин е направил най-много инфестори в ладър...

Играя си аз ХОТС, и вече виждам новия красив юнит, който е просто убер имба: вайпърът. Не е тооолкова имба колкото инфестор, но заедно с хидри (които на крийп са по-бързи от стимнати марини) и ултралиски са прекрасен нов детбал, само дето новият детбал е в пъти по-бърз от стария. Не че няма да нърфнат хидрата, ама това е гати и юнита. Игри, в които съм на 5 бази, имам 10-на планетарита, той е на 4 бази (3, щото му снайпвам 1), и пак ме бие. Стигне ли веднъж до 5-6 вайпъра и 4-5 ултри, свършва играта. Срещу теран съм вече 82% победи

От гледаните риплеи оставам със същото впечатление - че вайпърите доминират, при това стабилно. Това, което съм виждал като решение са повечко търетки по картата или вайкинги. Но обикновено това означава една битка убедително спечелена от зерга, който просто остава без вайпъри... И ако терана има сили - да ребилдва армия...

Баба Яга rage in 3...2...1...

От гледаните риплеи оставам със същото впечатление - че вайпърите доминират, при това стабилно. Това, което съм виждал като решение са повечко търетки по картата или вайкинги. Но обикновено това означава една битка убедително спечелена от зерга, който просто остава без вайпъри... И ако терана има сили - да ребилдва армия...

Баба Яга rage in 3...2...1...

Не ме познавате, хора. Защо да рейджвам, като един от малкото изискващи скилове зергкси юнит е бъфнат?

Защо да рейджвам, при положение че оракълът, 1 от които в миналия пач буташе 10-на работника за 5 секунди, е нърфнат? Уидоу мината е направена да е по-офанзивна, което е яко.

Даже коментарът ми в Тийм Ликуид беше, че след 1 година ужасни пачове, получаваме 2 за един месец, които почти ме карат да забравя омразата си към Дейвид. Това е страхотен пач. Малък нърф на хидрата/вайпъра, на хай темплара и бъф на новото оръжие на тора, и играта заспива. Дори съм готов да пожаля суарм хоста и брууд лорда.

3 hatch+ gas before pool > 11/11

(Scarlett vs Gumiho)

Zerg soooo imbaaaa! :)

пси. може би на шега го казваш, но играта има много сериозен проблем с баланса щом Скарлет изобщо има шанс срещу Гумихо. Все едно аз да имам шанс срещу Лийнок.

Честно да си кажа, аз съм шокиран че си извън бронз като чета какви ги плещиш понякога. При това, че приемам всичко на поне 50% преувеличаване.

пси. може би на шега го казваш, но играта има много сериозен проблем с баланса щом Скарлет изобщо има шанс срещу Гумихо. Все едно аз да имам шанс срещу Лийнок.

Естествено, че го казвам на шега. Крайният резултат беше 1:3 в полза на Гумихо, а първата игра я загуби само и единствено по своя вина, защото хич не му мина през ума, че може да има трета база.

Ладър системата е точно правилна- 41 ранк мастърс теран = ранк 50 гм зерг. Обаче със зерг е доста опростена играта, леко е скучна. Поиграх на ХОТС, направих 5 победи и ми писна. Виждам цялата карта, имам най-силните единици, и просто като го видя, че излезне на картата, а муувам върху него и спамя хидри на рейли пойнта, те са с постоянен стим (3.375 муув спийд, точно като стимнат марин), и си хвърчат по картата, протосчето ме удържа, и втората вълна го изяжда. Не сплитвам, не избягвам стормове, нищо не правя. Юруш всичко и помпя с хатчеритата. И това е скил.

Леле колко съм загубил форма. Играх с един приятел и имах чувството, че той играе по-добре от мен. Размазаха ни хора от бронза! :( Не че съм особено учуден след като не съм играл може би 1 година вече (или може би над година и половина, не помня)

Леле колко съм загубил форма. Играх с един приятел и имах чувството, че той играе по-добре от мен. Размазаха ни хора от бронза! :( Не че съм особено учуден след като не съм играл може би 1 година вече (или може би над година и половина, не помня)

Днешният бронз не е като бронзa преди две години. Днешният мастърс също не е като мастърсa преди две години. Аз преди няколко месеца поиграх 10-на ладър игри на Уар3, и всички ме пръснаха. Старкрафт все още не е на толкова години, но като спрат да излизат експаншъните, и минат 5-6 годинки, ладър ще играят само много добри играчи.

Днешният бронз не е като бронзa преди две години. Днешният мастърс също не е като мастърсa преди две години. Аз преди няколко месеца поиграх 10-на ладър игри на Уар3, и всички ме пръснаха. Старкрафт все още не е на толкова години, но като спрат да излизат експаншъните, и минат 5-6 годинки, ладър ще играят само много добри играчи.

Стига де. Бях в диаманта. Такива от платината ги правех разногледи... сега стоя, правя някакви работи без да съм наясно какво и как искам да постигна. Тайминги = нула. Идея какво искам да направя = нула. Ей така играя и се оглеждам. Само някакво микро ми е останало и малко мултитаскинг и благодарение на тях взехме 2-3 игри. Хубаво че можеше да ми дава контрол, защото моя човек е по-зле от бронзов зерг - той и групи с юнити не се сеща да направи, а неговия а-move е да цъкне някъде с десния бутон (или да даде rally point на другия край на картата), пък това че юнитите му минава транзит отнякъде и ги стрелят докато минават той се усеща чак след като загуби поне 15 юнита (като void ray примерно)

За какво става въпрос?

----

Zerg OP! Вече втора поредна победа взимам срещу играч, който играе по-добре от мен...

Ти си играл 1-2 игри. Знаеш ли какво е да го размажеш, да го стъпчеш, да си с 10 бази и планетарита по цялата карта, да си с 30к по-малко загубени ресурси, и пак да загубиш, защото фънгъл е яка раса? Всяка втора игра срещу зерг ми е такава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...