Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Нали писах вчера, EU зергите нямат шанс в такъв турнир, особено във формата, в която се намират.

Иначе аз много се кефя на Hyun, машина е станал.

Отделно всички други "големи" зерги са още живи.

Hyun между другото има шанс да направи як требъл - IPL, GSL, NASL.

Няма ли ги Стефано, МВП и Нестий общо взето ме боли фара кой печели и кой бие. Пък и Гръби не играе също. В такива случаи избирам по-малкот озло и се надявам някой особено противен да не спечели (Лоули елиминира Фоксер!!!!!!!!!!! WCG).

Да, бе, този пич премаза Yonghwa и MKP!!

Zerg imba!!! :D

Мале, премазал е МКП. Щеше да е впечатляващо, ако този 'пич' не беше зерг. Сега е просто един от хилядите зерги, които могат да бият теран, в пъти по-добър от тях.

Пси, гледаш ли Хиро срещу не знам си кой си зерг. Кажи ми къде зергът контролираше каквото и да било. Само а муув брууд лордовете, пази се там горе-долу от дропове, вкарай фънгъл и т'ва е. Ех, как се дразня, като незаслужили побеждават.

Сега като и Тейджа падне от поредния зерг, който е горе-долу, ще се разцепя от кеф.

Кое щеше да му е впечатляващото? Която раса да бие някой теран ти все едно казваш - имба. Ако Ганзи бие МВП сигурно пак теран имба.

Кое щеше да му е впечатляващото? Която раса да бие някой теран ти все едно казваш - имба. Ако Ганзи бие МВП сигурно пак теран имба.

Ганзи е машина в момента, а МВП има разбита китка. В ТвТ поне има скил. В протос и в зерг вс теран няма. А муув лингите и зелотите, спам т или ф, в зависимост с какво си. Не се притесняваш за сплитване на юнитите, не микроваш по време на битката, само цъкаш магийките там, където е най-населено. Ех, да бях почнал да играя зерг.

1a move = 800 apm.

Почни да играеш зерг тогава, щом е толкова лесно за 1 седмица да си ГМ а за месец вече по турнири да ходиш.

1a move = 800 apm.

Почни да играеш зерг тогава, щом е толкова лесно за 1 седмица да си ГМ а за месец вече по турнири да ходиш.

Нали знаеш, че SDDDDDDDDDDDDDD е 200 апм, какво да говорим. Бе ти щом ми обясняваш колко е труден зерг, ясна е работата. Идра ти е я брат, я братовчед. Никой с акъл не може да погледне какво прави зерг по време на битка, и да твърди, че зерг изисква скил. Най много ме кефи как зерг се натриса на пресплитнати марини и сийджанти танкове, и бие. Яко е, много е яко.

liquid, Снут би друг пачзерг - Лайф, така че имаш за кого да викаш.

Много съм кисел. Вчера поради една или друга причина можах да гледам само победите на Полт и Бомбър. Няма да има топ 4 зерг :( А ако след тоновете рев и мрънкане някой от двамата вземе турнира, просто не знам...

А сега виждам резултата от финала на код С :(

MLG Tournament of Champions

DongRaeGu

Flash

Leenock

Life

MarineKing

SoO

PartinG

Rain

The star players will compete in a single elimination bracket for a chance at $7,000 in prizes with the first place finisher taking home $5,000. The broadcast will be commentated by Nick “Axslav” Ranish and Alex “Axeltoss” Rodriguez.

( 5 days, 13 hours, 50 minutes )

Много съм кисел. Вчера поради една или друга причина можах да гледам само победите на Полт и Бомбър. Няма да има топ 4 зерг :( А ако след тоновете рев и мрънкане някой от двамата вземе турнира, просто не знам...

А сега виждам резултата от финала на код С :(

Код С терани срещу Код С зерги. Няма шанс теран да вземе каквото и да било.

X8dpu.jpg

3s08lp.jpg

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/7004016497

Чета в http://wiki.teamliquid.net за тоя IPL5... и се чудя кой освен зерг юзъри го гледа ?!?

Ro 71 зергите са почти 50%, баси не бяха ли три раси в СК2 ?!?

Ro 8 зерга увеличава присъствието си на кръглите 80%... някой ще вземе да си помисли, че други раси няма. :lol:

---

Тия работи по-горе даже не искам да ги коментирам, GSL и какви ли не други.

Предполагам, че такива като мен, които отделят точно нула внимание на стриймовете от подобни монорасови и еднообразни турнири, стават все повече. Баси Близарда, какво иска, да затрие играта ли ?

Bomber и Polt се надпреварват кой повече пъти ще се натресе на сийджнати танкове.

Terrans also a-move?

IMPOSSIBLE!

Зерг се набива постоянно на сийджнати танкове и ги убива без никакъв проблем. Но си прав, зле играха в 1-ва и 3-та игра. Втората обаче беше доста яка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...