Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Трудничко, но все пак протоси.

Преди месец-два "протос" беше достатъчно основание, за да си сигурен в победата на Стефано. В момента не е така. А и той като че ли се е предал вече, не му се играе, спрял е въобще да тренира. Мисля, че Хиро ще го бие.

Разбира се, надявам се да бъда опроверган :)

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Преди месец-два "протос" беше достатъчно основание, за да си сигурен в победата на Стефано. В момента не е така. А и той като че ли се е предал вече, не му се играе, спрял е въобще да тренира. Мисля, че Хиро ще го бие.

Разбира се, надявам се да бъда опроверган :)

Хиро е толкова по-добър от Стефано, че ако не го бие, просто няма за какво да говорим. Пси, дори ти трябва да признаеш, че хиро има и микро, и макро, и мултитаскинг. Стефано е просто зерг, който има нещо като интърнал мапхак.

Suuuuure.

Terran late game army bad unit.

Suuuuuuuuuure.

Пси, този некадърник си клъмпна всичките единици на 1. Не фънгална ни един рейвън преди да пусне сийкърите. Какво ми говориш, зергът можеше да победи без никакъв проблем.

Пак двойни стандарти. Теран като клъмпне - фангъл имба. Зерг като клъмпне - некадърник.

Не ме разбирай погрешно - Бомбър е класи над Сливата. Но дори и от него не може да очакваш да бие блорд/инфестор с марин/танк и 4 викинга. Виж, 5 минути по-късно историята е различна.

What time is it?

It's Hyun time!!!!

А на втория стрийм - Лайф срещу Хък. Bloodbath anyone? :)

Naniwa vs Scarlett - the battle of foreigner hopes!

Nerchio пада от Leiya (RootPuck) :(

Други интересни мачове, които предстоят:

Lucifron vs Violet

Stephano vs Hero

DRG vs Byun

Hyun too good!

Huk too sucky!

http://www.twitch.tv/liquidnony - nony коментира/анализира игрите на стрийма си, особено когато играе протос. За предпочитане е когато нямаме Аполо или Артосис да каства.

EDIT: STEPHANOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Не знам защо не направи спайновете по-рано. На 3 бази си, жертваш малко дрони и пари, но ако спреш атаката и си толкова напред, дори и да загубиш 3тия хач.

На мен Стефано ми е надеждата, загуби ли той губя интерес в турнира. Ако вземе да спечели направо ще си изям чорапите от кеф.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...