Светлия Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 То цял ДХ минал без да разбера... Някой знае ли дали после ще има ВОДс ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 То цял ДХ минал без да разбера... Някой знае ли дали после ще има ВОДс ? Протоси и зерги бият терани, нищо ново под слънцето. Ей сега Хиро ще вземе 4/0 срещу Тейджа. Не, че Хиро не е много добър, но протос е много по-лесен. Вод-ове има със сигурност за Интел Екстрийм в Сингапур, където протоси и зерги ...бият терани. Голямо разнообразие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Тераните като не могат да играят, кво да ги правя. Ще падат я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Тераните като не могат да играят, кво да ги правя. Ще падат я. Не могат, естествено. Много е трудно да а муувнеш с тос/зерг и да спамиш сторм/фънгъл, без да ти пука дали си спреднал, дали ще те удари някакъв сплаш, и да можеш да ремакснеш за 10 секунди. Много по-лесно е да емп-неш всичко, и да доджваш магия с 9 рейндж и инстант каст, постоянен сплит, постоянен кайт. 40%-те процента протоси и 40%-те процента зерги в грандмастър са много по-добри от 20-те % терани. Двойно повече и двойно по-добри. В на Близард турнира 4-мата терани в Раунд оф 32 се справиха изключително добре. В дриймхак имаше 4-ма терани в раунд оф 24, както и в ИЕМ сингапур, където имаше 3-ма терани в раунд оф 24. Много е балансирана тази игра, и много разнообразна. Умирам от кеф да гледам как блинк сталкъри се забиват под брууд лордове отново и отново и отново. Стените от спайн краулъри срещу стената от сплаш на колоси и хай темплари. Много е интересно. 1 Уарп Призма харасва на 1 място, защото протосите не могат да са на повече от 2 места. Пак има напредък, че преди събираха всичко на 1 контрол и а муув. Сега поне се опитват да правят харас. А на зергите, най-трудната раса, на тях им е най-зле. Пращат линги направо по земя, защото те са много бавни. И това е, невероятен харас. Старкрафт заслужава каквото получава, щом още има хора като теб, които смятат, че тераните падат, защото не могат да играят, а не заради имбаланс. Човек, да играеш теран е съвсем различно изживяване от това да играеш зерг/протос. Всеки прошляк от улицата след една седмица ще стане мастър/грандмастър със зерг или протос. Срам ме е, че съществуват хора, които играят протос, имат над 100 игри, и не са във мастърс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 trololololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 За баланса съм съгласен, но ако всичко е както ти казваш предлагам да направим следното. Ти срещу мен (ти протос аз теран), аз играя на голямата ми машина, ти с лаптоп с тракпад (без мишка). Става ли? Не съм играл от 6 месеца, може и да успееш да ме размажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 За баланса съм съгласен, но ако всичко е както ти казваш предлагам да направим следното. Ти срещу мен (ти протос аз теран), аз играя на голямата ми машина, ти с лаптоп с тракпад (без мишка). Става ли? Не съм играл от 6 месеца, може и да успееш да ме размажеш. Не мисля, че трябва да се стига до там, за да докажем, че протос и зерг са в пъти по-лесни от теран. Достатъчно е да изиграем един микро уарс, единият път с едната раса, другият път- с другата. Да видиш зелоти, хай темплари и колоси колко са трудни за управляване. А муув и се кефиш. Иначе с тракпад най-вероятно няма да мога да бия и баба си. Важното е, че в един състезателен спорт, за да е интересен за зрителите, за да продължи да се развива, за да няма хора като мен, които държат метален бокс с шипове в джоба си в очакване да срещнат Дейвид Ким на улицата, трябва нещата да са честни и балансирани. Да, Старкрафт е игра, защо ли се впрягам толкова. Ами впрягам се, защото хора, които не заслужават, побеждават хора, които са в пъти по-добри и талантливи от тях. Да, така е и в живота понякога, но в Старкрафт може да бъде спряно. Можем да променим Старкрафт и да я направим по-добра игра, като просто се изсипем във форумите на Близард, в Тийм Ликуид, и кажем истината. Докато играчи като Нърчио и Идра се класират на челни места в турнирите, докато Нанива има шанс срещу Флаш, ще флудя всеки възможен форум по всеки възможен начин, за да премахнем некадърниците и справедливостта триумфира. Тогава и игрите ще са по-интересни и динамични, и хората няма да са толкова вбесени. Не може да има човек на земята, който да твърди, че инфестор и хай темплар са балансирани в сегашната игра, и да не е или пълен темерут, или гнусен лъжец. Кажи ми според теб кое е по-трудно - от 9 рейндж да кастнеш инста каст магийка с огромен радиус, или да я избегнеш? Срам, че има още хора, които защитават зерг и протос, такива хора са достойни за ненавиждане, защото са или пълни дилетанти, или безсрамни наглеци, а такива хора трябва да бъдат вкарани в правия път, или да си мълчат и да играят тетрис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 l2emp/snipe, ggwp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Точно и аз щях да го напиша - l2emp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Подозирам че няма да балансират нищо преди да излезе HOTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Ще има патч, надяват се да е преди края на годината. Опрределено след големите турнири предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Точно и аз щях да го напиша - l2emp. И какво ще стане, като го емп-на? И цялата му армия да изям, един сторм вкара ли, край. Аз ни едно емп няма да изпусна, той един сторм ще вкара на хубава група от неща, и играта свърши. А ако играем срещу сравнително кадърни протоси, все ще имат един хай темплар, дето не е клъмпнат с другите 5-6. Не че има много кадърни протоси в мастърс, защото скилът на протос в мастърс е все едно теран в платина: всичко на 1 контрол, стискаш палци и а муув, точно както мастърс зерги. Якото е, че още се опитвате да оправдаете зерг и протос, при положение, че и на 3 от 3-те големи турнира, тераните, които се класираха, бяха под 10% от всички участващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Днес след два часа ъпдейти изиграх първата си игра на SC2 от кофа време насам. И до там, загубих интерес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Започвам да разбирам гнева на Баба Яга... От седмица насам цъкам HMM 6. Magic IMBA!!! Имам 17 level Might герой, напада ме 15 level Magic герой. Армията ми е поне два пъти по-голяма от неговата. Пуска Chain Lightning - наполовина. Следващия рунд още един CL - лягай да спиш. RAGE!??!!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Започвам да разбирам гнева на Баба Яга... От седмица насам цъкам HMM 6. Magic IMBA!!! Имам 17 level Might герой, напада ме 15 level Magic герой. Армията ми е поне два пъти по-голяма от неговата. Пуска Chain Lightning - наполовина. Следващия рунд още един CL - лягай да спиш. RAGE!??!!?!?!? Намерил си идеалната аналогия на fungal -а. Влизаш на зерга с поне два пъти по-голяма армия, първи рунд два фънгала, втори рунд още два - лягай да спиш, aka ходи да цъкаш тетрис теране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 aka ходи да цъкаш тетрис теране. Еми, като не ставаш за друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Започвам да разбирам гнева на Баба Яга... От седмица насам цъкам HMM 6. Magic IMBA!!! Имам 17 level Might герой, напада ме 15 level Magic герой. Армията ми е поне два пъти по-голяма от неговата. Пуска Chain Lightning - наполовина. Следващия рунд още един CL - лягай да спиш. RAGE!??!!?!?!? Така е, ама дайнъсти уепъните на Майт са в пъти по-яки. Като си на максимум морал с орки, противникът ти просто не може да си хване ход, а двоен рейдж е УБЕР ИМБА. 17- level, ама зависи за какво си го дигал, ако е за морал и късмет и демидж, като ти дойде ходът, оня ще страда двойно. Наистина, ако си меджик, някой магийки като мас регенерация и вампиризъм са сексуално престъпление, но и с майт бая бой става. Общо взето, смея да твърдя, че хироуз е в пъти по-балансирана от ТвЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Баба не е много прав, щото не един път падах от теран който ме кайтваше и нито сторм нито нищо. Верно армията му беше 2но на моята и ремаксваше по-бързо, но нали ужким сторма хипер имба пък си паднах а имах 10 темплара (той дори нямаше в началото ghost-oве да ме емп-ва... чак накрая и можеше и без тях да мине даже) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 В грешка си - щом не си теран и не си в грандмастърс, значи си с Паркинсон, Паралич, идиот, кретен, некадърен, малоумен и ти миришат краката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 ... значи си с Паркинсон, Паралич, идиот, кретен, некадърен, малоумен и ти миришат краката! Е аз де Виж как хубаво ме описа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 В грешка си - щом не си теран и не си в грандмастърс, значи си с Паркинсон, Паралич, идиот, кретен, некадърен, малоумен и ти миришат краката! Не е тооочно така, но е близко. Общо взето означава, че си играл 1-2 ртс-та и можеш да боксваш всичките си юнити и да ги пратиш на а муув. Миризмата на краката е по желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/5966448412?page=1#10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Баба ви няма да позволи бъфове на зерг. Тоя Дейвид Ким е некадърен сифилистичен недъгавец голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 След около час започва IPL5 - последният голям турнир за годината. Тук може да гледате с HD качество безплатно: http://www.ign.com/ipl Още информация: Liquipedia: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/IGN_ProLeague_Season_5/Main_Event Да стискаме палци за още един финал Leenock - Life За зерг хейтърите има една утеха - Нерчио и Стефано нямат никакъв шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Стефано има добър шанс да излезе от уинър бракета, трябва да бие Hero, Seed, San и евентуално Snute. Трудничко, но все пак протоси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.