liquid Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Бабата как не е изразил еуфория от последния резултат Лусифрон - Стефано не знам. Жив ли е още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Бабата как не е изразил еуфория от последния резултат Лусифрон - Стефано не знам. Жив ли е още? Скачам от радост, че в специално направеният турнир за терани, теран печели. Йее. Междувременно, в другите турнири няма ни един теран, а в ГСЛ са 50% зерг. Хвърляйте ми прах в очите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Това издание на GSL е с пореден номер 15. За 15 турнира само два пъти е имало най-много зерги в Ro16 - сега и във второто издание. 2 от 15. Това е 13%. Because percentages really matter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 За мен е видно, че се появиха немалко зерг играчи, които определено са кадърни и добре скилнати, и като механика и като поглед в играта. И може би просто е дошло времето за зерг доминация. Също видно е обаче, че зерг играчи, с очевадно по-слаб скил /напълно неизвестни евро/американски пълни аматьори/, правят по 2:0 на корейски терани /че и протоси/ с перфектна механика и умения... Сай, кажи ме че и ти не виждаш счупено в баланса ? То стана ясно, че преди ХОТС нищо няма да променят, но затъпява така играта да го е. Пък с ХОТС ще има всичко отначало... най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 За мен е видно, че се появиха немалко зерг играчи, които определено са кадърни и добре скилнати, и като механика и като поглед в играта. И може би просто е дошло времето за зерг доминация. Също видно е обаче, че зерг играчи, с очевадно по-слаб скил /напълно неизвестни евро/американски пълни аматьори/, правят по 2:0 на корейски терани /че и протоси/ с перфектна механика и умения... Сай, кажи ме че и ти не виждаш счупено в баланса ? То стана ясно, че преди ХОТС нищо няма да променят, но затъпява така играта да го е. Пък с ХОТС ще има всичко отначало... най-вероятно. http://www.gomtv.net/records/index.gom?searchType=3&race=Z&vsrace=ALL&season=0&leaguetype=20&leagueid=27067&gamever=0&mapid=0 30% terran win rate vs Z. Meanwhile on DB (Dumb Bastard) Our stats show the matchup is pretty balanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=381326 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=381326 То хубаво всички викат, че зерг е имба, но нали Дъстин казва, че 30% теран уин рейт е перфектно. Той го вижда като 50% това. Естествено, зерг винаги е бил изключително трудна раса и винаги е изисквало много скил, за да победиш. Ако вместо а муув натиснеш б-муув, може и да загубиш. Чудно ми е Пси и рънър колко ли игри са загубили, които не са ЗвЗ или не са от ал ин на протос. Може би 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=381326 Ще пропусна всички терани и протоси, да кажем че са предубедени, но нека видим Nestea един от най-големите зерг играчи, най-малко поради факта, че побеждаваше далеч преди имбата да залее СК2: ...I think Zerg's Broodlord and Infestor army is too strong... ...Even though I am a big whiner for Zerg, I honestly think this composition is imbalanced... Не знам дали е останал човек, който да не вижда колко зле е всичко относно баланса, на тази иначе чудесна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Ще пропусна всички терани и протоси, да кажем че са предубедени, но нека видим Nestea един от най-големите зерг играчи, най-малко поради факта, че побеждаваше далеч преди имбата да залее СК2: ...I think Zerg's Broodlord and Infestor army is too strong... ...Even though I am a big whiner for Zerg, I honestly think this composition is imbalanced... Не знам дали е останал човек, който да не вижда колко зле е всичко относно баланса, на тази иначе чудесна игра. Dustin Boogerface, Idra, Runner & Psy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Напоследък не ми остава време да играя много-много, но ми прави впечатление, че теран играчите освен да реват, друго на правят. Така са се отпуснали, че още преди мача да е почнал и знаят, че ще загубият. 90% от игрите ми срещу теран са победи, а НИКОГА не ползвам инфестори, а до брудуорд стигам изключително рядко. По-голямата част от игрите ги печеля с мута/линг/блинг микса, а накрая на играта винаги ми пишат, колко расата ми била имба... Ревльовци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Напоследък не ми остава време да играя много-много, но ми прави впечатление, че теран играчите освен да реват, друго на правят. Така са се отпуснали, че още преди мача да е почнал и знаят, че ще загубият. 90% от игрите ми срещу теран са победи, а НИКОГА не ползвам инфестори, а до брудуорд стигам изключително рядко. По-голямата част от игрите ги печеля с мута/линг/блинг микса, а накрая на играта винаги ми пишат, колко расата ми била имба... Ревльовци! ZvZ финал на Лоун Стар Клаш. 100% Вайълет срещу Стефано, освен ако Кранк не чийзне Стефано. Рънъре, недей отрича, че линг блинг мута е свръх силно ако противникът ти се е приготвял за инфестори. Даже на Пси 2-бейз бейнлинг бъст ще смачка хелион банши оупънингите, които са оптималин срещу инфестори. Или правиш муталиски, теранът ги спира, после пак връщаш на инфестори. На харт оф дъ суарм бих поне 5-на грандмастъри за 1 ден, от които 4-ма терана и един протос. НИКОГА, през целия си живот, не съм бил градмастър зерг, дори и с протос, дори с 2 две бейз имортал ал ин на охана. Зерг е толкова имба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Бая сакат трябва да си с протос, щом не можеш да биеш зерг с имо/сентри олин на Охана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 WoongjinStars_Flying Zerg is overpowered. If you enter the late game and are faced with an Infestor-Brood Lord composition, there is no way to turn things around. To win, you have to play perfectly without making any mistakes, so it's too difficult. Jangbi There have been a rising number of complaints about Zerg lately. What are your personal thoughts on this? To be honest, I thought that Zerg was a strong race since I began. The more Infestors you have, the greater in-game advantage you can get. It's very different from BW's Queen: it's a spellcaster unit, but it's very strong on the battlefield. It is a deeply overpowered unit. Maybe if Zerg only had Infestors, I wouldn't know, but there is no answer to them when they are combined with Brood Lords. Facing Infested Terrans is also difficult because they are attacking units but cost no supply. San What would you consider to be the greatest stumbling block to your personal goals? It'll probably be Zerg. I've always whined about Zerg on social networking services, and I would like it if other players joined me. Zerg is ridiculous. Other players have also said that Zerg is difficult to play against, but none of them have spoken out against Zerg during interviews. I'm mortified because I feel as if I'm the only one doing s Jakji Have you always had trouble against Zerg? Zerg is far too strong. If two players of a similar skill level face each other, as long as neither of them make mistakes, the Zerg will be at a substantial advantage. Бая сакат трябва да си с протос, щом не можеш да биеш зерг с имо/сентри олин на Охана Lings, lings everywhere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Bomber! C'mon, baby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 To ze bank! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Жалко, че края се реши точно в момент, когато бомбър не гледаше/контролираше марините си, но какво да се прави. ЕПИК нондълес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Stephano: You should thank me for the show. Thank me now! Crowd: Thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Stephano: You should thank me for the show. Thank me now! Crowd: Thank you! A move lings, point click insta fungals. Never EVER seen that before. Thanks for the great show, Stephano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 You so jelly Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 40ЕВРА за безценния експанжън. На печелившите - честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Този май ще го пропусна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Ахъм. Така или иначе не съм играл сигурно от два месеца, само следя основните турнири. На този етап по-скоро ще си купя XCOM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 А, в някой момент, в който се видя с повече пари - вероятно ще я купя, просто да я имам в колекцията и вероятно ще изиграя кампаниите. И до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Аз още не съм изиграл кампанията на WoL. Не заради липса на желание, а заради слабо PC - на една мисия (май All In се казваше) към края фрейм рейтът ми пада до 1. При това на Low детайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Аз на старата кочина си я изиграх на Low. На сегашната сигурно и на High ще мога, ама нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.