Antares Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 <Тотален offtopic> <!-- Хора, не знам, дали сте попадали на този тип в тръбата, ама аз лично доволно съм се хилил на някои негови клипчета --> </Тотален offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Че кво му е на сторма ПвТ? Гоуст > ХТ без да добавям контрола, на който трябва да е способен Флаш. А мога ли да използвам два гоуста, за да пукна 10-на зеалота? Не. Значи гоуст < HT, два от които, ако дойдат от неочаквана посока, могат да ти пукнат цялата армия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 <Тотален offtopic> <!-- Хора, не знам, дали сте попадали на този тип в тръбата, ама аз лично доволно съм се хилил на някои негови клипчета --> </Тотален offtopic> Отдавна съм абониран за неговите Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 А мога ли да използвам два гоуста, за да пукна 10-на зеалота? Не. Значи гоуст < HT, два от които, ако дойдат от неочаквана посока, могат да ти пукнат цялата армия. хахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 ? HT>>>>Ghost Problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 бухахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Taeja vs Rain 150 limit vs 100 150 vs 200 Dat Remax Storm nice unit Ghost > ht :)AHAHHH AHAHHAHA AHAHAH Leenok vs Bomber 40 infestors ))))))))))))))))))))))))))) SKILL BABY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Така е като си оставиш армията в средата на картата, без сийдж с/у бруд-инфестор. Бомър сам си загуби играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Така е като си оставиш армията в средата на картата, без сийдж с/у бруд-инфестор. Бомър сам си загуби играта. Бе каквото и да си говорим, виждам чата. Всички казват едно и също. ИНФЕСТОР НАЙС РЕЙС. ))))))))))))))))))))))) Бахти расата. Който не е грандмастър със зерг или протос, е пълна мушмула. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Twitch chat - where the games go to get balanced. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Flash vs Life Infestor NICE FUCKING RACE AAAND NOW BROOD LORD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Пискам като ученичкаааа, ФЛАШ Е БОГГГГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Теран прави грешка, губи армия за нищо - баланс. Зерг прави грешка, губи армия за нищо - теран скил. Да ви имам логиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Още едно доказателство, че говориш с гъза си. Флаш нямаше нищо общо с тази победа - Лайф така яко се осра, че чак вкъщи се усети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Още едно доказателство, че говориш с гъза си. Флаш нямаше нищо общо с тази победа - Лайф така яко се осра, че чак вкъщи се усети. Наби 6 пълни ендърджи инфестори на марините, но това няма значение. Флаш игра перфектно, Лайф имаше 3-та база след Флаш. И това ако е коуд С уинър. Само расата му е причината. Няма да се учудя, ако Bomber се пенсионира тези дни BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH DISMANTLE DA NO SKILL ZERG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Life яко се оака и двете игри, това е видно отвсякъде. Което е странно за победителя в код С, но може да има много причини. Защото няма теран на Земята, който да може да победи грамотно играещ зерг /корейски имам предвид/. Но все пак е доста странно да гледаш как играч като Бомбър, който направи 2:0 не на кой да е, ами на един от най-добрите /особено откъм скил/ играчи към момента, а именно Рейн, и въпреки това Бомбър да пада толкова лесно срещу разни евро/американски ноунейм зергове... дето цъкат от ваканция на ваканция. Иначе за Лийнок мога с ръка на сърцето да кажа, че показа доста скил до момента, както и доста добро виждане на играта като цяло. Предполагам сега ще докаже думите ми, като се разправи с лекота с Бомбъра. И без усилие ще подчертае естественото превъзходство на Инфестор расата. П.П. И за играта с близо 40-те инфестора... ми въобще нямаше нужда от толкова много инфестори, дори и с наполовина пак щеше да вземе играта. Беше си презастраховка и донякъде гавра. П.П.П. Искрено се надявам Близард да върнат красотата в играта, като се постараят повече с баланса. Баси и аз имам право да гледам нещо за забавление понякога, не е честно така да ми го отнемат. П.П.П.П. /Последно/ Ся, ако Лайф омаже както очаквам, Heart, и после ако пак падне от Робота, ще излезе, че Робота го е бил, а не че Лайф се е предал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Иначе за Лийнок мога с ръка на сърцето да кажа, че показа доста скил до момента, както и доста добро виждане на играта като цяло. Предполагам сега ще докаже думите ми, като се разправи с лекота с Бомбъра. Leenock vs Life final 90% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Leenock vs Life final 90% Не знам за Лайф, нещо не ми изглежда във форма, но виж Лийнока да вземе финала е над 99% сигурно, но да видим... И ЗвЗ финала си има предимства... примерно да си легна по-раничко. Лийнок ме разочарова, 15 минути минаха вече... не знам кой чака ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Leenock vs Bomber Все едно играеш срещу Пси. Не знаеш какви чийзове ще измисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Leenock vs Bomber Все едно играеш срещу Пси. Не знаеш какви чийзове ще измисли. Беше интересно, и Лийнока доказа пак, че е един от малкото мислещи зергове. Но всъщност жалкото е, че по принцип и не им се налага да мислят, за да бият теран. Което прави още повече чест на Лийнок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Беше интересно, и Лийнока доказа пак, че е един от малкото мислещи зергове. Но всъщност жалкото е, че по принцип и не им се налага да мислят, за да бият теран. Което прави още повече чест на Лийнок. И на Пси. Браво на Лийнок, заслужаваше да спечели. А и Бомбър в последната игра се беше ошашавил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Ако по някакво чудо Флаш отиде на финал, ще е супер. Но ако Лийнок играе пак така без да допуска брутални грешки, не Флаш, ми ако ще Чък Норис да играе теран, зерга е непреодолим. Робота: the last terran defenсe... ...too fragile last defenсe ! Дейба... поне малко интрига да има, тръпка няква, нещо да е на кантар ?!? Естествено винаги съществува варианта, Флаш да е смешен играч на СК2, щото в момента изглежда безпомощен, и ако не е счупен баланс, очевидно е доста слаб. Поне любителите на ЗвЗ -та ще са доволни. Да им е честит поредния пач зерг шампион. Гледам как Лайф дарява инфестори наляво и надясно, и въпреки това най-вероятно ще бие... И се чудя колко зле трябва да играе един зерг, колко грешки трябва да направи, и колко груби трябва да са, та евентуално да падне ? И то срещу играчи като Флаш !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Ако по някакво чудо Флаш отиде на финал, ще е супер. No ...FRIGGIN WAY Zerglings so slow Ling nice race Още отсега виждам, че Лайф е 60 дрона, а флаш е 30 сцв-та Добре играе момчето. И аз да имах най-бързия юнит в играта, и аз щях да го ползвам да ям работници. ЗвЗ финал, колко неочаквано Пси, като експерт, кой ще бие? Аз съм за Лийнок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 50% зерг в ГСЛ 27% теран уин рейт в гсл аз срещу зерг на ХОТС: 8/21 Мдам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Life, Leenock, Symbol, Soulkey - sickest group of death of all time! Madness? This is ZERGCRAFT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.