Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Че кво му е на сторма ПвТ? Гоуст > ХТ без да добавям контрола, на който трябва да е способен Флаш.

А мога ли да използвам два гоуста, за да пукна 10-на зеалота? Не. Значи гоуст < HT, два от които, ако дойдат от неочаквана посока, могат да ти пукнат цялата армия.

<Тотален offtopic>

<!-- Хора, не знам, дали сте попадали на този тип в тръбата, ама аз лично доволно съм се хилил на някои негови клипчета -->

</Тотален offtopic>

Отдавна съм абониран за неговите

А мога ли да използвам два гоуста, за да пукна 10-на зеалота? Не. Значи гоуст < HT, два от които, ако дойдат от неочаквана посока, могат да ти пукнат цялата армия.

хахахахаха

Така е като си оставиш армията в средата на картата, без сийдж с/у бруд-инфестор. Бомър сам си загуби играта.

Така е като си оставиш армията в средата на картата, без сийдж с/у бруд-инфестор. Бомър сам си загуби играта.

Бе каквото и да си говорим, виждам чата. Всички казват едно и също.

ИНФЕСТОР НАЙС РЕЙС.

:))))))))))))))))))))))))) Бахти расата. Който не е грандмастър със зерг или протос, е пълна мушмула.

Теран прави грешка, губи армия за нищо - баланс.

Зерг прави грешка, губи армия за нищо - теран скил.

Да ви имам логиката.

Още едно доказателство, че говориш с гъза си. Флаш нямаше нищо общо с тази победа - Лайф така яко се осра, че чак вкъщи се усети.

Наби 6 пълни ендърджи инфестори на марините, но това няма значение. Флаш игра перфектно, Лайф имаше 3-та база след Флаш. И това ако е коуд С уинър. Само расата му е причината.

Няма да се учудя, ако Bomber се пенсионира тези дни :D

BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER BOMBER

FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH FLASH

DISMANTLE DA NO SKILL ZERG

Life яко се оака и двете игри, това е видно отвсякъде. Което е странно за победителя в код С, но може да има много причини. Защото няма теран на Земята, който да може да победи грамотно играещ зерг /корейски имам предвид/.

Но все пак е доста странно да гледаш как играч като Бомбър, който направи 2:0 не на кой да е, ами на един от най-добрите /особено откъм скил/ играчи към момента, а именно Рейн, и въпреки това Бомбър да пада толкова лесно срещу разни евро/американски ноунейм зергове... дето цъкат от ваканция на ваканция.

Иначе за Лийнок мога с ръка на сърцето да кажа, че показа доста скил до момента, както и доста добро виждане на играта като цяло. Предполагам сега ще докаже думите ми, като се разправи с лекота с Бомбъра. И без усилие ще подчертае естественото превъзходство на Инфестор расата. :lol:

П.П. И за играта с близо 40-те инфестора... ми въобще нямаше нужда от толкова много инфестори, дори и с наполовина пак щеше да вземе играта. Беше си презастраховка и донякъде гавра.

П.П.П. Искрено се надявам Близард да върнат красотата в играта, като се постараят повече с баланса. Баси и аз имам право да гледам нещо за забавление понякога, не е честно така да ми го отнемат. :lol:

П.П.П.П. /Последно/ Ся, ако Лайф омаже както очаквам, Heart, и после ако пак падне от Робота, ще излезе, че Робота го е бил, а не че Лайф се е предал... :)

Иначе за Лийнок мога с ръка на сърцето да кажа, че показа доста скил до момента, както и доста добро виждане на играта като цяло. Предполагам сега ще докаже думите ми, като се разправи с лекота с Бомбъра.

Leenock vs Life final

90%

Leenock vs Life final

90%

Не знам за Лайф, нещо не ми изглежда във форма, но виж Лийнока да вземе финала е над 99% сигурно, но да видим...

И ЗвЗ финала си има предимства... примерно да си легна по-раничко. :lol:

Лийнок ме разочарова, 15 минути минаха вече... не знам кой чака ?

Leenock vs Bomber

Все едно играеш срещу Пси. Не знаеш какви чийзове ще измисли.

Беше интересно, и Лийнока доказа пак, че е един от малкото мислещи зергове. Но всъщност жалкото е, че по принцип и не им се налага да мислят, за да бият теран.

Което прави още повече чест на Лийнок. :)

Беше интересно, и Лийнока доказа пак, че е един от малкото мислещи зергове. Но всъщност жалкото е, че по принцип и не им се налага да мислят, за да бият теран.

Което прави още повече чест на Лийнок. :)

И на Пси. Браво на Лийнок, заслужаваше да спечели. А и Бомбър в последната игра се беше ошашавил.

Ако по някакво чудо Флаш отиде на финал, ще е супер. Но ако Лийнок играе пак така без да допуска брутални грешки, не Флаш, ми ако ще Чък Норис да играе теран, зерга е непреодолим.

Робота: the last terran defenсe...

...too fragile last defenсe ! :(

Дейба... поне малко интрига да има, тръпка няква, нещо да е на кантар ?!? Естествено винаги съществува варианта, Флаш да е смешен играч на СК2, щото в момента изглежда безпомощен, и ако не е счупен баланс, очевидно е доста слаб.

Поне любителите на ЗвЗ -та ще са доволни. Да им е честит поредния пач зерг шампион.

Гледам как Лайф дарява инфестори наляво и надясно, и въпреки това най-вероятно ще бие... И се чудя колко зле трябва да играе един зерг, колко грешки трябва да направи, и колко груби трябва да са, та евентуално да падне ? И то срещу играчи като Флаш !!! :lol:

Ако по някакво чудо Флаш отиде на финал, ще е супер.

No ...FRIGGIN WAY

Zerglings so slow :)

:)

Ling nice race

Още отсега виждам, че Лайф е 60 дрона, а флаш е 30 сцв-та :)

:P

Добре играе момчето. И аз да имах най-бързия юнит в играта, и аз щях да го ползвам да ям работници. ЗвЗ финал, колко неочаквано :) Пси, като експерт, кой ще бие? Аз съм за Лийнок.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...