Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

начи тук не бях влизал година може би...не се изненадох като прочетох същите селски истории ..кои бил бъфнат и така нататък и глупости от 1001 нощ

ако не искате да си губите времето с някви безмислени игри направете като мен,ориентираите се към онлаин покера.....фаида има много

ако някои има въпроси да ми пише лични ,ще се постарая да отговоря на всеки

нервите са същите но парите са стократно по големи...тераните са с предимство :beer:

Аз не виждам, какво дргуо може да се коментира на една стратегия от класа на Старкфрат, която се играе от милиони хора, освен баланса. А също ти се чудя, защо влизаш в тая тема и даваш класификации, при положение, че нито се интересуваш от нея, нито я играеш.

Zerg vs Micro :

1:3

A move no work? :)))))

С всяко свое изказване си противоречиш. Значи до сега Зерга беше А-муув уин, ама сега ако няма микро не може да бие. Последно зерга ИМБА ли е или ти трябват и скилс, за да биеш с него?!

Rain got off to an inauspicious start in game one, falling to DongRaeGu's passive-hive play in a game that may serve as the best piece of anti-Zerg propaganda yet...

То не че бруталния дисбаланс не е очевиден така или иначе, но е хубаво да виждаме такива нагледни примери за имбаланс.

Светлия, ще съм ти много благодарен, ако ми обясниш как и защо такъв нагледен пример за имбаланс беше последван от четири нагледни примера за обратното?

You people are retarded. Just because Rain killed hatcheries and was up a base does not mean he was ahead. DRG's whole strategy relied upon trading extremely efficiently army for army with spines and Infestors while sitting on a fourth so he could have an army strong enough to crush Rain lategame. Rain's army was never big enough or of high enough value units to outright kill DRG's.

Infrastructure has no influence on who is ahead in a PvZ. Having a bitch-ass army does. People need to understand this and stop whining about "the Protoss outplayed the Zerg". No he didn't! Throwing armies away to kill buildings when the Zerg doesn't need them is a waste. Rains army reflected this, or how do you explain his small as fuck army?

I don't know if this should be blamed on the casters or not. The casters insisted that DRG was massively behind for the entire game when it was part of his strategy. The game was on Antiga, Zergs can't get a 4th comfortably on that map. DRG's strategy was to wait on 3 bases for long enough to get a large enough Brood Lord count to control the center of the map. At that point, he was able to get his 4th in the center. Notice all the counter attacks he did to delay Rain killing him. I'm quite sure that he won't do something like that next game on Emtombed Valley.

But no, the whiners and casters don't see the big picture behind his plans. All they see is LOLOLOL DRG IS ON 3 BASES HE'S SO BEHIND GUYZ!!!!!!! WOW DAE HATE BL/INFESTOR?? SO IMBA

Веднага обяснявам, естествено моята гледна точка по въпроса.

Разликата в класите, /някой би казал моментната форма на играчите/ бе повече от очевидна. Въпреки това обаче в игра 1 значително по-слабо скилнатия играч /дали моментна форма или не, няма разлика/, в случая зерг, ни показа нагледно как скила е без особено значение. Особено явен е дисбаланса в лейтгейм зерг... Е, Байсън видя, че така няма да стане ЯВНО, и се постара максимално да не се стига до подобни безсмъртни зергски формации, които правят скила да изглежда obsolete.

П.П. Уточниени ! Не твърдя, че ДРГ е някъв слабак, скиллес и т.н. Дори ме кефи и си е доста скилнат. Просто Байсън изглеждаше като титан, а ДРГ като джудже. НЕ търся причините, само казвам какво се виждаше отстрани.

Пси, не се обяснявай много-много. Има 1000 теми за това, че зерг е супер шибано имба. Всеки го вижда. Лейт гейм зерг не изисква АБСОЛЮТНО никакъв скил. Виж батъл нет, бе, момче. Зергите са 40% от грандмастърите. 40%. 50 ли трябва да станат, за да се усетиш? Или твърдиш, че всеки един от тези пач зерги заслужава да е в ГМ?

Срам и позор.

RFmtz.jpg

Теранът не съществува в топ 10.

В грешка си я виж пак... TLO си е теран отвсякъде, освен че, временно играе зерг. :lol:

А то като гледам и протоси няма, почти.

И не мога да се въздържа:

Rain:DRG game 1:

...With no economy but still a scary infestor/brood lord army, DRG arrived at his destination and ostensibly demonstrated why ZvP is often given as example for game’s imbalance. A few fungals and an a-move command ended Rain on the spot after long minutes of protoss supremacy....

източник: http://www.gosugamers.net/general/news/21651-rain-wins-the-first-sc2-osl

Аз не виждам нищо забавно. Играта си умира лека-полека. Пиково има по 4000 човека онлайн (и то в почивните дни).

За сравнение дота 2 генерира 4 пъти по-голям интерес в същият ден. Дори демото на футбол менеджър 2013 генерира повече интерес.

Деклайна който се наблюдава е около 5% на седмица. Ако почнат и про-тата да се пенсионират играта няма да доживее края на 2013.

За статистиките съм използвал сайтове като xfire, steam и др. подобни. Резултатите са усреднени в полза на играта, т.е. реално са по-зле нещата.

Let's be honest, Sheth did not make any mistakes that game.

14 minutes -> 70 drones, 3 lings, hive. No mistakes.

MC vs Moonglade :) Yep, zerg :))))))

Sh(e/i)th soon to beat Rain. :))))

HuK vs Moonglade

A move lings, spam t. So hard.

Шегите в СК2 продължават, ма който се смее последен се смее най-добре.

Отвсякъде изпълзяват зергове и правят безкрайно безинтересни игри, които особено срещу теран са безумни. Спрях да гледам и ГСЛ по тая причина, сега като гледам и тук същото някви дето сигурно и грандмастъри не са, бият спокойно терани като Бомбър...

Не че особено ми пука де, ама преди поне чат-пат се забавлявах с тая игра, а сега минават месеци преди да се реша да гледам нещо. И като видя пак зергове, които до лейт гейм има 5 песа армия, или пък правят китайски стени от спайнове, или пък някво друго безумие и ме хваща жал за тераните и протосите. :)

Баси не знам на Бруудуора някога въобще да е имало толкова счупен баланс. Какво им стана на Близард, даже по-добри би трябвало да са станали, а то наопаки.

Не вярвам на очите си колко доказано бездарни зерги са напълзяли по горните нива на турнири и класации ! Примерно moodglade, който в момента наблюдавам.

Шегите в СК2 продължават, ма който се смее последен се смее най-добре.

Отвсякъде изпълзяват зергове и правят безкрайно безинтересни игри, които особено срещу теран са безумни. Спрях да гледам и ГСЛ по тая причина, сега като гледам и тук същото някви дето сигурно и грандмастъри не са, бият спокойно терани като Бомбър...

Не че особено ми пука де, ама преди поне чат-пат се забавлявах с тая игра, а сега минават месеци преди да се реша да гледам нещо. И като видя пак зергове, които до лейт гейм има 5 песа армия, или пък правят китайски стени от спайнове, или пък някво друго безумие и ме хваща жал за тераните и протосите. :)

Баси не знам на Бруудуора някога въобще да е имало толкова счупен баланс. Какво им стана на Близард, даже по-добри би трябвало да са станали, а то наопаки.

Не вярвам на очите си колко доказано бездарни зерги са напълзяли по горните нива на турнири и класации ! Примерно moodglade, който в момента наблюдавам.

Liquipedia chart

Capital ship watch: Games where these units were a major factor in the outcome:

Unit W L

Battlecruiser None None

Carrier None None

Mothership None None

Broodlord no Capital ship?

100 2

Leenok vs Rain :)))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rain vs Leenok - infestor win !

Поне Лийнок показва няккъв скил, за разлика от масата зерги, които разчитат само на имбата. Хубав първи сет, но инфестор...

Втория беше даже по-хубав: инфестор+брудлордс = бързо гг ! Няма Рейн, няма Мрейн, няма скил, няма мултитаскинг. Това да не е Брудуор, its Starcraft twoooooooooooooo... :lol:

Баси МЛГ -то, загубиха ме само след 2-3 игри, докато с ГСЛ бая по-трудно се раделихме.

Което ме навежда на мисълта да питам някой иска ли СК2 акаунт срещу 20 -на лева ?

Rain vs Leenok - infestor win !

Поне Лийнок показва няккъв скил, за разлика от масата зерги, които разчитат само на имбата. Хубав първи сет, но инфестор...

Втория беше даже по-хубав: инфестор+брудлордс = бързо гг ! Няма Рейн, няма Мрейн, няма скил, няма мултитаскинг. Това да не е Брудуор, its Starcraft twoooooooooooooo... :lol:

Баси МЛГ -то, загубиха ме само след 2-3 игри, докато с ГСЛ бая по-трудно се раделихме.

Което ме навежда на мисълта да питам някой иска ли СК2 акаунт срещу 20 -на лева ?

Flash vs STC GONNA BE EPIICZ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...