djadomraz Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Чудя се как са среброто и по-надолу, щото в голд-а нещо не ги бива... Чудни риби са - с рийпъри и повече микроконтрол може да ги отнесеш спокойно ПС: Да разбираме ли че вече си се сдобил с ключ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Чудни риби са - с рийпъри и повече микроконтрол може да ги отнесеш спокойно ПС: Да разбираме ли че вече си се сдобил с ключ? Да, благодарение на един велик човек от този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Ми похвали се де... похвали го и него пък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Не, след вчерашните игри на 2v2 тотално си оттеглям плюнките срещу рийпърите. Особено на карти, които имат повече възможности за качване и слизане от high ground... И с предишния ми партньор и с дядо (с когото като играх вече бях замотал главата) - аз ги занимавам и двамата с рийпъри - моя човек дебелее. Много хора не могат да излезнат от представите за SC1, тоест че като запушиш входа и си в безопасност и можеш да дебелееш. Другия човек, с който играя обожава да си блинкне сталкерите в базата и... П.П. Смятам, че на рийпърите и мародерите са им разменили имената С мародерите можеш буквално да разпориш противника, а с рийпърите така тормозят... П.П.П. Баба яга - може ли да се снимам с тебе и после автограф? Ще си залепя снимката за монитора и всеки път като играя старкрафт ще си мисля за великия, а същевременно толкова скромен играч баба яга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 За това как са в среброто... щом аз съм там . Победа срещу зерг нямам, примерно, още не знам всички единици на терана, с който играя, АРМ 60-на и повечето Тосс и Терран в среброто където съм ги бия. А и почти всичките ми победи са с рийпъри или благодарение на тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Не, след вчерашните игри на 2v2 тотално си оттеглям плюнките срещу рийпърите. Особено на карти, които имат повече възможности за качване и слизане от high ground... И с предишния ми партньор и с дядо (с когото като играх вече бях замотал главата) - аз ги занимавам и двамата с рийпъри - моя човек дебелее. Много хора не могат да излезнат от представите за SC1, тоест че като запушиш входа и си в безопасност и можеш да дебелееш. Другия човек, с който играя обожава да си блинкне сталкерите в базата и... П.П. Смятам, че на рийпърите и мародерите са им разменили имената С мародерите можеш буквално да разпориш противника, а с рийпърите така тормозят... П.П.П. Баба яга - може ли да се снимам с тебе и после автограф? Ще си залепя снимката за монитора и всеки път като играя старкрафт ще си мисля за великия, а същевременно толкова скромен играч баба яга... Хм, говорих за Crazy_Hamster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Бабо, аз говоря за това, как постоянно обясняваш колко си голям, с какво колосално apm си и колко си добър с микрото, как всички са нубове и подобни изхвърляния. Не знам, Чушката, Здравко (Insomnia), Марто (four20) никога не съм ги чул да говорят така за себе си, може би защото делата им са по-красноречиви... Иначе според мен си струва да се гледа този риплей. По-стара версия е, но такава игра просто няма - enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Бабо, аз говоря за това, как постоянно обясняваш колко си голям, с какво колосално apm си и колко си добър с микрото, как всички са нубове и подобни изхвърляния. Не знам, Чушката, Здравко (Insomnia), Марто (four20) никога не съм ги чул да говорят така за себе си, може би защото делата им са по-красноречиви... Иначе според мен си струва да се гледа този риплей. По-стара версия е, но такава игра просто няма - enjoy. Делата на Марто ? Като приятел е готин, ама от 10 игри (в Warcraft III) не ме е бил ни веднъж, макар и през повечето време да се лигавеше. Колкото до инсо, играл съм срещу него 5-6 игри, като последната беше за златото в един турнир. Доста добро микро, и още по-добро макро. Даже, insane макро. ZeeraX вече беше спрял да играе, когато аз почнах професионално, така че нямам пряки впечатления. Но определено на Starcraft 2 се справя доста добре. А сега за мен.. Да, аз съм голям, доста добро микро имам, повечето ми противници досега бяха нубове и затова съм малко разочарован от нивото в момента. Но не си спомням да съм казвал, че всички са нубове както ти ми приписваш. Нито съм казвал колко апм имам, дори не съм загатвал, че е колосално. Впрочем, то варира от 100 до 300, в зависимост от това с коя раса играя и колко е напрегнато. Все още обаче твърдя, че по-малко от 100 апм си е зяпане в телевизора или говорене по телефона. Да поясня: от всичките реплей на про играчи в старкрафт 2, които гледах, нямаше ни един move, който да ме впечатли примерно както ме впечатли преди няколко години това : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Размислих - ако се сдобия с твоя снимка с автограф - ще я продам на търг в e-bay. I'll be fvckin rich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Чудя се дали негативността ти идва от това, че нямаш приятелка, с която да си играеш, или от факта, че дори и да имаш, няма какво да я правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Не. Идва от факта, че знае, че лъжеш. НЕ забравяй, че има хора във форума, които РЕАЛНО те познават и знаят кой си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Не. Идва от факта, че знае, че лъжеш. НЕ забравяй, че има хора във форума, които РЕАЛНО те познават и знаят кой си. Хм, и кой съм аз? Доколкото знам, точно ти беше на онзи турнир по Warcraft, в който играх за първо място срещу инсо. И според теб 420 не е падал над 10 пъти срещу мен на ладър, лигавейки се? Та къде лъжа и колко знаеш ти за мен ? Давай на куиза... П.С готин signature... Току-що се сетих, че може би лъжа за апм-то си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Не. Идва от факта, че знае, че лъжеш. НЕ забравяй, че има хора във форума, които РЕАЛНО те познават и знаят кой си. Или по-скоро идва от това, че никой не е чувал за теб, че чак и про се изкара. С какъв ник участваш по турнирите? А това за APM-то е пълен въздух, то и аз мога да го докарам над 300, ама каква файда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Ако бях на мястото на зерга, щях да се хвърля от терасата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Ахахахаха това с пробата беше готино. А аз да питам - като говорите за APM става ли дума за "помпане" примерно на пробата постоянно като я местите да кликате с десния бутон малко пред нея? Щото така спокойно и 600 може да се вдидне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Или по-скоро идва от това, че никой не е чувал за теб, че чак и про се изкара. С какъв ник участваш по турнирите? А това за APM-то е пълен въздух, то и аз мога да го докарам над 300, ама каква файда? Да питам, някой от вас ходи ли по турнири ) Ей затва не сме се виждали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Ти само в БГ ли ходиш по турнири или на базата на тези турнили си мислиш, че си про? То в такъв случай и аз трябва да съм про, защото и аз съм участвал на 2 турнира по Старкрафт в 4к едно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Ако бях на мястото на зерга, щях да се хвърля от терасата ахахахаха яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 ахахахаха яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Чудя се дали негативността ти идва от това, че нямаш приятелка, с която да си играеш, или от факта, че дори и да имаш, няма какво да я правиш.Не бъркай ирония с негативизъм А иронията идва от факта, че смятам, че познавам големите SC играчи и ти не си сред тях. След като си такова про - би ли споделил с мен ника си? Щото до преди две години следях всяка изява на българските SC състезатели. И имах що-годе представа и кои от България отиват на WCG и по war3/war3x. Защо ли си мисля, че всичките, които бяха на WCG-то ги познавам лично, а ти не си нито един от тях? Искам да кажа, че на световната карта си random nonfactor и може би разчиташ, че тука, в затънтения форум сме някакви балъци и можеш да ни забаламосваш. Боре, танка го обожавам като юнит! 60 dmg - раздадени щедро на всички, няма 1/2, 1/4 и т.н. - 60, 60, 60... За мен това е единственото спасение от масирани хидри :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Не бъркай ирония с негативизъм А иронията идва от факта, че смятам, че познавам големите SC играчи и ти не си сред тях. След като си такова про - би ли споделил с мен ника си? Щото до преди две години следях всяка изява на българските SC състезатели. И имах що-годе представа и кои от България отиват на WCG и по war3/war3x. Защо ли си мисля, че всичките, които бяха на WCG-то ги познавам лично, а ти не си нито един от тях? Искам да кажа, че на световната карта си random nonfactor и може би разчиташ, че тука, в затънтения форум сме някакви балъци и можеш да ни забаламосваш. Боре, танка го обожавам като юнит! 60 dmg - раздадени щедро на всички, няма 1/2, 1/4 и т.н. - 60, 60, 60... За мен това е единственото спасение от масирани хидри :] SC? Кои, между другото, са големите играчи на SC в България? Или ти познаваш лично Savior, Bisu, Boxer etc. ? Те са корейци май. През живота си съм изиграл около 10-на игри на старкрафт. Иначе, на WCG не съм ходил, но съм се класирал (в дисциплина Warcraft III), което е добре, мисля ? Аз предпочитам хелиони срещу хидри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Абе що не се сборите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Познавам Чушката, Марто, Здравко, Диди, Kid (забравих му името на тоя човек), Аксо а иначе Крис beast-a и LamerR не ги познавам лично - те бяха що-годе добре представящите се играчи на SC от последните години. Продължаваш да мълчиш за ника, с който си играл. Иначе хелионите са прекрасен юнит за харас и съм гледал, че масово го ползват срещу хидри, но въпреки всичко имам някакви резерви а и си признавам - още не съм ги "опознал" и ползвал кой-знае колко в реална игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Боре, танка го обожавам като юнит! 60 dmg - раздадени щедро на всички, няма 1/2, 1/4 и т.н. - 60, 60, 60... За мен това е единственото спасение от масирани хидри :] + малко мародери около 2та танка... и после зерга се налива с муталиски или с 1-2 ултралиска покрай хидрите да оберат боя пък те на бой носят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Да кажа, че съм доволен на дискусиите касаещи конкретно играенето на Старкрафт - помагат в ориентирането. Иначе от тия големите за които говорите, и Крис и Иван ги познавам и на няколко квалификации съм ги гледал как спокойно играят - особено Ламера. И много му се чудех как така почти няма конкуренция в БГ. Здравко изглежда като нервен пианист в сравнение с тях. Надявам се от инфото за TvZ по-горе да взема да направя първа победа срещу зерг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.