Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Puma vs Ryang -> Mech > Bio. Бил съм в ситуацията на Риянг (бърза 3-та срещу консервативен био играч) и на малка карта е почти невъзможно да загубиш, ако той не е агресивен преди 10-тата минута.

С 1 сцв на 50 мин малко трудно можеш да вадиш нещо различно от био :)

122 марини по едно време. FFS.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Баси... Как може Тейджа да е толкова добър, мамка му?!

Нали:

2 игри не направи демидж на протоса до 10-тата минута, после а муув и ник'во микро не може да те спаси. Смях.

Днес започва един интересен руски турнир: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=361247

Приключвам сезона с точно 50% winrate, както и миналия път. Ако не бях толкова отчайващо зле в ZvZ, можеше и повече :)

Днес започва един интересен руски турнир: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=361247

Приключвам сезона с точно 50% winrate, както и миналия път. Ако не бях толкова отчайващо зле в ZvZ, можеше и повече :)

TvP ~ 80% (banshee cheese)

TvT ~ 60% (mech)

TvZ - 2 wins (no idea)

Мразя тая игра. Тъкмо почна да бия редовно и почва да ми дава тук-там някой от по-горна лига и започвам да играя като сребро пак. Всеки път като си стигна скил лимита така става, да го ева. 10мин, 50 фууд.

Тъкмо щях да пусна същата статия

WCS Asia

iSvmd.jpg

WCS Eu

jHtPd.jpg

WCS North America

N2Dww.jpg

Yep.

CyZ6A.jpg

Тъкмо щях да пусна същата статия

Вие акъл имате ли, гледате ли турнири? Къде сте видяли теран да играе по турнирите? Къде сте видяли теран изобщо?

Вие акъл имате ли, гледате ли турнири? Къде сте видяли теран да играе по турнирите? Къде сте видяли теран изобщо?

Аз напоследък дори не играя друго освен SquadronTD, но чета какво се дръвчете, видях и статията, че г-н Ким си мисли че тераните имат какво да покажат и щял да ги изчака да измислят нови тактики. А може междувременно да пуснат експанжъна и работата ще се затегне :)

Днес играя повече от ужасно, но поне имам поводи за смях - един протос ме вижда, че съм пуснал хач фърст и решава да ме канонира зад минералите. Пуска първи пилон, втори пилон, трети пилон. Дойде време за канона. Оказа се, че се е затапил с пилоните зад минералите и няма място за канон. Лефтна веднага :)

Друг протос ме блокира на рампата с три пилона и 4 канона. Пуска експанд, масира проби, следи за найдъс навсякъде в базата си. Пускам найдъс отвън, налазват 15 роучез, той има 1 канон и 1 сталкер. "Noob" и лефтва.

Някои хора...

Друг протос ме блокира на рампата с три пилона и 4 канона. Пуска експанд, масира проби, следи за найдъс навсякъде в базата си. Пускам найдъс отвън, налазват 15 роучез, той има 1 канон и 1 сталкер. "Noob" и лефтва.

Това работи извън платината?

Closed HOTS Beta out. More than 20 pros streaming.

Вайпърът изглежда много фън :)

В началото на играта работниците се auto-split-ват. Коментар на DeMuslim: "Oh, it doesn't build the worker for you, that's kind of annoying" :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...