Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

С 1 банши му спря мута ръша. С 1 банши. Ти сериозно ли си мислиш, че този притежава скил? А и не забравяй, че супернова е доста смешен.

No make infestor no win

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Yep. Beat terran without infestors -> Roaches imba.

Terran logic at its finest.

Come on, SuperNova, do the same build AGAIN. Dat skill! Някво жестоко микро! Clicking that cloak button. Droppin them PDDs. Awesomesauce! :)

Supernova смешен? Айде стига сега.

Vortix е бил Соке, Селект, Лоули, целия Емпайър отбор, Голдън, Лусифрон, Уайтра, Кас, елфи, hasuobs, killer... все платинени играчи.

Yep. Beat terran without infestors -> Roaches imba.

Terran logic at its finest.

Come on, SuperNova, do the same build AGAIN. Dat skill! Някво жестоко микро!

Пси, като почене, следващият сезон, се пускам зерг и ще стигна ГМ, само за да ти затворя устата.

Supernova смешен? Айде стига сега.

Vortix е бил Соке, Селект, Лоули, целия Емпайър отбор, Голдън, Лусифрон, Уайтра, Кас, елфи, hasuobs, killer... все платинени играчи.

И почти ни един зерг от изброените. Ако беше срещнал някой и друг зерг, щеше да е по-интересно.

Пси, като почене, следващият сезон, се пускам зерг и ще стигна ГМ, само за да ти затворя устата.

Няма нужда да чакаш до следващия сезон, дай ми разумно обяснение коя част от играта на Супернова досега изискваше нечовешки умения и микро - веднага ще си затворя устата.

Няма нужда да чакаш до следващия сезон, дай ми разумно обяснение коя част от играта на Супернова досега изискваше нечовешки умения и микро - веднага ще си затворя устата.

Мисля, че току що day9 ти показа как да я затвориш. ;)

ПОКАЗА, бе, ламя, а не "Каза". Ти четеш ли какво ти се пише или просто даваш а муув из форума?! Нали не дадоха финала на играта. А Гей9 го показа. Това имах предвид. Но ти беше зает да заобикаляш казаното от мен.

Бакърче некалайдисано, ако обърнеш внимание на таймстампа на поста ми, ще видиш, че написаното се отнася за периода преди въпросния финал. И по-точно първите две игри. Така че твоят коментар е също толкова не на място. Пробвай поне веднъж да не целиш да правиш сечено. Може би тогава ще се получи полезна комуникация ;)

Какво говориш, бе?! Аз го написах СЛЕД КАТО Гей9 го беше показал. Ти в час ли си изобщо?!?!?!?!? Как мога да говоря за нещо, което не съм видял?!?! Бахти, т'ва да си зерг те прави смешен и в споровете.

EDIT: И за каква полезна комуникация ми говориш?! В последните 400 страници тук само се говорят глупости и най-вече от теб и рънъра. Каква полезна комуникация?! Баба Яга си плюе, вие се защитавате, ликуид пише неща, само за да измести спора на някъде и после пак същата приказка. При това спорите на "английски", което е изрично забранено от правилата на форума. На мен ще ми говори за комуникация.

EDIT2:

Ай, ГГ. Спорете си във вашите измерения и таймстампове, където часовника у вас и у форума не съвпадат. И си пишете само вътрешни мохабети.

Така. Ще пиша бавно. С прости изречения. За да ме разбереш. Визирах първите две игри - обърни внимание на думичката "досега" във въпросния ми пост. Показаното от Дей9 беше третата игра. Три е след две. Тоест след "досега". Тоест всяко нещо от третата игра, колкото и гениално, не може да се използва като обяснение за първите две игри. Следиш ли ми мисълта, или да почна да правя графики?

MVP е железен. Евала, въпреки постоянните проблеми с ръцете продължава да играе на изключително ниво. Nerchio съвсем се разпадна последната игра. Все пак съм доволен, второ място с победи над Violet, MC, Inori, Puma, ForGG, a освен това по-рано днес спечели Samsung EU.

Толкова съм назад с работата заради този турнир, но си заслужаваше :)

Най-лошото е, че цяло поколение пъпчиви грозници и неудачници (зергската популация е почти ексклузивно съставена от такива хора)

Да бе! Защото останалите са манекени, секс идоли и слагат Брад Пит (примерно) в малкия си джоб... Ай сиктир с тия 8 милиона марки! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...