Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Днес няма терански стриймчета. Всичките терани са прекалено заети да размазват в ИЕМ :).

Overall:

lW8lV.png

Terran, най-лесно печеля игри с тази раса.

Днес няма терански стриймчета. Всичките терани са прекалено заети да размазват в ИЕМ :).

Overall:

lW8lV.png

Terran, най-лесно печеля игри с тази раса.

С такъв уин рейт си за гм.

Е, не баш. В това число има и я някое сребро, я злато - не е само платина или злато със звездичка. Има и 3 диаманта, 2 победи една загуба. Сега като почна да ми дава предимно платинени и нещата взеха да се ориентират повече към 50% както си е по дизайн системата. Но докато мога, ще се радвам на хубавите цифрички :).

Но ТвТ определено ми е най-силния, дори с/у платини и диаманти. Одеве един ме изненада с 4-5 рийпъра на Шакурас. Аз ги очаквах, но не се подготвих добре за тях и загубих доста сцвта. Продължих си билда (1ракс цц, 3ракс) и наваксах. Дропих го малко и в центъра на картата точно го гледам как сийджва да ми трепе био-то - стим и армията му се изпари за секунда. Имах сигурно 2 пъти повече неща. Написа "wtf ?????" и се изниза като американец от Виетнам :)

http://i.imgur.com/grOsF.jpg

Иначе сега гледам Тръмп, че няма кой друг. Има много забавен билд ТвЗ - 2 ракс блок на рампата на зерга, от там прави 1-2 бункера и марини докато отзад в базата експандва и скаутва за прокси хачерита. Като се вдигне ЦЦто се връща в базата с марините, прави стена с 3-4 ракс и очаква роуч-бейн бъст докато теква. Много коварно. Ще го пробвам скоро, искам да усетя рейдж! http://www.teamliquid.net/video/streams/Trump

PS Psy, dedicated to you - http://drop.sc/239812 :)

PS Psy, dedicated to you - http://drop.sc/239812 :)

Marauders, marauders everywhere! :)

Защо само едно енджи цялата игра (при това с голямо закъснение между ъпгрейдите)? По едно време той беше 3/3, ти беше 2/1. Естествено, той се сби малко преди 3/3 и всичко му умря, но това е друг въпрос :) И защо не следеше за бл транзишън? 50 мародера няма да ти помогнат особено :)

Относно дроповете - не разбирам защо тераните дропят зад газта. Особено ако е двоен дроп - пусни ги между хача и минералите, стим, фокус хач, оревоар.

Но като цяло вече като видя ултра срещу теран и сменям стрийма. Makes me sad and angry at the same time.

Иначе SuperNova излиза от групата с 5:0, 10:1. Baba_qga роптае защо не е било 10:0. Standard :)

----------------------------

MC vs Kas

How bout them EMPs? :)

6-та минута - 10 дроунз ин дъ мейкинг.

Красота.

Пси, СуперНова, както и Тейджа, е машина. Не разбирам как може изобщо да играе с тез некадърници, дето са му в групата. Има терани, които са на свелтинно ниво от всички други, изреждал съм ги многократно. Ако беше балансирана играта, щяхме да виждаме само тези терани един срещу друг във всеки турнир. Тъй като това очевидно не е така, играта е гнусна и небалансирана.

А муув линг соу найс.

А муув линг соу найс.

I am impressed by this guy (Vortix). He is a real up and coming talent. If he could beat ForGG, he could put his name out there.

Преди няколко дена:

I am impressed by this guy (SortOf). He is a real up and coming talent. If he could beat DeMuslim, he could put his name out there

Да виждате патерн тук? Неизвестен зерг бие известен теран. И сега пси си мисли, че Вортикс е много добър, или че СортОф е много добър. Най-лошото е, че цяло поколение пъпчиви грозници и неудачници (зергската популация е почти ексклузивно съставена от такива хора) си мисли, че Старкрафт е игра, в която ако не изпуснеш инджект, биеш. И засега това наистина е така. Ако Близард не нърфнат зерг много-много сериозно, скоро с 20 апм зерг ще взима ГСЛ.

Лингс вс Хелионс. Лингс уин.

Zerg so hard

AHAHAHAH

AHHHHHHHHHHHHHAH

I'm not surprised. I did not expect to win 3/0 but he is terran, so it's okay.

Гледах Downton Abbey и пропуснах TvZ-то, така че не мога да коментирам. Мога само да ти кажа, че преди около 10 дни Вортикс би Кас 5:0 в един слабо рекламиран шоумач. Така че коментаторите могат да си плямпат каквото си поискат - и Вортикс, и СортЪф вече са established играчи, които са подкрепили резултатите си от ладера в турнири.

Колкото до Кас...

- на няколко пъти трикратен стим без медиваци в преследване на армия, накрая стига до нов уорп и умира

- крос мап лейт гейм дроп с 4 медивака - пресечен и спрян с 0 дмг за протоса

- трупане на викинги при 0 колоси; трупане на медиваци при колоси от 2 робо

- много, много късни ъпгрейди

- 5 пъти сторм дроп на една база, никакви мерки

- добро снайпване на обс при атака, но гоустовете са без клоукинг, така че голям праз

- 30 сцв към 30-та минута - без бекъп от орбитали

Много е добър, но понякога decision making-ът му е трагичен, редовно overextend-ва, пасивен е, когато трябва да напада, и т.н. Убеден съм, че фактът, че срещу него е МС, играе голяма роля, но в крайна сметка психическото състояние е важен елемент от играта на най-високо ниво и ако ти куца, лошо.

A ForGG - досега не съм го видял да скаутва, т.е. играе блайнд ърли гейм, т.е. по твоите стандарти трябва да го мразиш. Също така не съм го видял да направи дори 1 викинг срещу бл. Ще ме извиняваш, ама...

Гледах Downton Abbey и пропуснах TvZ-то, така че не мога да коментирам. Мога само да ти кажа, че преди около 10 дни Вортикс би Кас 5:0 в един слабо рекламиран шоумач. Така че коментаторите могат да си плямпат каквото си поискат - и Вортикс, и СортЪф вече са established играчи, които са подкрепили резултатите си от ладера в турнири.

Колкото до Кас...

- на няколко пъти трикратен стим без медиваци в преследване на армия, накрая стига до нов уорп и умира

- крос мап лейт гейм дроп с 4 медивака - пресечен и спрян с 0 дмг за протоса

- трупане на викинги при 0 колоси; трупане на медиваци при колоси от 2 робо

- много, много късни ъпгрейди

- 5 пъти сторм дроп на една база, никакви мерки

- добро снайпване на обс при атака, но гоустовете са без клоукинг, така че голям праз

- 30 сцв към 30-та минута - без бекъп от орбитали

Много е добър, но понякога decision making-ът му е трагичен, редовно overextend-ва, пасивен е, когато трябва да напада, и т.н. Убеден съм, че фактът, че срещу него е МС, играе голяма роля, но в крайна сметка психическото състояние е важен елемент от играта на най-високо ниво и ако ти куца, лошо.

A ForGG - досега не съм го видял да скаутва, т.е. играе блайнд ърли гейм, т.е. по твоите стандарти трябва да го мразиш. Също така не съм го видял да направи дори 1 викинг срещу бл. Ще ме извиняваш, ама...

Пси, пси... Зерг е имба и не изисква скил.

Сийкър най рейс. Жалко, че повечето терани са умствено обременени и дори не знаят за съществуването им...

Абе човек. Има ли смисъл да ти обяснявам, че сийкър не МОЖЕ да бъде използван срещу зерг, който не е олигофрен с някаква мощна ретардация (няма друг зерг, освен Муун, който да не отговаря на това описание). Фънгъл - 9 рейндж. Няма как да стигнеш с твоя 6 реийнж, за да пуснеш сийкър. И между другото, поне сийкър може да бъде избегната, за разлика от Фънгъл.

Като не разбираш, не говори.

Радвай се, че некадърници побеждават и взимат трофеите без никакво умствено и физическо усилие, ако смяташ, че това е справедливо. Аз нямам друг избор, освен да презирам всички зерги.

Marauders, marauders everywhere! :)

Защо само едно енджи цялата игра (при това с голямо закъснение между ъпгрейдите)? По едно време той беше 3/3, ти беше 2/1. Естествено, той се сби малко преди 3/3 и всичко му умря, но това е друг въпрос :) И защо не следеше за бл транзишън? 50 мародера няма да ти помогнат особено :)

Относно дроповете - не разбирам защо тераните дропят зад газта. Особено ако е двоен дроп - пусни ги между хача и минералите, стим, фокус хач, оревоар.

Но като цяло вече като видя ултра срещу теран и сменям стрийма. Makes me sad and angry at the same time.

Иначе SuperNova излиза от групата с 5:0, 10:1. Baba_qga роптае защо не е било 10:0. Standard :)

----------------------------

MC vs Kas

How bout them EMPs? :)

Мародер олуейс уинс! :) Подвижност на марин, демидж на имортал, бронирана като хлебарка - ди ултимат юнит! :) Иначе това са ми стандартни проблеми, които писа. Забравям ъпгрейди и транзишъните на зерга тотално ги изпускам. Опитвам се леко да подобря играта в това отношение, но не ми е лесно. Относно дропа - слагам го зад газта, защото спорите обикновено са в минералите - поне аз там слагах една винаги като играя зерг. А и с толкова линг-блинг не ми се рискува да загубя дропа за хачери- предпочитам кралици и дрони за момента.

Иначе супернова игра уникално, най-после взе да показва нокти както трябва, не само с проблясъци 1-2 пъти в ГСЛ. И той е дзвер. 12 играча, 5-6 терана. Нот бад :)

Вортикс! Сливко!

Violet е малоумен като лейка, сакат като баба ми, няма никакъв усет за позициониране, контраатаки, композиции; само пъпли дрони и инфестори. Фангъл а-мув фор да уин!

Right?

A, да не забравя - също така е социална отрепка и пъпчив отшелник.

Violet е малоумен като лейка, сакат като баба ми, няма никакъв усет за позициониране, контраатаки, композиции; само пъпли дрони и инфестори. Фангъл а-мув фор да уин!

Right?

Пси, няма какво да говорим, Вайълет е свръх добър и заслужава да е тук, и да бие Коуд С теран. И Вортикс е машина. Браво на тях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...