Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Was not watching, actually. That's what TL says :)

How do you engage 4 collo in a non horrible manner?

16 vikings, still lost half ground army. Nice. Balanced.

Ohana pretty good for DeMuslim.

AHAHAHAHAAHAHAHA

AHAAAAAAAAAAAAAAH

Ohana -> 2nd best zerg map.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

LOL, сега прочетох, че Jaedong не може да използва "Jaedong" като никнейм в SC2. Защо? Защото "dong" е забранена дума от Blizzard. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=361005

Хм, може би се има предвид, че в ингейм чат думата се цензурира, не знам. И на мен ми се стори странно, но реших да споделя :)

Best zerg in the world vs best terran in the world.

Днес не е много добър ден за игра. Но поне смачках един диамантен теран, био вс мек. Изби ми малко сцв-та с хелиони, но всеки път го хващах точно преди да сийджне и му занулявах броя на танкове и хелиони.

Сега един от златото и той ми дропи танкове и марини в мейна, аз поставих марин да следи за дропове, но естествено не гледам минимапа. Малко щети, но с малко търпение и точно като свърши стим го занулих, после 3ццта и яко пауъринг на бараки+дуум дроп.

Общо взето в доста ТвТ-та ме дропят с марини-хелиони или марин-танк в мейна. Това нещо от ниските лиги ли е или е стандартно? Не съм го виждал в про-игри. Е, аз като видя ТвТ обикновено затварям прозореца де...

Общо взето ТвТ не виждам да играя мек някога. С/у зерг бия обикновено ако не играя като малоумник. Само с/у протос съм гола вода, дори когато играя добре.

Общо взето в доста ТвТ-та ме дропят с марини-хелиони или марин-танк в мейна. Това нещо от ниските лиги ли е или е стандартно? Не съм го виждал в про-игри. Е, аз като видя ТвТ обикновено затварям прозореца де...

Общо взето ТвТ не виждам да играя мек някога. С/у зерг бия обикновено ако не играя като малоумник. Само с/у протос съм гола вода, дори когато играя добре.

Тasteless: He needs to stop making brood lords and corruptors and switch to ultras.

Situation: Kas has 30 marauders.

Напълно те разбирам. Напоследък хич не съм доволен от повечето кастъри. Приказват глупости, пищят, плюнчат се. Дей9 ми е станал адски противен, Калдор също, Тейстлес никога не съм го харесвал. А кой знае какви луди пари получават. Колкото по-често се наемат про играчи за кастъри, толкова по-добре. Гръби например е светлинни години пред изброените по-горе. Муунглейд и Пиг ми направиха много добро впечатление вчера - спокойна и ясна реч със задълбочено ноу-хау. Блинг също е много добър, ако не се лигави. И много други.

Kas too good!

Май е време Нестий да последва примера на Боксер - да окачи мишката на стената и да стане треньор.

Напълно те разбирам. Напоследък хич не съм доволен от повечето кастъри. Приказват глупости, пищят, плюнчат се. Дей9 ми е станал адски противен, Калдор също, Тейстлес никога не съм го харесвал. А кой знае какви луди пари получават. Колкото по-често се наемат про играчи за кастъри, толкова по-добре. Гръби например е светлинни години пред изброените по-горе. Муунглейд и Пиг ми направиха много добро впечатление вчера - спокойна и ясна реч със задълбочено ноу-хау. Блинг също е много добър, ако не се лигави. И много други.

Kas too good!

Както вече казах, най-добрият теран в света. Всеки ден, когато стриймва, го гледам. Няма по-добър на света. Тейджа има малко по-добро микро, може би и Хепи, но кас е много сериозен с позишънинг и дропове.

В процес на спад е докато ми намира все по-добри противници, но за момента аз и Тейджа имаме нещо ощбо - 70% win rate TvZ xD

Знам, че MVP, Kas и Bomber са терани от световна класа и при тях всичко е възможно, но все пак трябва да се отбележи, че в рамките на 24 часа видяхме три супер лейт гейм ZvT-та с успешно използване на рейвън :)

SuperNova vs Vortix

Не съм сигурен кой ще бие, което е показателно за баланса...

Роуч Блинг ще бие мек тази игра, помнете ми думата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...