Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Ха-ха, да. Вчера 4-20 или нещо такова, все срещу сребро. Днес ги мачкам като нищо - не знам как става тая работа.

tvp 6-0, tvz 9-1, tvt 3-1

Надявам се така да продължи и в по-горните лиги.

Не бях играл играл няколко месеца (да не е над половин година) и седнах да направя няколко игри с един приятел, който е в среброто - буквално се подиграх с него :) А съм сигурен, че повечето играчи, които биех преди в диаманта сега ще ме смажат от бой...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

How much do you practice?

Currently, during my stay at the TSL house, I've been practicing 8 - 9 hours a day. But as of late because I participate in so many tournaments I didn't really have a lot of time to practice. When I'm in France, I practice about 3 - 4 hours a day and I stream a lot.

Stephano: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=360236

Не бях играл играл няколко месеца (да не е над половин година)
Постоянно си онлайн, стига лъга като дрът циганин :lol:

TvZ, like a boss

Тоя май не е получил бележката, че зерг ол ин съкс яко :) Даймънд ми бил...

Обаче не мога да бия платинен протос след 15тата минута. Вдигнат ли си стабилни 3 бази с коло и темплар и ми сипват яко.

EDIT: Oh yeah! TvZ vs plat zerg. MARINER GUD UNIT http://drop.sc/238625

Приемат се критики и хвалби, както винаги. Още ми куца яко макрото и преминаването към трета база, но ще му дойде и на това времето.

Равносметка за вчера и днес. Малък повод за гордост!

TvZ - 14-1

TvT - 10-4

TvP - 8-5

32-10, 76%

Защо само моите опоненти-терани се сещат да правят енджи блок??? Някои дори преди 14 хач пристигат и го цопват. На нито един стрийм не съм видял такова нещо, само при мен. Да го....

И аз от време на време правя такива простотии. По-често с/у протос като видя, че скипва зелъта. Мизерии трябва да се правят, няма как ;п

Stephano!

Защо само моите опоненти-терани се сещат да правят енджи блок??? Някои дори преди 14 хач пристигат и го цопват. На нито един стрийм не съм видял такова нещо, само при мен. Да го....

Psy, знаеш кой блоква и протос, и зерг с енжи? АЗ!

Не си само ти. Да кажем 33% от тераните опитват да блокират хач, някои идват за 15, затова пускам 14. Ама сега идват и за 14. 13 хач ли да правя, мамка му! :)

И 90% от протосите старателно ме блокират. А като гледам корейски ГМ протоси - хич не ги ебава кога зергът ще пусне хач, само следят за газ.

Nerchio vs Inori

112 probes killed

0 drones killed

:)

ForGG? More like ForCheeseCheese. With godlike micro :)

No cheese vs toss: loss

No cheese vs zerg: loss

Btw: HT good race

Toss: no HT, no win.

Zerg: no Infestor, no win.

pattern?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...