liquid Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 @Baba_qga - от известно време се чудя дали има начин, по който обективно да се определи кой е по-по-най-добър. Какво мислиш ти по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 А най-смешното е, че последната почти не се различава с реалността... @Baba_qga - от известно време се чудя дали има начин, по който обективно да се определи кой е по-по-най-добър. Какво мислиш ти по въпроса? Ето го най-добрият: 1. МВП Ето ги следващите 2. ММА, МКП, Полт, Тейджа, Супернова Ето го и 3-ят 3. ДРГ Зерги като стефано, нърчио, тоя зерг, дето дори не го знам откъде се появи, просто не са дори на 5000-но място в света. Не може човек със механиката на Стефано да бие ММА като 2 и 200 и да ми говориш, че е добър. Ако не клика като луд и не му е трудна расата за игра, не е добър. Протосите автоматично отпадат, защото хем им е лесна расата, хем няма добри играчи. Зергите...има малко..муун, дрг, лосира, сливко, но пък расата е свръх лесна, така че не се зачита. Пси, ти сигурно си мислиш, че е много трудно да сетнеш фланк, ама имам новина за теб. Не е. Нито е признак на скил. Нито правенето на дрони и после а муув с армия, която не изисква и минимален контрол. Съжалявам Пси, но истината е и зерг, и протос, не изискват почти никакво усилие от играча. Да играеш зерг е все едно да караш кола: единственият начин да загубиш, е да се заблееш някъде или да заспиш на волана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Явно нервите играят много важна роля при офлайн турнирите, КАК МОЖЕ ДА НЯМАШ ВИДИМОСТ НА ТАЗИ РАМПА НА ОХАНА??!?!?!?!?!?!? Дявол да го вземе! За миг си помислих, че ще ми отговориш сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Moon току-що разби ZvZ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Moon току-що разби ZvZ... Пси, какво мислиш за Муун? Това е добър зерг според мен, поне 3 пъти по-добър от Стефано и подобните му безхаберни изродчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Последните му изяви определено са впечатляващи. Преди това обаче беше зле, да не кажа посмешище. Не говоря за началото му в SC2, доста време мина и той все още не играеше добре. Сигурен съм, че се е дължало на това, че играе и WC3 фултайм. Сега вече е само SC2, така че очаквам да има все повече добри изяви. На този турнир видя много зор срещу Welmu и Bischu, затова очаквам след малко MC да го спенкне яко. В крайна сметка искам Taeja да бие, защото нервната ми система няма да понесе още един успех на мазното прасе. Колкото до Стефано - знам, че няма смисъл да го коментирам с теб, защото си доказано теле с капаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Ninja expo: that is nice. Последните му изяви определено са впечатляващи. Преди това обаче беше зле, да не кажа посмешище. Не говоря за началото му в SC2, доста време мина и той все още не играеше добре. Сигурен съм, че се е дължало на това, че играе и WC3 фултайм. Сега вече е само SC2, така че очаквам да има все повече добри изяви. На този турнир видя много зор срещу Welmu и Bischu, затова очаквам след малко MC да го спенкне яко. В крайна сметка искам Taeja да бие, защото нервната ми система няма да понесе още един успех на мазното прасе. Колкото до Стефано - знам, че няма смисъл да го коментирам с теб, защото си доказано теле с капаци. Мазното прасе е може би един от най-добрите играчи андър прешър, един от протосите с най-добра механика, доколкото при протос може да се говори за някакъв скил. Така че аз нямам нищо против МЦ да бие. Но и Муун да бие, пак ще съм щастлив. Само да не е Тейиджа, че близард пак ще ни нърфнат заради 1 играч, както беше досега с МВП и ММА и МКП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Аз не отричам качествата му на играч, просто е мазно прасе като Elfi и ме дразни. Иначе теран колкото и да го нърфват, пак ще е малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Иначе теран колкото и да го нърфват, пак ще е малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Moon пък е другата крайност - скелет, а ми прилича леко на смеска между охлюв и зерглинг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Moon пък е другата крайност - скелет, а ми прилича леко на смеска между охлюв и зерглинг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Ако DeMuslim беше толкова добър в играта, колкото в коментирането, вече щеше да има няколко пояса от големи турнири. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Ако DeMuslim беше толкова добър в играта, колкото в коментирането, вече щеше да има няколко пояса от големи турнири. And Stephano sux balls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 StarGate - най-любимият ми филм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 http://starcraftstalker.blogspot.fi/2012/08/mc-and-taeja-getting-ready.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Taeja winning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Въпросът вече не е "ще спечели ли Тейджа", а "какъв е шансът Тейджа да не спечели" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Въпросът вече не е "ще спечели ли Тейджа", а "какъв е шансът Тейджа да не спечели" Sure does not remind me of Stephano... Не знам за вас, но аз ще гледам последния ОСЛ. Пролийг финалите и ОСЛ са добър край на една невероятна игра. Дано наследникът на тази игра бъде достоен и Близард да нърфнат зерг. Ето ви да се подгреете: http://www.gomtv.net/classics2/vod/457 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 CNN on Game Addiction in Korea http://edition.cnn.com/interactive/2012/08/tech/gaming.series/korea.html?hpt=hp_c1 Guess who made CNN front page. http://www.cnn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Всеки път като някой направи блайнд нексъс фърст, команден център фърст, или хач фърст, ми пада перде от яд пред очите, апм-то ми се качва с поне 30% и като победя, обиждам гадното леке, дето се опитва да мине тънко. Ах, как мразя гнусни тарикати. ААААААХ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Че то има ли зерг, който не прави хач фърст срещу теран? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Че то има ли зерг, който не прави хач фърст срещу теран? Затова ви мразя, паплач такава Така рейджвам на еко чийзове, че коремът ме заболява от яд. И почвам да го плюя. Като убия юнит, викам 'Найс майкро'. Като направя някъф найс муув или чийз, му викам: 'SUP? SUP? SUP? UMAD? SUP?' Тролът в мен още гори. А кат' видя теран да ми го направи т'ва, дърпам сцв-тата и тръгвам да го наказвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Ти си 100% certifiable Защо не правиш CC first срещу зерг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Ти си 100% certifiable Защо не правиш CC first срещу зерг? В яростта ми понякога пускам фърст, секънд и търд цц срещу зерг. Или цц, казарма, цц, цц. Майка им нещастна на подлите гадинки. И пак имат повече работници и ресурси от мен. Което означава, че правилният билд е 11 казарма, 11 казарма, сцв пул. Да се научат мазните олигофрени, че експандите не идват безплатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.