Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Имам чувството, че се е появил някакъв лаг в самите игри след тоя пач, някой друг с подобни наблюдения или само си въобразявам?

Имам чувството, че се е появил някакъв лаг в самите игри след тоя пач, някой друг с подобни наблюдения или само си въобразявам?

me2

Me like SOE!

Най-накрая стана време за ASUS ROG, беше ми писнало да работя :)

Suppy fightiiiing :)

4 starport banshee into mech, the new TvZ metagame TT

Cheese the zerg before he goes to broodlors cause broodlord infestor = autowin, the new TvZ metagame TT.

SortOf vs Titan

Has 2000 minerals, quits the game.

Ултралиските ме карат да плача, нямам представа защо про играчи ги правят.

Иначе и Кас е на ниво в третата игра, дано не му стане навик.

Ултралиските ме карат да плача, нямам представа защо про играчи ги правят.

x2

Тъкмо си мислех дали про играчите осъзнават, че в ТвЗ съотношението между пътите, в които зергът е правил ултри, и игрите в които победител е теранът, е правопропорционално.

How to beat zerg:

Drop him on 5 places, micro all your drops, the zerg must forget his corruptors for 5 minutes.

Пси, каквото и да ми казваш, СОрт оф не заслужава дори да играе срещу Кас. Толкова по-слаб е във всичко. Ако Кас беше зергът. а Сорт оф беше теранът, Кас щеше да е спечелил 4 гсл-а, а сорт оф щеше да е платина.

Лош контрол наистина, толкова бруда умряха без защита :(

Иначе срещу дроповете нямаше какво да направи, армията му беше на другия край на картата. По 10 спайна на база преди да потегли напред? GL with that.

Kas е established, SortOf e "up-and-coming", съвсем естествено е Kas да бъде по-добър във всичко.

Лош контрол наистина, толкова бруда умряха без защита :(

Иначе срещу дроповете нямаше какво да направи, армията му беше на другия край на картата. По 10 спайна на база преди да потегли напред? GL with that.

3000 минерала банка имаше. Нищо не му пречи да направи 20-на спайна.

3000 минерала банка имаше. Нищо не му пречи да направи 20-на спайна.

И какво точно щеше да направи с тия спайнове? За 10 секунди падат 5 спайна от ъпгрейданите марини.

И какво точно щеше да направи с тия спайнове? За 10 секунди падат 5 спайна от ъпгрейданите марини.

Не може да дропнеш с два дропа на 4 спайна. Просто не можеш. Пробвай го и виж какво става.

Ето ти зерг а мууц. Бахти трудното. А муув а муув а муув а муув. Нещастнициииии беее. Пълни нещастници.

Сийкър соу пауърфъл.

Не може да дропнеш с два дропа на 4 спайна. Просто не можеш. Пробвай го и виж какво става.

Ако не са сбити, ще ги свалиш един по един. Ако са сбити, ще дропнеш от другата страна.

Ето, точно това стана - Кас вижда 4 спайна и хоп - дроп зад минералите.

Ако не са сбити, ще ги свалиш един по един. Ако са сбити, ще дропнеш от другата страна.

Ето, точно това стана - Кас вижда 4 спайна и хоп - дроп зад минералите.

Ай сега помисли какво щеше да стане ако имаше спайнове отзад...

Еми нали тва казах, по 10 спайна на база.

А междувременно Пума - Форгг чак на мен ми е интересно. Много завързан мач.

Едит: Хехе, Пума ще си изяде ушите от яд :)

Едит: Баси зора! Сега отново срещу Титан!

Еми нали тва казах, по 10 спайна на база.

А междувременно Пума - Форгг чак на мен ми е интересно. Много завързан мач.

Хехе, Пума ще си изяде ушите от яд :)

Да, добри игри са.

ЕДИТ:

Soe Soe Soe Soe

Y U NO MAKE SPORES

Y U SEND SECOND QUEEN TO DIE

Y U NO DESTROY THIS NASTY PROTOSS BITCH

Y U NO FUCKING GO AND KILL HIM

AAAAAAAAAAAAAAAAGRGRGRGRHRRGRHRGHRGRHRGH

FUCK MY LIFE

Пси, какво се нервиш. И двамата си седят в базите и нищо не правят, после се сбиват един път и свършва играта. Динамичен мечъп, напомня ми на времето, в което играехме Биг Гейм Хънтърс и не се атакувахме 20-на минути, после 1,2,3,4,5,6,7,8,9 и в центъра.

Няма по какво да определиш победителя, освен ако зергът не пропусне инджект или протосът форсфийлд. Всяка игра е еднаква. Само едно и също. Едни и същи юнити, едни и същи позиции, една-единствена стратегия. Къде е скилът? В това зергът да не се забие във вортекса, или протосът да не си даде сталкърите на инфесторите.

Обясни ми какво правят. Защо протосът не трипъл експандне?

ААААА ЗАЩО НЕ ИГРАЯ ПРОТОС ВЕЧЕ, АААААААААА АААААААААААААААААААА НЕКАДЪРНИЦИИИ

13 роуча наведнъж и 10-на линга ми се струва балансирано. Възможно е да прешърнеш зерг. Мда.

Нервя се, защото прави номерата на Димага - седи и чака да роди 30 бруда. Междувременно протосът трупа бази и кериъри, после може да ремаксне по-бързо от зерга, а понякога дори не се налага да ремаксва, защото зергът си няма представа, че на картата има кериъри. Титан най-нагло експандна пет пъти, просто абсурдна грешка е да допуснеш това.

Иначе такова е положението в ZvP, какво да се прави. Който пусне вортекс, печели.

Нервя се, защото прави номерата на Димага - седи и чака да роди 30 бруда. Междувременно протосът трупа бази и кериъри, после може да ремаксне по-бързо от зерга, а понякога дори не се налага да ремаксва, защото зергът си няма представа, че на картата има кериъри. Титан най-нагло експандна пет пъти, просто абсурдна грешка е да допуснеш това.

Иначе такова е положението в ZvP, какво да се прави. Който пусне вортекс, печели.

А как се разбира кой е по-добрият. На мен и двамата ми изглеждат като мастърчета с изчистени билдове. Но да видя скил в играта им не мога. Нито една ситуация не ги накара да са на повече от 1 фронт, нито една ситуация не ги накара да приложат микро, просто хора, изпъляващи рутинна работа. Такъв старкрафт ме депресира. Спирам да гледам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...