PSYCHOSIS Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Нещата, цитирани от бабата, бяха изречени в изблик на ярост от Naniwa - един от най-изявените изроди и социопати в SC2. Douchebag = Naniwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Нещата, цитирани от бабата, бяха изречени в изблик на ярост от Naniwa - един от най-изявените изроди и социопати в SC2. Douchebag = Naniwa. Пси, може и да ненавиждам расата ти, но поне и двамата сме съгласни за едно: Нанива е изрод и социопат, приличащ на болна сова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Нанива е изрод и социопат, приличащ на болна соваНа мен ми е забавен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 На мен ми е забавен OWL' really? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Wcs win rates http://i.imgur.com/JwdDV.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 А междувременно Taeja пак е в центъра на вниманието с победи над Genius, Coca, Min и Puzzle. Който го може, го може. Останалите мрънкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 А междувременно Taeja пак е в центъра на вниманието с победи над Genius, Coca, Min и Puzzle. Който го може, го може. Останалите мрънкат oblig white ra pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 В моята девизия има 9 протоса и един зерг на 7-мо място в топ тена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 В моята девизия има 9 протоса и един зерг на 7-мо място в топ тена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 След няколко часа започва ASUS ROG. За мен лично основната причина да следя турнира е, че е организиран от The GD Studio. Очаквам много високо production quality, много иновативност, много интервюта и, разбира се, много простотии от Mr. James "2GD" Harding Втората причина е SortOf. Не знам защо, но този тип ми е много симпатичен. А и има страхотно ZvP и смятам, че с лекота ще мине групата си. Лошото обаче е, че няма зерг, който да се мери с Taeja или Hero, така че прогнозирам още един турнир, който не е спечелен от зерг http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/ASUS_ROG_Summer_2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 След няколко часа започва ASUS ROG. За мен лично основната причина да следя турнира е, че е организиран от The GD Studio. Очаквам много високо production quality, много иновативност, много интервюта и, разбира се, много простотии от Mr. James "2GD" Harding Втората причина е SortOf. Не знам защо, но този тип ми е много симпатичен. А и има страхотно ZvP и смятам, че с лекота ще мине групата си. Лошото обаче е, че няма зерг, който да се мери с Taeja или Hero, така че прогнозирам още един турнир, който не е спечелен от зерг http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/ASUS_ROG_Summer_2012 if (!Idra){ meHappy = true; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Докато лайна като Наама печелят игри, ще мразя теран! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 if (!Idra){ meHappy = true; } Много грешно написано. Ето да го оптимизираме леко: bool meHappy = (winner != Idra); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Много грешно написано. Ето да го оптимизираме леко: bool meHappy = (winner != Idra); var happy = ((typeof Idra === 'undefined') || !Idra); Best! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Geeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 #!/bin/bash r="$RANDOM" if [ $((RANDOM %= 6)) == 3 ]; then killall Idra else echo "He lives" fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 FUCKING SORTOFFFFFFFF!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 #!/bin/bash r="$RANDOM" if [ $((RANDOM %= 6)) == 3 ]; then killall Idra else echo "He lives" fi Dat syntax //java 7 source try { IdraKillFactory.getNewInstance().kill(); } catch (IdraSuxException | IdraSuxTooMuchException | IdraAlreadyLeftException ex){ log.error("idra sux", ex); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Ако Hero отпадне от Elfi............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Ако Hero отпадне от Elfi............................. private static final Long THREE_DOTS_INTERVAL = 3L; //code... //... //... public void doPsy(Toss hero, Toss hlfi) { //psy condition if ( Hero.losedTo(Elfi) ) { Thread.sleep(THREE_DOTS_INTERVAL); } } Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 losed Seriously? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Dutch Engrish Lose , lost, loose, losed, we no care. EDIT Suppy good or what EDIT Някой освен мен да е играл на новия пач? Как ви се вижда лейаутът? На мен ми е странно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Satinii vs ForGG http://www.teamliquid.net/video/streams/Millenium Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Някой освен мен да е играл на новия пач? Избеснях покрай този пач. Първо трябваше да спирам антивирусната, после трябваше да променям компатибилити, само за да го пусна да се инсталира. И на мен ми е странно. Не разбрах защо го направиха това, какъв беше проблемът с предишния дизайн? Така или иначе аркейд глупостите не ме вълнуват, скоро ще свикна с дизайна и няма да ми прави впечатление. EDIT Puma bad or what Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Избеснях покрай този пач. Първо трябваше да спирам антивирусната, после трябваше да променям компатибилити, само за да го пусна да се инсталира. И на мен ми е странно. Не разбрах защо го направиха това, какъв беше проблемът с предишния дизайн? Така или иначе аркейд глупостите не ме вълнуват, скоро ще свикна с дизайна и няма да ми прави впечатление. EDIT Puma bad or what KAS pro or what:) KING SIZED BED With one donation, you can make one Ukrainian boy happy. Moar DRONES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.