Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

TL като TeamLiquid? Точно таз картинка? Има ли някой друг освен вас 2мата който да я е схванал?

Е пък той я е превел :)

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=136013&currentpage=858

PSYCHOSIS, lurking in TL since 1999 :)

А бабата те сталква.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Не мисля, че си тръгнал да рикролваш правилния човек...

You knoooow the rulllees and so do IIII.... :)

Edit:

От няколко часа нещо не мога да аксесна арената. В България и вие ли не можете, или да опитвам с прокси.

Какво е, ако не е нюанс на розовото? :)

Аз казах "розово" в общ смисъл. Ако видя нещо тюркоазено, в първия момент ще го нарека синьо и чак ако се задълбочат нещата ще бъда по-точен.

Ако ми казваш, че е съвсем различен цвят, явно не съм слушал в час по "Теория на цветовете".

Какво е, ако не е нюанс на розовото? :)

Аз казах "розово" в общ смисъл. Ако видя нещо тюркоазено, в първия момент ще го нарека синьо и чак ако се задълбочат нещата ще бъда по-точен.

Ако ми казваш, че е съвсем различен цвят, явно не съм слушал в час по "Теория на цветовете".

Сори, ама е червено!

Абе кви са тия цветове "пепел от рози", "тюркоазено" (това трябваше да проверя в гугъл точно какъв цвят е) и т.н. Цветовете са червено, зелено, синьо, моля ви, не се превръщайте в жениbiggrin1.gif Иначе това на диаграмите и аз го виждам като розовоlaughing1.gif Но предполагам, че това ще е доста индивидуално зависещо от монитора и настройките муninja.gif

Абе кви са тия цветове "пепел от рози", "тюркоазено" (това трябваше да проверя в гугъл точно какъв цвят е) и т.н. Цветовете са червено, зелено, синьо, моля ви, не се превръщайте в жениbiggrin1.gif Иначе това на диаграмите и аз го виждам като розовоlaughing1.gif Но предполагам, че това ще е доста индивидуално зависещо от монитора и настройките муninja.gif

YuaV2.jpg

tgth.jpg

WL1rr.jpg

Dat color :)

For da swarm.

За скил! За микро! За макро! Няма други като зергите. Браво!

Пси, минах те по точки дори с втория си акаунт :) Уай ю ноу плеий? Възползвай се, докато не са нърфнали зерга изоснови...

Наглеждаме го, как да не го наглеждаме.

Лошото е, че в момента никой не може да се справи с Giantt, та интригата за първото място според мен е нулева.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...