PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Гледам Дима-Гуди. 3000 газ за Хепи. Дат макро ... Мхм, блорд/коруптор/линг/ултра/инфестор = gg wp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Гледам Дима-Гуди. 3000 газ за Хепи. Дат макро ... Мхм, блорд/коруптор/линг/ултра/инфестор = gg wp. 5000 minerals for Ret. Dat Macro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 hellion good unit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 hellion good unit 45 vs 25 workers. Balanced YES Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Баба е шампион в мрънкането. Дори аз не мога да се меря с него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 45 vs 25 workers Terran still wins. Balanced MUCH Такива "подавания" много ме развеселяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 От одеве поглеждам по някоя игра, ама тая вечер тераните направо мажат подред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Terran still wins. Balanced MUCH Такива "подавания" много ме развеселяват Брей, вторият/третият по сила теран в Европа бие зерг, който е известен с това, че в игрите, в които побеждава, е правил само дрони до 40-та минута? Изобщо сравняваш Хепи с Рет? Зергите са с голямо самочувствие, брей брей. И макрото, и микрото на Хепи бяха в пъти по-добри от тези на Рет, който забрави, че има куийнове и си остави крийпа да си стои. Ама не е лесно да виждаш цялата карта и да търчиш подир медиваците с линги. От одеве поглеждам по някоя игра, ама тая вечер тераните направо мажат подред... Бе Рънър и аз гледаме различни турнири. Знаех си аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Не знам дали гледате Taeja - Shine, но аз такова нещо не съм виждал! 80+ убити SCV-та до 16тата минута и терана продължава да е играта... Бабо, не казвам, че гледам турнири, а преглеждам по някоя игра, конкретно тази вече и ми прави впечатление, че до сега от игрите, които видях, теран не е изгубил среща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Ret не е ли ~ top 5 EU zerg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Ret не е ли ~ top 5 EU zerg? Не Нърчио, Стефано, Димага, Блай, Вортикс. Всички са в пъти по-добри от Рет. Нека да си признаем истината за Рет. Той не може да играе срещу агресивни противници. Веднъж-дваш дропиш ли го, край. Спира да спредва крийп, спира да прави армия, спира да прави спайнове. Все едно си ударил психично болен в носа: не е млъкнал, щото си го ударил, а щото е психично болен. Не знам дали гледате Taeja - Shine, но аз такова нещо не съм виждал! 80+ убити SCV-та до 16тата минута и терана продължава да е играта... Бабо, не казвам, че гледам турнири, а преглеждам по някоя игра, конкретно тази вече и ми прави впечатление, че до сега от игрите, които видях, теран не е изгубил среща. Рънъре, наистина ли говорим за Тейджа? Тейджа, дето е с макрото на 3-ма Nestea-та, Тейджа, дето би МВП. Брех, какво чудо, че е бил треторазреден зерг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Абе к'во стана с идра? Не съм чувал нещо за голямата му уста, кастърите в тръбата (за които съм абониран) не съм ги виждал скоро да качват негови репове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Според мен в общ план най-добрите EU зерги са Stephano, Nerchio, Dimaga и Ret. Slivko, LiveZerg, Snute, Bigs са едно ниво под тях, а наскоро се "родиха" Vortix (брат на Lucifron, абсолютно животно), JohnnyRecco и Ziktomini от Англия и SortOf от Швеция. Ret си има слаби периоди, както и Димага, но според мен определено е един от най-добрите в Европа. Едит: Ха, почти си ги уцелил Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Pandi <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Според мен в общ план най-добрите EU зерги са Stephano, Nerchio, Dimaga и Ret. Slivko, LiveZerg, Snute, Bigs са едно ниво под тях, а наскоро се "родиха" Vortix (брат на Lucifron, абсолютно животно), JohnnyRecco и Ziktomini от Англия и SortOf от Швеция. Ret си има слаби периоди, както и Димага, но според мен определено е един от най-добрите в Европа. Едит: Ха, почти си ги уцелил Вортикс беше средно добър уаркрафтър, дори съм играл срещу него на ладър. А брат му беше професионален играч. Сега пак е същото. Някой неща никога не се променят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Точно в този момент Vortix е по-добрият, но доколкото знам Lucifron все още не играе full-time. Когато това стане, той ще е от играчите, които просто не можеш да биеш. Pandi <3 Аз лично предпочитам Abbe Всъщност и Cassandra. Абе и Pandii не е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Точно в този момент Vortix е по-добрият, но доколкото знам Lucifron все още не играе full-time. Когато това стане, той ще е от играчите, които просто не можеш да биеш. Гледайки стрийма на Луцифрон, как би Ловели, как би Димага, би Кас, мисля, че Луцифрон е доста по-добър от брат си. Брат му е просто зергче с много точки в ладър. Т'ва е все едно да кажеш, че Уайт Ра като беше 1-во място, е най-дборият протос в Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Vortix преди 1-2 дни all-kill Empire. MikOel < Daybreak > Beastyqt LoLvsxD < Antiga Shipyard > Beastyqt VortiX < Metropolis > Beastyqt VortiX < Cloud Kingdom > Kas VortiX < Entombed Valley > VINES VortiX < Tal'Darim Altar > Happy VortiX < Atlantis Spaceship > TheMista Pandi е сладурана, зерг, диамант. Аббе пък заряза демуслим и после пак се върна, не ми вдъхва доверие! И честичко qq-ва докато стриймва, което винаги е забавно. Особено когато Рет и се подиграва отзад xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Точно в този момент Vortix е по-добрият, но доколкото знам Lucifron все още не играе full-time. Когато това стане, той ще е от играчите, които просто не можеш да биеш. Аз лично предпочитам Abbe Всъщност и Cassandra. Абе и Pandii не е зле Ех, Касандра и моята веднъж се бяха уединили и си говореха нещо и се кискаха. Мислех си тогава дали няма да се уредя ...да спя с Груби... Има една немска гърла...Soe. Тя е готинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Гледайки стрийма на Луцифрон, как би Ловели, как би Димага, би Кас, мисля, че Луцифрон е доста по-добър от брат си. Брат му е просто зергче с много точки в ладър. Т'ва е все едно да кажеш, че Уайт Ра като беше 1-во място, е най-дборият протос в Европа. TSL4 Qualifier #7: http://www.teamliquid.net/tournaments/admin/?action=bracket&id=3246 [iPL] TAC3: Karont3 vs Empire http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=350386 Само от ладер ще да е това, да знаеш Има една немска гърла...Soe. Тя е готинка Много е готина, ама гласът или по-скоро акцентът й направо ме удря в гърлото Има и няколко по-неизвестни, които са приятни за окото: Ailuj, Maddelisk, Spyte и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Fun: Ret's macro under pressure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Чакам някой да изкара гифче на Happy, докато играе, да видим после кое е по-fun Btw, нека не забравяме, че Рет е холандец. Сещате се какво имам предвид Иначе днес 10 часа зяпане на SC2 <3 my life! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Признавам, че скоро на съм гедал Ред, но той винаги е бил пасивен играч и въпреки, че понякога прави добри неща, той не е на нивото на Хепи. Особено като микро. Не знам за коя игра спорите, но ей така... ако трябва да залагам без да знам развоя винаги бих заложил на Хепи в битка срещу Ред. Даже бих се изненадал ако играта продължи повече от 15 минути. Мен ме интересува дали има водс на някой скорошен турнир, в който е играл Кас? Гледах му шоу мача с някаква женска... беше тотална трагедия... чак се чудих дали той играе наистина или и пуска понеже е шоумач. Та искам да видя дали наистина е толкова зле сега или е било бъзик, понеже преди си беше Но1 теран в европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Признавам, че скоро на съм гедал Ред, но той винаги е бил пасивен играч и въпреки, че понякога прави добри неща, той не е на нивото на Хепи. Особено като микро. Не знам за коя игра спорите, но ей така... ако трябва да залагам без да знам развоя винаги бих заложил на Хепи в битка срещу Ред. Даже бих се изненадал ако играта продължи повече от 15 минути. Мен ме интересува дали има водс на някой скорошен турнир, в който е играл Кас? Гледах му шоу мача с някаква женска... беше тотална трагедия... чак се чудих дали той играе наистина или и пуска понеже е шоумач. Та искам да видя дали наистина е толкова зле сега или е било бъзик, понеже преди си беше Но1 теран в европа. Kas = best terran in EU. Kas = Best terran in world? Kas = GOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Baba_qga = not so secretly fapping to Kas's stream. ----------- Mana как се изгаври със Sleep, направо ми стана мъчно за корейчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.