Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Гледам Дима-Гуди.

3000 газ за Хепи. Дат макро ...

Мхм, блорд/коруптор/линг/ултра/инфестор = gg wp.

5000 minerals for Ret. Dat Macro!

Terran still wins. Balanced MUCH

Такива "подавания" много ме развеселяват :)

Брей, вторият/третият по сила теран в Европа бие зерг, който е известен с това, че в игрите, в които побеждава, е правил само дрони до 40-та минута? Изобщо сравняваш Хепи с Рет? Зергите са с голямо самочувствие, брей брей. И макрото, и микрото на Хепи бяха в пъти по-добри от тези на Рет, който забрави, че има куийнове и си остави крийпа да си стои. Ама не е лесно да виждаш цялата карта и да търчиш подир медиваците с линги.

От одеве поглеждам по някоя игра, ама тая вечер тераните направо мажат подред...

zTpK7.jpg

Бе Рънър и аз гледаме различни турнири. Знаех си аз!

Не знам дали гледате Taeja - Shine, но аз такова нещо не съм виждал! 80+ убити SCV-та до 16тата минута и терана продължава да е играта...

Бабо, не казвам, че гледам турнири, а преглеждам по някоя игра, конкретно тази вече и ми прави впечатление, че до сега от игрите, които видях, теран не е изгубил среща.

Ret не е ли ~ top 5 EU zerg?

Не :)

Нърчио, Стефано, Димага, Блай, Вортикс. Всички са в пъти по-добри от Рет. Нека да си признаем истината за Рет. Той не може да играе срещу агресивни противници. Веднъж-дваш дропиш ли го, край. Спира да спредва крийп, спира да прави армия, спира да прави спайнове. Все едно си ударил психично болен в носа: не е млъкнал, щото си го ударил, а щото е психично болен.

Не знам дали гледате Taeja - Shine, но аз такова нещо не съм виждал! 80+ убити SCV-та до 16тата минута и терана продължава да е играта...

Бабо, не казвам, че гледам турнири, а преглеждам по някоя игра, конкретно тази вече и ми прави впечатление, че до сега от игрите, които видях, теран не е изгубил среща.

Рънъре, наистина ли говорим за Тейджа? Тейджа, дето е с макрото на 3-ма Nestea-та, Тейджа, дето би МВП. Брех, какво чудо, че е бил треторазреден зерг.

Абе к'во стана с идра? Не съм чувал нещо за голямата му уста, кастърите в тръбата (за които съм абониран) не съм ги виждал скоро да качват негови репове?

Според мен в общ план най-добрите EU зерги са Stephano, Nerchio, Dimaga и Ret. Slivko, LiveZerg, Snute, Bigs са едно ниво под тях, а наскоро се "родиха" Vortix (брат на Lucifron, абсолютно животно), JohnnyRecco и Ziktomini от Англия и SortOf от Швеция.

Ret си има слаби периоди, както и Димага, но според мен определено е един от най-добрите в Европа.

Едит: Ха, почти си ги уцелил :)

Според мен в общ план най-добрите EU зерги са Stephano, Nerchio, Dimaga и Ret. Slivko, LiveZerg, Snute, Bigs са едно ниво под тях, а наскоро се "родиха" Vortix (брат на Lucifron, абсолютно животно), JohnnyRecco и Ziktomini от Англия и SortOf от Швеция.

Ret си има слаби периоди, както и Димага, но според мен определено е един от най-добрите в Европа.

Едит: Ха, почти си ги уцелил :)

Вортикс беше средно добър уаркрафтър, дори съм играл срещу него на ладър. А брат му беше професионален играч. Сега пак е същото. Някой неща никога не се променят.

Точно в този момент Vortix е по-добрият, но доколкото знам Lucifron все още не играе full-time. Когато това стане, той ще е от играчите, които просто не можеш да биеш.

Pandi <3

Аз лично предпочитам Abbe :)

Всъщност и Cassandra.

Абе и Pandii не е зле :D :P

Точно в този момент Vortix е по-добрият, но доколкото знам Lucifron все още не играе full-time. Когато това стане, той ще е от играчите, които просто не можеш да биеш.

Гледайки стрийма на Луцифрон, как би Ловели, как би Димага, би Кас, мисля, че Луцифрон е доста по-добър от брат си. Брат му е просто зергче с много точки в ладър. Т'ва е все едно да кажеш, че Уайт Ра като беше 1-во място, е най-дборият протос в Европа.

Vortix преди 1-2 дни all-kill Empire.

MikOel < Daybreak > Beastyqt

LoLvsxD < Antiga Shipyard > Beastyqt

VortiX < Metropolis > Beastyqt

VortiX < Cloud Kingdom > Kas

VortiX < Entombed Valley > VINES

VortiX < Tal'Darim Altar > Happy

VortiX < Atlantis Spaceship > TheMista

Pandi е сладурана, зерг, диамант. Аббе пък заряза демуслим и после пак се върна, не ми вдъхва доверие! :) И честичко qq-ва докато стриймва, което винаги е забавно. Особено когато Рет и се подиграва отзад xd

Аз лично предпочитам Abbe :)

Всъщност и Cassandra.

Абе и Pandii не е зле :D :P

Ех, Касандра и моята веднъж се бяха уединили и си говореха нещо и се кискаха. Мислех си тогава дали няма да се уредя ...да спя с Груби...

Има една немска гърла...Soe. Тя е готинка :)

Гледайки стрийма на Луцифрон, как би Ловели, как би Димага, би Кас, мисля, че Луцифрон е доста по-добър от брат си. Брат му е просто зергче с много точки в ладър. Т'ва е все едно да кажеш, че Уайт Ра като беше 1-во място, е най-дборият протос в Европа.

TSL4 Qualifier #7: http://www.teamliquid.net/tournaments/admin/?action=bracket&id=3246

[iPL] TAC3: Karont3 vs Empire http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=350386

Само от ладер ще да е това, да знаеш ;)

Има една немска гърла...Soe. Тя е готинка :)

Много е готина, ама гласът или по-скоро акцентът й направо ме удря в гърлото :)

Има и няколко по-неизвестни, които са приятни за окото: Ailuj, Maddelisk, Spyte и т.н.

Чакам някой да изкара гифче на Happy, докато играе, да видим после кое е по-fun :)

Btw, нека не забравяме, че Рет е холандец. Сещате се какво имам предвид :D

Иначе днес 10 часа зяпане на SC2 :) <3 my life!

Признавам, че скоро на съм гедал Ред, но той винаги е бил пасивен играч и въпреки, че понякога прави добри неща, той не е на нивото на Хепи. Особено като микро. Не знам за коя игра спорите, но ей така... ако трябва да залагам без да знам развоя винаги бих заложил на Хепи в битка срещу Ред. Даже бих се изненадал ако играта продължи повече от 15 минути.

Мен ме интересува дали има водс на някой скорошен турнир, в който е играл Кас? Гледах му шоу мача с някаква женска... беше тотална трагедия... чак се чудих дали той играе наистина или и пуска понеже е шоумач. Та искам да видя дали наистина е толкова зле сега или е било бъзик, понеже преди си беше Но1 теран в европа.

Признавам, че скоро на съм гедал Ред, но той винаги е бил пасивен играч и въпреки, че понякога прави добри неща, той не е на нивото на Хепи. Особено като микро. Не знам за коя игра спорите, но ей така... ако трябва да залагам без да знам развоя винаги бих заложил на Хепи в битка срещу Ред. Даже бих се изненадал ако играта продължи повече от 15 минути.

Мен ме интересува дали има водс на някой скорошен турнир, в който е играл Кас? Гледах му шоу мача с някаква женска... беше тотална трагедия... чак се чудих дали той играе наистина или и пуска понеже е шоумач. Та искам да видя дали наистина е толкова зле сега или е било бъзик, понеже преди си беше Но1 теран в европа.

Kas = best terran in EU. Kas = Best terran in world? Kas = GOD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...