Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

На мен ми харесва ИМЕННО защото липсва гадния RPG елемент. Ей това ми беше много странно във Warcraft-a. Нормални единици и по някоя и друга МЕГА яка дето задобрява с времето. Въпрос на вкус явно

bioz, именно защото се казва starcraft е такава тази игра. Ако се казваше diablo или warcraft щеше да е по-различна.

Дедо, никой не е казал че трябва точно рпг елемент да се вкарва. Въпроса е да се вкара нещо ново и различно от оригинала, не да се правят козметични промени само.

Затова и си мисля, че играта ще има небивал успех - тук не трябва да съм пророк особено :) - хем е нова игра, хем е максимално близо до оригинала.

То е ясно че ще има небивал успех. Името и го гарантира. Но го гарантира името на първата игра. Ако това беше първата, никой нямаше да и обърне толкова внимание. Но в крайна сметка, няма значение. Всеки да играе каквото му е кеф. Аз лично ще пропусна ;)

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply
Все повече се убеждавам, че тая игра в сегашния и вид е тъпа.
Гроздето е кисело, викаш ;)

И аз така виках, преди да получа ключ ;)

А той го вика след като е получил и играл играта.

Килер, защо така? Според мен тази ще е доста по-голяма от първата. Само дето са оакали саунда на протосите и ги няма драгуните :д Новите единици и тактики променят играта тотално за мен.

Ами не знам що така. И аз не мога да го обясня, но не може да ме грабне. Аз очаквах, че ще се зарибя юнашки, но не се получава. Няма я тръпката нещо. Де да знам, може аз да съм дефектен :) Не че няма да играя, но няма да е това което беше когато излезна първата.

Е, Килъре, хем казваш, че би предпочел да направят само нова графика на старата, пък после казваш, че в новата има само козметични промени, което си е същото...

Общо взето за мен играта е същата като старата, само че с нова графика, което ще върне живота в нея. Хубавото е, че няма много промени, които да я отдалечат от старата. По-скоро са усъвършенствали много от елементите на първата част и са я направили малко по-лесна за начинаещите и обикновените играчи. Като динамика и геймплей си е 1:1.

А и не забравяйте, че все пак за 12 години и ние самите сме се променили много, отделно, че носталгията по първата част си казва думата.

Ако на някой, който тепърва навлиза в света на комоютърните игри му пуснат Старкрафт 1 и Старкрафт 2, няма начин да избере първата според мен.

Преди да седна да я играя на живо ми само като съм гледал филмчета си мислех че от прекалено много ефекти човек няма да разбере какво става с битката и ще пречи... верно се залисвам понякога но не пречат всъщност.

Хидрите малко не ме кефи звука при атака и че слабо се вижда какво хвърчи към противника (аз поне не забелязвам), както и гласа на сталкерите (драгуните кефеха много)

На мен сталкерите ми харесват и като оформление, и като звук, и като бойна единица и гъвкавост на бойното поле. Ефектите - на мен, като далтонист, прекалено многото шарении ми идват в повече и бъгвам. Като намалих ефектите - едно, че ми тръгна по-леко, друго, че ми стана по-лесна за ориентиране играта.

За мен играта е с несъразмерни единици.

Дразня се, че примерно Голиата е по голям от сградите....

Но ми харесват ефектите и това, че като цяло е същата като старата.

Тъй като съм играл само с AI, колкото да видя за какво става въпрос, я кажете кои са новите единици и кой са премахнати, ако може...

Доколкото разбрах blizzard няма да раздават повече ключове.

Тъкмо си отварям пощата и виждам това: StarCraft® II: Wings of Liberty Beta Test Invitation

Така че никой да не губи надежда. Аз се регистрирах преди 10 -на дни и явно дават още.

Сетих се и още нещо, което може да е важно. Преди 2-3 дни направих пак един опт ин и ми направи впечатление, че ми гледа и ай пи -то, а аз съм зад рутер т.е. бях с вътрешно. Помислих, че може и да има значение и вързах интернета директно към РС -то, за да ми хване външното ай пи. И днес получавам покана.

Може и да има връзка, може и да няма ! Но който чака покана да си види как му е мрежата и с какво ай пи е участвал - нищо не пречи.

Абсолютно никакво значение - два ключа взех, а информацията за системата ми я взе като бях зад рутер и кабелен модем...

И аз днес получих ключ :) Бях си add-нал в акаунта само WoW Trial :) След 2-3 часа като я сваля ще пиша впечатления .

Toва чудо няма ли сингъл ? Щото да се пусна мулти пък даже да не знам какви единици и сгради имам...

Имаш ли инвайт. Давам дясната си ръка и доживотна безплатна бира за инвайт!

Имаш ли инвайт. Давам дясната си ръка и доживотна безплатна бира за инвайт!

Вероятно нямам, защото не виждам нищо подобно някъде.

Иначе направих първата си игра с Т вс П - :lol: - пълен провал, но поне му бутнах основната база (само с маринки) - ама те и буквите сменени... 2 минути помпа М за марините :lol:

кажете малко иднти да се намерим по батъла.

Аз съм mircata.miro. намерих само дядо Мраз. Ако днес, утре брат ми не вземе най-накрая да реши ще ползва ли ключа дето му го дадох или не, някой тука ще намаже. Щото от 2 седмици го чакам да почнем да се бъхтим в батъла.

кажете малко иднти да се намерим по батъла.

Аз съм mircata.miro. намерих само дядо Мраз. Ако днес, утре брат ми не вземе най-накрая да реши ще ползва ли ключа дето му го дадох или не, някой тука ще намаже. Щото от 2 седмици го чакам да почнем да се бъхтим в батъла.

Svetlia.elk съм аз, но тепърва прохождам.

Има ли все пак вариант да играя срещу ИИ т.е. компа, да понауча малко туй онуй или само с четене и риплеи трябва да се оправям.

Edit: Елементарно било, ама докато се ориентирам.

И аз днес получих ключ xmas.gif Бях си add-нал в акаунта само WoW Trial xmas.gif След 2-3 часа като я сваля ще пиша впечатления .

Къде се адва тоя акаунт че нещо не мога да намеря.

Айде ако някой има два ключа и не му трябва единия да дава biggrin.gif

Ок свалих си я и направих една игра, само че имам проблем. В началото нещо ме пита дали съм Нов (NOVICE), Опитен(EXPERIENCED), или Ветеран и аз си помислих, че по това определя в коя дивизия ще ме сложи и натиснах novice. Сега картите са ми с ъс скали на входовете, за да не можем да rush-ваме и имам чувството, че е на ultra slow. Та как да сменя тези настройки, защото искам да ми е на по-бърза скорост и без такива скали.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...