Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Аз баш за светльо панса говорих. Клипчето е просто за майтап :). Гуди рулз. Погледнето му статистиките обаче http://www.teamliquid.net/tlpd/sc2-international/players/1221_GoOdy

All: 1047-770 (57.62%)

vT: 358-256 (58.31%)

vZ: 375-246 (60.39%)

vP: 314-268 (53.95%)

Сезон 7 vZ - 16 wins - 15 losses (51.61%)

Може да се спори, че той има уникален стил, даже не е стандартен мек и т.н., но човека има 1817 игри по турнири, отделно в ладъра не знам колко са му - всеки му знае стила и е играл с/у него, не е като да не са запознати. Погледнете през различните периоди на играта кои хора са падали под ножа - Snute, Dimaga, Stephano, Min, Revival, Hyun, HappyZerg, Lowely, Sleep, Ret, IMHorror, Lalush, Delphi, Nes-fucking-Tea!... Единственият, който изглежда винаги успява да надделее над него е Нерчио и до известна степен сливко.

Всеки го ебава, но той лека полека си рине онлайн. Явно не е нужно да имаш 100% перфектно макро и мултитаскинг с теран, просто малко акъл в главата :). И не реве по форумите. Гуди фтв!

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Антарес моля ти се, дори и да искам не мога да се класирам в категорията бот, просто liquid изцяло е иззел ролята и не оставя място за конкуренция. Поне в тази тема когато и да погледна той е тук... чака и наблюдава.

Пък това за доказването кой е тъп, вероятно ме бъркаш със себе си.

Отделно и темата е за СК2, а специално твоите постове тук са 99% спам. Скъпа ! Така че точно ти не ми говори за ботове.

вероятно ме бъркаш със себе си.
Странна идея. Да сбъркам себе си с някой друг. Бъди спокоен, такава опасност няма. Нямам проблеми с идентичността си. Ако на теб ти се случва - консултирай се с психолог.

Скъпа !
Съжалявам, ако ще срина сексуалните ти фантазии, но съм строго хетеросексуален. Така че надежда всяка тука оставете ;)

Както сте я подкарали, ще докарате едно затваряне на темата за 10 дена да се поохладите малко. Как не го сменихте тоя рефрен и не спряхте латерната - верно откак е излязла играта едно и също се повтаря до безкрай... Е взе страшно да омръзва вече!

Откакто Гуди смачка ММА, едва ли някой смее да му се подиграва :)

Единственият ми коментар относно "Dat balance" - 10 месеца терански превес в международен план и 9 месеца доминация в Корея, между които 2 месеца, съответно 3 месеца, зергско надмощие = Dat balance? Srsly?

Да оставим настрана тези приказки, нека се насочим към поредното издание на трагикомедията Naniwa vs Nestea - след малко започва Group B на Code S.

Еее живна темата. Добре че е Яга, за да предизвика вълната от спам. Само Сай е строго по темата, както винаги де.

Специално Гуди на горния клип не става ясно дали въобще играе, макар че е много вероятно и така да играе. Имам някакви спомени и за Liquid Nazgul -а, че също беше много бавен тосс откъм АПМ, но доста добре се справяше, и доста именити съперници /с гигантски АПМ-и/ наказаваше.

Правиш рейвън за чистене на тумори, след което нападаш без него и умираш от бейнлинг мини.

n4f9dc012978ed.png

С рейвън, без рейвън, явно терана е стигнал макро игра... т.е. при това положение на играта си е гг така или иначе. От незнам си колко много изгледани игри в последните месеци, макро/лейт теран да вземе игра на тосс или зерг си е истинско чудо. Почти всички игри, в които бие терана са някакви отчаяни прокси олинове. Включително играчи с наднормен скил като Мвп, които преди време правеха уникални макро игри, вече нямат шанс. На Близ не им ли е неудобно не знам.

Добре де, ако е толкова имба историята колкото я изкарвате, защо аджеба хората продължават да играят теран? И защо изобщо в грандмастър дивизиите изобщо има някой влезнал теран. Понеже както ги говорите трябваше един да няма.

Добре де, ако е толкова имба историята колкото я изкарвате, защо аджеба хората продължават да играят теран? И защо изобщо в грандмастър дивизиите изобщо има някой влезнал теран. Понеже както ги говорите трябваше един да няма.

Защото останалите терани са ЖИВОТНИ. Виж Полт. Механиката му е около 1.3 пъти по-добра от тази на най-добрия зергски играч (ДРГ), но въпреки всичко Полт не е пожънал толкова успехи колкото ДРГ. Повечето останали терани в ГСЛ са в пъти по-добри от зергите и протосите и ако играеха друга раса, всеки от тях би бил ГСЛ шампион. Просто теран е расата, в която една грешка е гг. Два бейнлинга ти стигат работниците - край. 40 лимит повече си от противника си, за 1 секунда си се заблял и правиш депо, сторм и край. За 1 секунда не си дърпаш марините от колосите, край. Зерг те хваща с инфестори, докато не си сплитнал - край. Прибави към това и факта, че тераните са с над 40 работника назад спрямо зерг до 10-тата минута и 10-на работника и 1/1 докато протосът си пуска 3/3, и си представи какъв ГОСПОДАР трябва да си, за да биеш зерг/протос. Прибави и към това, че зергът вижда цялата карта, както и протосът и няма как да ги изненадаш, и разбираш, че картинката си е ебала мамата. А зергските и протоските фенбойчета се прехласват какви невероятни бури/фънгъли е направил поредният зерг/протос уанаби с 3000 неизразходвани ресурси.

Просто тотална трагедия е, а най-лошото е, че си вярват, че и им се връзват, че са добри и имат огромно комюнити, което смята, че бъфът на кралицата си е напълно в реда на нещата. А теранското комюнити е от малкото ветерани, които са се вкопчили с някакво мазохистично удоволствие в расата си и отказват да се предадат, при все че ясно виждат колко нечестна е играта. И колкото по-малко сме, толкова по-малко глас имаме. А на животните терани не им пука за нас, по-обикновените мазохисти. МВП ще бие протоса/зерга ако трябва и с 5 кръв на маринката.

Тя съвсем се загуби. След шоумача с Кас не съм чувал нищо. "Всяко чудо за три дни" като че ли може да се приложи в нейния случай.

Сигурно пак тихо си руши из ладъра. Предполагам е разочарована от това как Еклипсия я прецака, да откаже по-добри оферти заради тоя шибан "отбор". Ще се върне, надявам се.

Иначе ако не си гледал интервюто с идра - споменава стефано малко, 4:44

в момента даже стриймва. напоследък доста по-добре играе поне на ладъра. преди 2 седмици като стриймваше изглеждаше доста по-зле.

И втората я изигра перфектно. Това хлапе така ме надъхва, давам си и двете топки за умения като неговите :)

Да, и аз така мисля. Пума игра перфектно, имаше и по-добро микро, и по-малко ънспент ресурси. Жалко, че зерг е имба и Стефано победи.

Така е, Стефано е бездарен и успехите му се дължат само на имба :)

Започна вторият ден на Дриймхак, довършват се групите от Етап 2. Не очаквам кой знае колко интересни игри, може би само Hero vs Nani и LZ vs Welmu. Останалите според мен са почти 100% ясни.

В Етап 3 обаче нещата ще бъдат съвсем различни.

<3 SC2 Weekends :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...