liquid Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 А и за близърд разлика в рамките на 10% в победите на една раса спрямо друга не е изобщо повод за тревоба, между другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 А и за близърд разлика в рамките на 10% в победите на една раса спрямо друга не е изобщо повод за тревоба, между другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Кой е това? Шшш, кога успя бе? Миналия ден беше Даймънд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Кой е това? Шшш, кога успя бе? Миналия ден беше Даймънд! Jinro е моето вдъхновение. Така или иначе имам още две седмици игра (10 дена, да сме точни). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 10 дена и после? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 10 дена и после? ДДДИИИИИАБЛОООО В лигата ми има 9 терана. Баланс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 MMA vs Symbol първата игра ме възбуди сексуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Мда, на теб добре ще ти дойде Диаблото, тамън няма да хванеш следващия пач, в който отново ще има промени по терана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Мда, на теб добре ще ти дойде Диаблото, тамън няма да хванеш следващия пач, в който отново ще има промени по терана... Аз като прочетох промените, и разбрах, че няма смисъл да играя повече. Докато Идра отговаря за баланса, няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Не знам, кой отговаря за баланса, но вече към 2 седмици не мога да си хвана игра срещу теран... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Masters? 600EUR/month? - http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=335167 За зергите след пач-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Flash и SC2 http://www.youtube.com/watch?v=M0obV1rvEQI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 What are some difficulties for you? I think there's a problem with the balance. Protoss is overpowered so I hope they balance it out. What exactly about Protoss is overpowered? Everything. Forcefields are OP, gateways are OP too... More importantly there are continuous patches but it seems like Terran is the only one that doesn't get buffs. I'm worried because they're on a downward trend. Are there any other difficulties? It's difficult to defend Protoss all-ins. Zergs (all-ins) too. How are your hotkeys? The same as in BW. Once we fully transition I might start thinking about changing them but I'm not having much trouble so far so I think I might stick with it. What do you think about the balance right now? Protoss is good and Zerg is second, then Terran. I think Terran is the worst, but others say they're second. Once the upcoming patch comes into effect I'm worried that Zerg might become OP as well. Flash, Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Типичното избирателно цитиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Типичното избирателно цитиране. Нека да разгледаме как се справят обинковените мастъри/грандмастъри: Квалификации. Италия - 3 т, 3 п, 2 з Полша - 1 т, 1 п, 4 з (не са завършили все още) Белгия - 0 т, 4 п, 4 з Холандия- 1 т, 5 п, 2 з Русия - 2 т, 1 п, 1 з (не са завършили още) Украйна - 1 т, 1 п, 0 з (не са завършили още) Испания - 3 т, 4 п, 4 з (не са завършили още) Германия- 0 т, 1 п, 1 з (не са завършили още) Англия - 0 т, 1 п, 3 з (не са завършили още) Общо - 11т, 21п, 21з Изглежда балансирано. Браво на Близард. http://postimage.org/image/x002v9q0z/ (Blue is terran, Yellow and Purple is imba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Не е коректно да се правят сравнения с квалификации. Ще видим резултатите след финала. Само дано не се получи като при Code S - 3 протоса и 1 теран. Иначе, че протоса е имба - спор няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Не е коректно да се правят сравнения с квалификации. Ще видим резултатите след финала. Само дано не се получи като при Code S - 3 протоса и 1 теран. Иначе, че протоса е имба - спор няма. Ти как се чувстваш с новата си ракета-скаут и с новия си сийдж танк/медик/анти еър/кастър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Нямам загуба след огромния бъф. Тераните си режат вените от безсилие, а протосите директно лефтват като видят, че играят срещу зерг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Бъфа на оврито - ясно. А какъв е другия бъф? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Увеличиха рейнджа на кралицата с 2 срещу наземни единици. А при протосите намалиха времето за строене на обзървъра от 40 на 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 11-13 Май. (Ранк 1 злато, ПРО!) ZvT - 11-3 (78%) ZvP - 12-7 (63%) ZvZ - 10-14 (41%) Ohana - 11-3 (78%) Daybreak - 7-3 (70%) Metalopolis - 5-2 (62%) Cloud Kingdom - 2-3 (40%) Tal Darim - 2-3 (40%) Antiga Shipyard - 4-7 (36%) Като цяло сезон 7 до сега: 120-103 (53%) ZvZ - 44-37 54% ZvP - 42-37 53% ZvT - 34-29 53% Ohana - 33-17 (66%) Daybreak - 19-13 (59%) Metalopolis - 19-14 (57%) Antiga Shipyard - 16-12 (57%) Cloud Kingdom - 16-16 (44%) Entombed Valley - 8-10 (44%) Tal Darim - 10-18 (35%) Shakuras Plateau - 2-2 (50%) (veto) Korhal Compound - 0-1 (0%) (veto) Последните 3 дни само платини ми дава вече, а преди това имах 2 дни само загуби. Рязкият скок на успех ЗвТ и ЗвП (преди това ми бяха супер слаби мачъпи, докато звз имах над 65%) според мен се дължи не толкова на бъфовете, а повече на това, че самите терани и протоси като че ли се постъписаха и директно спират ползването на някои стратегии и ранен натиск. Но определено е добре да можеш да скаутнеш терана с оври без да умре на 1 маринка и да не види нищо освен едно депо. Runner, я дай някакви статистики на ЗвТ преди и след патча при теб. При мен е около 30% повече успеваемостта долу в златото/платината xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Трябва да я инсталирам тая програма най-накрая и да почна да следа някакви статистики. Не че има смисъл с 5 игри на ден, но пак да имам някаква обща представа. В общи линии, след пача имам 4-5 игри, главно срещу теран и протос, като успеваемостта ми е около 50%. Между другото, последните 2 седмици срещу зерг не съм правил нищо друго освен 6 пуул и да ви кажа съм много доволен - няма игра повече от 7-8 минути, като успеваемостта ми е около 65% да кажем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 TLO в края на ерата на Брадата: Вече е чисто нов и готин, готов за Корея (може да го видите на стрийма му: http://www.teamliquid.net/video/streams/Liquid%60TLO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Трябва да я инсталирам тая програма най-накрая и да почна да следа някакви статистики. Не че има смисъл с 5 игри на ден, но пак да имам някаква обща представа. В общи линии, след пача имам 4-5 игри, главно срещу теран и протос, като успеваемостта ми е около 50%. Между другото, последните 2 седмици срещу зерг не съм правил нищо друго освен 6 пуул и да ви кажа съм много доволен - няма игра повече от 7-8 минути, като успеваемостта ми е около 65% да кажем. Аз имам около 300 игри този сезон с двата акаунта, като протос малко съм го зарязал и играя теран. Срещу зерг не съм печелил игра, която да е продължила над 10 минути, освен ако зергът не влачи над 3000 ресурси. И пак ме бият понякога такива красавци. Днес играх една игра срещу зергче на металополис, хванах трета преди него, но после той почна да прави само зерглини. Само. Хвана си 3-та и 4-та, никакъв шанс нямах да го спра. Направих 3-странен дроп, хвана ги всичките, не уби нищо, но и аз не можах да му направя нищо, така че и аз хванах 4-та и 5-та. Само казвам, че бях 3/3 в момента, в който той имаше 2/1, обаче инфесторите му не ми даваха да дропна никъде. С малко яд разделих картата и се приготвих за масовите брууд лордове. Като дойдоха, ги убих с 20 викинга и през тва време бях изпратил 6-7 клоукнати баншита, които му чупиха сички работници. След 41040140 малки битчици и 31300 дропа от моя страна зергчето се предаде. Гледам реплея. Ресурсите му не паднаха под 7000 минерала. Т'ва е да си кучката на Дейвид Ким. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 TLO в края на ерата на Брадата: Честно казано - отива му. Даже така е по-добре отколкото без брада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.