Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Проблема е, че от ГОМ смятат, че той е играл симулативно и не се е опитал да победи. Всъщност е играл без никакъв респект към опонента, феновете си и организацията - поради този факт му отнемат код С мястото. А иначе all in стратегията, която използва не мина и на него верно си му стана тъпо :)

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Ужаст са тея два дни, поради незнайна за мен причина ме повишава след плейсмънт мача, играя няколко игри и всичко е горе-долу ОК. Но от вчера започна да ми дава разни диаманти и платини, дето са всички Favoured и естествено аз губя почти всичко - айде обратно в платината. За два дни 8-19. Голям карък.

За много години на всички,бъдете живи и здрави!

Някой може ли да ми намери логото на СК2 във векторен вариант ?

Ще съм мн благодарен. :santa:

И от мен за много години на всички !

Гледам групите за януарския код С / http://www.psistorm.eu/news-1262 /, и не мога да им се нарадвам:

Група A

jjakji

Sen

Boxer

GanZi

Група B

Leenock

ForGG

SuperNoVa

MC

Група C

MVP

Lucky

IdrA

Nestea

Група D

oZ

Curious

Bomber

InCa

Група E

MMA

GuMiho

YuGiOh

Zenio

Група F

sC

JYP

DongRaeGu

Genius

Група G

aLive

Brown

Happy

MarineKing

Група H

Puzzle

PartinG

Keen

NaDa

Търся някоя по-лабава... но дори една не мога да видя. Може би G и H донякъде, но само малко донякъде. Всичко друго е групата на смъртта. :)

Пък С... :lol:

---

А ако някой, по някаква причина е пропуснал да гледа последния голям финал от 2011, Купата на Близард: ДРГ срещу ММА... наистина са черешката на епикнеса на 2011.

Mothership PvP - pretty good.

RyM8u.jpg

Току-що май изиграх най-епичната си игра до сега. ПвЗ, металополис, 34 минути (истински, не геймтайм). Пълно с грешки и глупости, но това от двамата така че пак се получи добра игра. http://drop.sc/84821

Mothership PvP - pretty good.

RyM8u.jpg

Току-що май изиграх най-епичната си игра до сега. ПвЗ, металополис, 34 минути (истински, не геймтайм). Пълно с грешки и глупости, но това от двамата така че пак се получи добра игра. http://drop.sc/84821

Zerg - having 4000 minerals since 1911..

Току що изгледах МС вс Нърчио на HomeStoryCup IV -> http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/4 -> стрийм: http://tv.esl.eu/de/

И при положение, че в последно време чувам всеки да казва колко прекалено добър е Нърчио - останах изненадан колко лесно се предаде на МС с 0:3 !

Надявам се Димага да се представи по-добре - пък и JYP не е МС. :)

Дано само накрая да не е мирър.

---

Dimaga the Queen master: The last nonkorean hope FTW !

Гледам Димага и пак се връщам на старото ми мнение, че победата на зерг играчите е гарантирана на 90% от самата раса, и им остава съвсем малко, за да побеждават винаги..., но дори и това се оказва трудно.

Сет1: дълга дълга поредица от грешки, още по-дълга поредица от пропуснати моменти за атака и играта е все още 50:50... зерга е ебаси расата. А Димага и пасивността му /не търпеливост или предпазливост/ направо е дразнеща.

Тва ако беше МС вече да е 3:0 за него за същото време.

Все така сет1: Димага в глуха защита... :) не е за вярване, но се огради с един милион спайна и си чака.

SCII е перманентно намален на €40 от новата година by Blizzard. Уби българските олигополни stores :D
Надали някой го интересува пазарната страна на играта. Всеки от пишещите в тази тема има акаунт, което сериозно обезмисля напъните ти да ни въвличаш в пазарната страна на нещата.

Мен лично, а предполагам, че говоря и от името на доста от останалите, ме вълнува повече какво се случва по световната SC2 сцена, как се справя Naniwa, след дисквалифицирането му от Code S и други неща, свързани със самата игра, а не с пазарната й част. Ако желаеш да използваш форума с търговска цел - би ли бил така добър да използваш търговската секция?

Price Cut-а само по себе си си е новина, тъй като рядко правят такива огромни отстъпки и то завинаги. По Коледа имаше, но беше за 20-тина дни.

За Naniwa и прочие, въпреки че ги следя и гледам от време на време, не всеки е про-геймър + се интересува от тях, съответно SCII Pro Only ;). А никога не е късно за още едно копие (лиценз) на играта към приятел, колега, познат, роднина и прочие. Сред 35k+ регистрирани users със сигурност ще има такива.

:ghost

Не знам какво са убили след като в бг магазините е 80 лв и я получаваш в ръката си на момента, в който броиш кинтите. Отделно играта от месеци е под 80 лв по различни сайтове, на които се продават ключове. Като този например. Отделно тези промоции се правят с ясното знание, че се задава нов експанжън и отделно новата система за плати и играй която ще навлезе с диабло 3.

Абе ти да не си оня шериф от форума на хардуербг, дето само оцветява всичко де напише? Как успя да стигнеш и до този форум?

Гледам Димага и пак се връщам на старото ми мнение, че победата на зерг играчите е гарантирана на 90% от самата раса, и им остава съвсем малко, за да побеждават винаги..., но дори и това се оказва трудно.

Сет1: дълга дълга поредица от грешки, още по-дълга поредица от пропуснати моменти за атака и играта е все още 50:50... зерга е ебаси расата. А Димага и пасивността му /не търпеливост или предпазливост/ направо е дразнеща.

Тва ако беше МС вече да е 3:0 за него за същото време.

Все така сет1: Димага в глуха защита... :) не е за вярване, но се огради с един милион спайна и си чака.

Да, зерг е бахти лесната раса, ама финала ПвT... :D

Да, зерг е бахти лесната раса, ама финала ПвT... :D

Ако имаше един що-годе свестен кореец зерг на този турнир, корейският зерг щеше да го вземе. Какво, искаше Димага да вземе турнира и МЦ да падне? Това какво би говорило за състоянието на баланса?

Да не говорим, че протос е толкова по-слаба раса от зерг. Вчера правя бърз експанд на антига, зергчето се налива с любимия на пси бейнлинг бъст, аз го спирам без загуба на юнит, отивам да харасвам с двата си войд рея, и какво да видя, трети експанд се прави, имаме 2 кралици да го пазят и крийп навсякъде. След 2 минути прокси найдъс и земи тия хидри. При това имаше и 70 работника. Баси расата.

Задава се нов спор... ура! Ще вдъхнем живот на темата. Рънър, кажи сега за тераните как вземат турнирите и как успяват да го направят :)

Спрял си бейн бъст без загуба и след това си му влезнал с два войда??? Ти с войдовете ли му спря бъста и ако не, защо не си му влезнал и с останалата армия, като е имал само 2 кралици?! Докато той ти правеше найдъс, ти само с двата войда ли си караше? Защо не си предвидил, че може да ти направи найдъс, при положение, че това е било единственото нещо, което му е останало да пробва преди да излезе?

Спрял си бейн бъст без загуба и след това си му влезнал с два войда??? Ти с войдовете ли му спря бъста и ако не, защо не си му влезнал и с останалата армия, като е имал само 2 кралици?! Докато той ти правеше найдъс, ти само с двата войда ли си караше? Защо не си предвидил, че може да ти направи найдъс, при положение, че това е било единственото нещо, което му е останало да пробва преди да излезе?

Имах 5 сентрита и 3 сталкъра в края не бейнлинг бъста му. Заклещих му бейнлингите и ги убих с канъни и войд рейовете и бутнаха само сайбърнетикса и пилон. Тръгнах напред със войд рейовете, мислейки, че съм напред в играта и гледам, че наглият зерг е пуснал трета и вече чака с гнусните си кралици. Опитах се там да убия 1-2 неща, зех някой и друг дрон, пуснах и аз трета, и точно когато тя ставаше, излезна найдъса и от него 10-на хидри и маса зерглини. Бутна ми пак сайбърнетикса с хидрите и т'ва беше.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...