Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Всъщност си върви... чат пат може да изскочи някой артефакт, но като цяло не е съществено за играта. Аз като ме засърби си я пускам чат пат.

Единицата е 16 битово приложение и под 64 битова ОС не тръгва. Във vmware ще тръгне но това не се брои.

Всеки път ми забива под 7. Ама така здраво забива, че само ресета оправя нещата. За broodwar говоря.

Във виртуална машина върви ама всичко става прекалено лагаво тогава, т.е. всичко друго освен BW, а съм с i7 и 12gb ram...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Всеки път ми забива под 7. Ама така здраво забива, че само ресета оправя нещата. За broodwar говоря.

Аз единичката си я играх без особени проблеми под Windows7, но x86 :)

Обаче имаше една гавра с палитрите на цветовете и трябва и допълнителен инструмент да ползваш, мога да го потърся какъв беше, за да не дава някакви цветови дефекти.

Единицата е 16 битово приложение и под 64 битова ОС не тръгва. Във vmware ще тръгне но това не се брои.

Във виртуална машина върви ама всичко става прекалено лагаво тогава, т.е. всичко друго освен BW, а съм с i7 и 12gb ram...

Хаха..Аз на Pentium4, кога бях с IBM T30 и на едно Linux дистро с виртуалка си я играх :)

Аз единичката си я играх без особени проблеми под Windows7, но x86 :)

Под х86 може и да тръгне, аз специално уточних, че за х64 говоря.

Аз от ХР още съм с х64 защото не разпознаваше 4тия GB RAM ами даваше 3.6гб и се нервирах.

ПС: х64 преди години беше много "на сметка" защото масата бозави програми които се закачаха по explorer-a го правеха само на х86 варианта и с другия всичко летеше. На адобе гов**та примерно се пробваха да отварят файловете и да слагат preview в иконата, разни други като winzip май гледаха като направиш right click това какво е и дали да го компресират или разкомпресират, съответно цъкаш някъде и менюто се отваря след половин секунда, а на х64 всичко ставаше мигновенно :)

Под х86 може и да тръгне, аз специално уточних, че за х64 говоря.

Аз от ХР още съм с х64 защото не разпознаваше 4тия GB RAM ами даваше 3.6гб и се нервирах.

ПС: х64 преди години беше много "на сметка" защото масата бозави програми които се закачаха по explorer-a го правеха само на х86 варианта и с другия всичко летеше. На адобе гов**та примерно се пробваха да отварят файловете и да слагат preview в иконата, разни други като winzip май гледаха като направиш right click това какво е и дали да го компресират или разкомпресират, съответно цъкаш някъде и менюто се отваря след половин секунда, а на х64 всичко ставаше мигновенно :)

То си има опции, където избираш, като инсталираш програмата. Някой да не ти е виновен. Та ти си програмист. Сигурно и знаеш да настроиш програма при инсталирането й? ;) Извинявай, ама не всичко става с методиката Next->Next, сигурно си пределно наясно.

А за WindowsXP-Сложи си Win2003 Server. Истината е, че x86 OS може да поддържа и над 4GB адресно просранство, както виждаме, дори Windows2000 Server поддържа 32GB, та ограничението в потребителски насочените OS-ове е с една идея леко изкуствено ;) Дори за Windows7 x86 си има Kernel Patch, за да работи с повече от 4GB памет, мернах един такъв преди известно време.

Broodwar си я играя безпроблемно под Debian-a с Wine. 7-цата е 64 битова. Но ако не ме лъже паметта, темата е за StarCraft 2. Чудно ми е колко игри е изиграл видния спамер, дето си е въобразил, че може да ме обиди...

Broodwar си я играя безпроблемно под Debian-a с Wine. 7-цата е 64 битова. Но ако не ме лъже паметта, темата е за StarCraft 2. Чудно ми е колко игри е изиграл видния спамер, дето си е въобразил, че може да ме обиди...

Ако говориш за мен, аз си те поздравявам наистина с песента. Имам я в плейлиста и ми харесва, затова те поздравявам. Ако искам да те обидя, няма да прилагам нинджуцу, а направо ще си кажа обидата и ще си изяда уарна с кеф.

Ако говориш за мен, аз си те поздравявам наистина с песента. Имам я в плейлиста и ми харесва, затова те поздравявам. Ако искам да те обидя, няма да прилагам нинджуцу, а направо ще си кажа обидата и ще си изяда уарна с кеф.
Чак сега я видях :lol:

Не, въобще не визирах тебе, трол такъв! Визирахм онзи младеж, който в три теми писа, че не искал да ме обиди.

И аз говоря за brood war. Върви си без грижи, само в началото на менютата е леко омазано, но се вижда какво се избира. Пробвал съм го на поне 5 7ци като поне за 3 съм сигурен, че са 64 битови... понеже са си мои и на тях имам над 4 гб памет.

Дядо, аз съм с еквивалент на твойта машина, но в АМД вариант и си я цъкам без да ми трябват виртуални машини. Проблема вероятно идва от билда, с който (се опитвате да) играете.

Хъм... освен нещо склерозата да ме е подгонила и някаква друга антика да съм се опитвал да подкарвам (като Master of Magic която е под ДОС даже), но имам спомени че някакви ядове брах с Broodwar и трябваше под виртуална машина да го пускам.

Помня че при едни предни експерименти всеки път ми разместваше иконите на десктопа та си писах програма, която да им запазва координатите и после да ги възстановява..

Хъм... освен нещо склерозата да ме е подгонила и някаква друга антика да съм се опитвал да подкарвам (като Master of Magic която е под ДОС даже), но имам спомени че някакви ядове брах с Broodwar и трябваше под виртуална машина да го пускам.

Помня че при едни предни експерименти всеки път ми разместваше иконите на десктопа та си писах програма, която да им запазва координатите и после да ги възстановява..

Има проблеми с цветовете. Windows7 има проблем с палитрата от 256цвята, дето се ползва от Starcraft Broodwar, Age of Empires1/2 и подобни по-стари заглавия. Решението беше да се ползва специален инструмент, който да форсира настойки за дадена игра или да си играеш да спираш експлорера и т.н или нещо подобно, но аз го зарязах, защото с инструментчето е много по-удобно. Мога да го прикача, ако на някого случайно му трябва. :)

При мене под win7 64 върви broodwar-а без проблеми. Само менютата и battlenet-а са с омазани цветове. Останалите части са amd процесор и ati видео (4670)

Отварям аз http://www.psistorm.eu и какво да видя... :)

HWBG с три поредни победи в ESL Ladder-а

StarCraft 2 ClanLeague няма да се завърне с нов сезон до края на годината. Това оставя сериозна дупка в програмата на българските отбори, за които това бе основната лига, в която участваха почти всички от тях.

Докато нашите момчета от Team PSI запълват паузата с успехи и нерви в Pandaria Wars, HWBG започнаха да играят малко по-сериозно в ESL Ladder-а за ClanWars. Българите могат да се похвалят с три поредни победи, макар всичките да са с 3-2. В този ред на мисли, спомняме си колкото проблемен беше резултата 2-3 за HWBG в SC2CL и е хубаво, че те са се отърсили от тази черна сянка, която ги следваше до скоро.

Другият момент, който заслужава внимание, е наличието на играчи от втория отбор на HWBG, които спечелиха своите срещи. За Psyclon ви бях писал и преди в новините за SC2CL и той отново показа добри резултати.

MetHiX също спечели мачовете си, но той все пак е основна част от отбора и това се очаква от него.

линк към риплеите на Сай: http://www.esl.eu/eu/sc2/clanwar/ladder/match/24636701/

3d-applause.gif

---

Брех, гледам и финала на ГСЛ е бил днес: Лийнок теранокъртача и ДжакДжи... след малко ще видим какво са показали.

Бахти изтрещелите хора има в тоя бнет оО

00:00:16 - SoniStreet to ALL: sup noobface

00:00:19 - SoniStreet to ALL: u are going down

00:00:24 - Drecky to ALL: ^^

00:00:36 - SoniStreet to ALL: + u are on stream

00:00:40 - SoniStreet to ALL: which will add to the humiliation

00:00:48 - Drecky to ALL: trolling nonstop

00:00:51 - Drecky to ALL: thats a report

00:00:55 - SoniStreet to ALL: rofl

00:00:57 - SoniStreet to ALL: gl

00:00:58 - SoniStreet to ALL: :)

00:01:07 - SoniStreet to ALL: trolling can be done on forums

00:01:08 - SoniStreet to ALL: not ingame

00:01:12 - SoniStreet to ALL: u mad?

00:03:37 - SoniStreet to ALL: ffriking cheater

00:03:41 - SoniStreet to ALL: gonna report u for maphack

00:07:30 - Drecky to ALL: dont go away

00:07:34 - SoniStreet to ALL: drop hack?

00:07:37 - SoniStreet to ALL: u make me lag now

00:07:38 - SoniStreet to ALL: ffs

00:09:50 - SoniStreet to ALL: dont go away

00:12:32 - Drecky to ALL: oups

00:12:36 - SoniStreet to ALL: np

00:12:37 - SoniStreet to ALL: u will loose

00:12:38 - SoniStreet to ALL: lol

00:19:53 - SoniStreet to ALL: ff

00:19:54 - SoniStreet to ALL: LOL

00:19:56 - SoniStreet to ALL: so lucky

00:19:58 - SoniStreet to ALL: noob

00:20:02 - SoniStreet to ALL: forever gold league

Как се дава игнор докато си в играта ?

Той поне да беше бил... Не знам, дали Нестий се смееше накрая, но аз определно се сцепих, като видях как Наниуа се подпираше с едната ръка. :D

Аз пък си мислех, че е за жеста му като би Нестий на МЛГ. Специално за това което показват на видеото чак не знам какво толкова лошо прави /може да му е била схваната другата ръка примерно/.

BM си е, ама чак пък толкова. Да направят онлайн референдум от ГОМ да се види какво мислят всички свързани със СК2. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...