Psihara^^ Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 В OGC е задължителна физическата подготовка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Е те July, Sheth е хубаво, че живеят в различните краища на планетата, иначе сигурно биха нарушили оста ѝ на въртене... Но живота изцяло пред компютъра не прощава. Мите, ние сме друго поколение, ние все още сме играли на улицата като деца. Сегашните про-та са играли на Broodwar като деца. Не знам, продължавам да си мисля, че ако мениджърите им малко от малко ги карат да се занимават и с физически натоварвания това би помогнало... Пешо, физическата подготовка може да им помогне да циклят по 24h вместо по 16h Иначе си прав, да, имам чувството, че хората след 87-88 набор са някакви тотално различни от нас, гледам игрището до нас няма малки деца като едно време да се съберем 20+ човека за футбол, ако има 2-3ма да подритват топката пак е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 хахаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Мен лично да... имам опит в тея среди от личен характер и мога да ти кажа, че едно време когато се занимавах с това, такива като тези сдухани пещерняци нямаше. И тогава играехме по 16+ часа на ден - всеки ден от седмицата, но такива толупи, несресани, некъпани и най-вероятно миризливи не сме били. Повечето изглеждат като някви изпаднали боклуци на обществото... което мен лично ме отвръщава, имайки предвид, че съм се занимавал със същото. Като го гледам Лийнок и имам чувството, че скоро ще трябва да си поръчва къстъм клавиатура, че копчетата ще са прекалено малки и едно до друго, за да може да цели само по 1 с пръст. Да беше само той... как да е, но не е. Дай да се разбереме сега, не знам какво си "пробвал" и си се "занимавал", но 16+ часа на ден е нещо, което в никакъв случай не е мерило. И забележи - правили сте го колко, една, две години? Три дори? Представи си да са пет или десет. В действителност знаеш ли какво представлява човек, който ЖИВЕЕ с това? И нямам предвид само тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 3ма играчи с наднормено тегло (малко или много) = 99% про-та са дебели трътльовци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 3ма играчи с наднормено тегло (малко или много) = 99% про-та са дебели трътльовци. Не е задължително - има и обратната тенденция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 liquid, далеч не беше акцента върху наднорменото тегло. А върху това, че повечето от тях са тотални охлюви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Прочети поста на бастен пак. От това, което чета, доста от зрителите са били некъпани келеши, но прогеймърите като ги гледам са си добре, доста от тях са във форма и редовно ходят на фитнес и спортуват. В Корея колко са тези, които са пълни/дебели или трътлцовци? Джулай е пълен, но не изглежда да е само сланина. Линок е пълен малко, горе-долу това са. От нашите хора са Шет и Крънчър (но той не се брои и без това). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Напоследък доста често ми се случва да не мога да се логна. Малко по-късно става но ме дразни. Не знам дали е нещо от coolbox-a а в момента ме мързи да търся другия кабел. На някой случвало ли му се е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 wireshark-а к'во вика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Кое? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Кое? Ethereal-a. Аз като чуя Уайършарк, и ми побеляват косите, поради едни доста неприятни изпити по Сиско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 packet tracer. Дедо, ше те шамаря. btw, и аз мразя пакет трейсърите, поради простата причина, че не ги владея особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Някой ако по някаква причина е искал да си купи НА клиент може да го направи сега - 30$ е само в сайта на близърд, докато за Европа си остава 60ЕВРО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Гледах МЛГ, гледам ГСЛ, гледам Дриймхак и се подсмихвам. Тераните доминират, както обинковено от 4 месеца насам. Хубаво, че е тази картинка, тя обобщава нещата: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 ...искал да си купи НА клиент .. Какъв клиент? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 NA/EU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 За да има шанс да ме разбере шматката - NA е съкращение от North America, което в превод означава Северна Америка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Схванах. Между другото NA client щях да го схвана. Написано на кирилица ме накара да се почеша дето не ме сърби та попитах... NA/EU също го схванах ама реших че няма нужда от повече спам. Но мерси за епитета все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 //SPAM, TOTAL Offtopic Тая лачена игрица ше върви ли на 32MB Video и 1,6Ghz CPU? Май не..Е па единичката вървеше! Повече не ми я фалете тая игра, щом не сака да върви на лаптопя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 //SPAM, TOTAL Offtopic Тая лачена игрица ше върви ли на 32MB Video и 1,6Ghz CPU? Май не..Е па единичката вървеше! Повече не ми я фалете тая игра, щом не сака да върви на лаптопя... А ти що не вземеш да се ....... за по-лесно? Тя и на Правец 8 няма да тръгне, е и? А знаеш ли че единичката ще тръгне под Windows 7 (x64) на кукуво лято? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Да бе, не ще да ми тръгне на микровълновата фурна. Не ми я хвалете! Евала, Къци, дай още един! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 ОФФТОПИК А ти що не вземеш да се ....... за по-лесно? Тя и на Правец 8 няма да тръгне, е и? А знаеш ли че единичката ще тръгне под Windows 7 (x64) на кукуво лято? Мислех си дали да се гръмна преди ти да ми кажеш.... А мен x64 не ме вълнува, га имам повече от 4Гъби памет, ше си направя един Kernel Patch или ще мина на x86 сървърна версия... Тая малоумна политика на MS нещо не ме кефи- x86 сървър поддържат някои му версии до 32-64GB RAM, а ми се правят тука на интересни да ме карат да мина на x64 Между другото, take it easy! Нещо много си се напрегнал, спокойно Aз се шегувах... Да бе, не ще да ми тръгне на микровълновата фурна. Не ми я хвалете! Евала, Къци, дай още един! И на моята микровълнова неще да върви!!!! Са се опитвам да го подкарам на тостера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 .... А знаеш ли че единичката ще тръгне под Windows 7 (x64) на кукуво лято? Всъщност си върви... чат пат може да изскочи някой артефакт, но като цяло не е съществено за играта. Аз като ме засърби си я пускам чат пат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Всеки път ми забива под 7. Ама така здраво забива, че само ресета оправя нещата. За broodwar говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.