Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

---

Като слушам публиката, доста му се кефят на тоя мечок Гуди. :)

И си признавам, че не мога да разбера как взима игри тоя човек. Реакциите му са на мечка през зимата /редовно реагира на битка по картата с 3-4 секунди закъснение/, предвидимостта му е над 100%... как може въобще да те победи подобен играч не знам.

И сам се сещам, че е усъвършенствал до крайност мек билдовете и мек таймингите, ама все пак е толкова предвидим.

А в една битка с фруитдилър коментаторите го подиграваха, че АПМ-а му бил като на бавно развиващ се. Пукнах се от кеф когато накрая не знаеха какво да кажат, понеже Гуди победи с 2-0 :D

Що се отнася до билдовете му... замислял ли си се, че с тези комбинации контрира всичко, което може да му прати другият :) И когато опипа почвата с някоя лека атака и види какво има другият той все пак реагира и прави повече единици(танкове или викинги или торове за сметка на друго).

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

А в една битка с фруитдилър коментаторите го подиграваха, че АПМ-а му бил като на бавно развиващ се. Пукнах се от кеф когато накрая не знаеха какво да кажат, понеже Гуди победи с 2-0 :D

Що се отнася до билдовете му... замислял ли си се, че с тези комбинации контрира всичко, което може да му прати другият :) И когато опипа почвата с някоя лека атака и види какво има другият той все пак реагира и прави повече единици(танкове или викинги или торове за сметка на друго).

Съгласен съм с теб относно контрирането, но все пак предвидимостта ти те прави силно уязвим, както нагледно ни демонстрира Нърчио снощи. Без никаква борба го нулира в 3 от 5. Ако Стефано не го беше подценил жестоко /единственото обяснение за мен/ там щеше да е същото. И щеше да е по-интересен финал. Поне можеше да видим два топ топ зерга в директен двубой. А и не знам защо, но колкото нърчио ми е антипатичен, толкова Стефано ме кефи.

В тоя сценарий зерга май трябваше да тръгне за бейз трейд. Ако не друго щеше да накара протоса да спре да уорпва в базата му и в последствие щеше да си я подсигури. Така де... и без това толкова роучове си останаха заклещени при експото.

Иначе като тактика и изпълнение... евала на протоса.

На мен до сега са ми го правили 3 пъти и трите пъти минава... Варианта с бейстрейда не върви, защото входа му е затворен и не можеш да се качиш в никакъв случай. Докато му отидеш в базата ти е бутнал основната и е започнал да уорпва стокъри и сентрита в неговата...

Хахаха... по едно време си мислех, че ти ще загубиш битката и си викам. Ех Рънъре... още 1-2 спайна и печелиш... а то тоя дебил хич не си ползваше регенериращите се щитове. Просто си личеше, че е видял тактиката и блъска щото е модерна.

Toзи ако не се беше полакомил да те изнесе по-бързо ами беше пльоснал 2 кули долу и да изкара 2-3 стокъра там щеше да е много по-различна играта... Но и той реши че те е бил и е въпрос на време да те изнесе и не внимаваше... докато не стана прекалено късно.

С риск да се повторя - корейците за мен са на първо място по липса на музикален вкус!

С риск да си разваля реномето на човек, дето е в опозиция на всичко, ще се съглася с теб!

Naniwa e полудял...

http://www.teamliquid.net/video/streams/MLG_Providence_Red

Nestea, Huk, DRG...

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2011_MLG_Pro_Circuit/Providence#Open_Bracket

Един мач му остава и взима най-големия турнир на планетата за 2011 г. Е, и 50к $ :) .

Стискам му палци, че само корейци винаги взимат всичко.

Мда, от една страна не е кореец, но пък от друга Leenock е зерг... :D

Leenock бил 16 годишен (коментаторите казаха, че е 15, но всъщност е набор 95 и роден на 1 април. Щях да падна като го чух. А какви игри бяха с DRG, направо имаше моменти, в които буквално не съм дишал.

Мдам пубера и той е луд. Очаквам хубави игри.

Абе Нанито защо изглежда като марсианец, и като вид и като поглед.

Ай, ай, ай... думи нямам, но мога да ползвам тези на Тейстоузис demolishing, crushing, nonhuman. :)

---

Протоса да не са го бъфнали без да съм разбрал ? Не мога да повярвам Нани колко лесно прави да изглежда ПвЗ -то. При положение и че аз самия си мисля, че тосса е леко UP.

Те и културистите не изглеждат много красиви мен ако питаш :)

Абе тва вече е въпрос на вкус. Но ако трябва да избиаш кой ти харесва повече - Leenock или Рони Колман, кой ще избере?

Ето така се прави дронесплит с/у бейнлингс, МЛГ 2011

Сплита беше уникален, ама и DRG не е лош - последния банелинг не го взриви много дълго време напълно умишлено - за да не даде на Leenock да върне обратно дроните по минералита, като го спря да харви мнооого дълго време.

Мен лично да... имам опит в тея среди от личен характер и мога да ти кажа, че едно време когато се занимавах с това, такива като тези сдухани пещерняци нямаше. И тогава играехме по 16+ часа на ден - всеки ден от седмицата, но такива толупи, несресани, некъпани и най-вероятно миризливи не сме били. Повечето изглеждат като някви изпаднали боклуци на обществото... което мен лично ме отвръщава, имайки предвид, че съм се занимавал със същото.

Като го гледам Лийнок и имам чувството, че скоро ще трябва да си поръчва къстъм клавиатура, че копчетата ще са прекалено малки и едно до друго, за да може да цели само по 1 с пръст. Да беше само той... как да е, но не е.

Е те July, Sheth е хубаво, че живеят в различните краища на планетата, иначе сигурно биха нарушили оста ѝ на въртене... Но живота изцяло пред компютъра не прощава. Мите, ние сме друго поколение, ние все още сме играли на улицата като деца. Сегашните про-та са играли на Broodwar като деца. Не знам, продължавам да си мисля, че ако мениджърите им малко от малко ги карат да се занимават и с физически натоварвания това би помогнало...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...