basten Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 --- Като слушам публиката, доста му се кефят на тоя мечок Гуди. И си признавам, че не мога да разбера как взима игри тоя човек. Реакциите му са на мечка през зимата /редовно реагира на битка по картата с 3-4 секунди закъснение/, предвидимостта му е над 100%... как може въобще да те победи подобен играч не знам. И сам се сещам, че е усъвършенствал до крайност мек билдовете и мек таймингите, ама все пак е толкова предвидим. А в една битка с фруитдилър коментаторите го подиграваха, че АПМ-а му бил като на бавно развиващ се. Пукнах се от кеф когато накрая не знаеха какво да кажат, понеже Гуди победи с 2-0 Що се отнася до билдовете му... замислял ли си се, че с тези комбинации контрира всичко, което може да му прати другият И когато опипа почвата с някоя лека атака и види какво има другият той все пак реагира и прави повече единици(танкове или викинги или торове за сметка на друго). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 А в една битка с фруитдилър коментаторите го подиграваха, че АПМ-а му бил като на бавно развиващ се. Пукнах се от кеф когато накрая не знаеха какво да кажат, понеже Гуди победи с 2-0 Що се отнася до билдовете му... замислял ли си се, че с тези комбинации контрира всичко, което може да му прати другият И когато опипа почвата с някоя лека атака и види какво има другият той все пак реагира и прави повече единици(танкове или викинги или торове за сметка на друго). Съгласен съм с теб относно контрирането, но все пак предвидимостта ти те прави силно уязвим, както нагледно ни демонстрира Нърчио снощи. Без никаква борба го нулира в 3 от 5. Ако Стефано не го беше подценил жестоко /единственото обяснение за мен/ там щеше да е същото. И щеше да е по-интересен финал. Поне можеше да видим два топ топ зерга в директен двубой. А и не знам защо, но колкото нърчио ми е антипатичен, толкова Стефано ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Gimmicky. I like. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 В тоя сценарий зерга май трябваше да тръгне за бейз трейд. Ако не друго щеше да накара протоса да спре да уорпва в базата му и в последствие щеше да си я подсигури. Така де... и без това толкова роучове си останаха заклещени при експото. Иначе като тактика и изпълнение... евала на протоса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 На мен до сега са ми го правили 3 пъти и трите пъти минава... Варианта с бейстрейда не върви, защото входа му е затворен и не можеш да се качиш в никакъв случай. Докато му отидеш в базата ти е бутнал основната и е започнал да уорпва стокъри и сентрита в неговата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ето и на мен как един протос преди малко ми го направи тоя номер... http://www.2shared.com/file/RYSedwQG/Shit_happens.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Хахаха... по едно време си мислех, че ти ще загубиш битката и си викам. Ех Рънъре... още 1-2 спайна и печелиш... а то тоя дебил хич не си ползваше регенериращите се щитове. Просто си личеше, че е видял тактиката и блъска щото е модерна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Toзи ако не се беше полакомил да те изнесе по-бързо ами беше пльоснал 2 кули долу и да изкара 2-3 стокъра там щеше да е много по-различна играта... Но и той реши че те е бил и е въпрос на време да те изнесе и не внимаваше... докато не стана прекалено късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 То и аз си мислех, че ме е бил, докато не видях, че няма нищо в неговата, а 5те гейта се захранват само от един пилон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 http://www.psistorm.eu/news-1204 2000лв награден фонд. Ouch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Гледам си аз МЛГ и се подсмихвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Голяма мъка бяха мачовете на mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 С риск да се повторя - корейците за мен са на първо място по липса на музикален вкус! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 С риск да се повторя - корейците за мен са на първо място по липса на музикален вкус! С риск да си разваля реномето на човек, дето е в опозиция на всичко, ще се съглася с теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Naniwa e полудял... http://www.teamliquid.net/video/streams/MLG_Providence_Red Nestea, Huk, DRG... http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2011_MLG_Pro_Circuit/Providence#Open_Bracket Един мач му остава и взима най-големия турнир на планетата за 2011 г. Е, и 50к $ . Стискам му палци, че само корейци винаги взимат всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Мда, от една страна не е кореец, но пък от друга Leenock е зерг... Leenock бил 16 годишен (коментаторите казаха, че е 15, но всъщност е набор 95 и роден на 1 април. Щях да падна като го чух. А какви игри бяха с DRG, направо имаше моменти, в които буквално не съм дишал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Мдам пубера и той е луд. Очаквам хубави игри. Абе Нанито защо изглежда като марсианец, и като вид и като поглед. Ай, ай, ай... думи нямам, но мога да ползвам тези на Тейстоузис demolishing, crushing, nonhuman. --- Протоса да не са го бъфнали без да съм разбрал ? Не мога да повярвам Нани колко лесно прави да изглежда ПвЗ -то. При положение и че аз самия си мисля, че тосса е леко UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Ей това не харесвам на про геймърите като цяло - 95% излгеждат като олигофрени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Те и културистите не изглеждат много красиви мен ако питаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Ето така се прави дронесплит с/у бейнлингс, МЛГ 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Те и културистите не изглеждат много красиви мен ако питаш Абе тва вече е въпрос на вкус. Но ако трябва да избиаш кой ти харесва повече - Leenock или Рони Колман, кой ще избере? Ето така се прави дронесплит с/у бейнлингс, МЛГ 2011 Сплита беше уникален, ама и DRG не е лош - последния банелинг не го взриви много дълго време напълно умишлено - за да не даде на Leenock да върне обратно дроните по минералита, като го спря да харви мнооого дълго време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Ей това не харесвам на про геймърите като цяло - 95% излгеждат като олигофрени... Това изненадва ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Мен лично да... имам опит в тея среди от личен характер и мога да ти кажа, че едно време когато се занимавах с това, такива като тези сдухани пещерняци нямаше. И тогава играехме по 16+ часа на ден - всеки ден от седмицата, но такива толупи, несресани, некъпани и най-вероятно миризливи не сме били. Повечето изглеждат като някви изпаднали боклуци на обществото... което мен лично ме отвръщава, имайки предвид, че съм се занимавал със същото. Като го гледам Лийнок и имам чувството, че скоро ще трябва да си поръчва къстъм клавиатура, че копчетата ще са прекалено малки и едно до друго, за да може да цели само по 1 с пръст. Да беше само той... как да е, но не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Е те July, Sheth е хубаво, че живеят в различните краища на планетата, иначе сигурно биха нарушили оста ѝ на въртене... Но живота изцяло пред компютъра не прощава. Мите, ние сме друго поколение, ние все още сме играли на улицата като деца. Сегашните про-та са играли на Broodwar като деца. Не знам, продължавам да си мисля, че ако мениджърите им малко от малко ги карат да се занимават и с физически натоварвания това би помогнало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.