Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Аз лично не знам за такава програма. Интересно ми е за какво ти е? В крайна смета СК2 стартър версията е напълно безплатна и ти позволява да гледаш повторения + да играеш няколко мисии и като теран в мулти.

Имам проблеми със гледането на риплей,даже пуснах и теми на доста места , но не успях да го отстраня нацяло.А и си свалих няколко риплея , но не мога да ги гледам,защото не са съвместими със сегашната версия или нещо такова...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Някой може ли да ми каже какви настройки е направил на видео картата. Взех нова карта пускам всичко на "High" но когато се срещнат 2 200/200 армии лагва около 1 или 2 секунди и не само в този случай .

Kingston HyperX 2GB kit DDR2 800MHz

Gigabyte Gtx 440 1G

E4500 2.2 Ghz

Оставам с мисълта , че проблема идва от захранването което ми е 350 W. А може би имам нужда от сериозен upgrade ? Изнервям се, че ми сече..... тази видео карта е взех специално за SC2.... :)

Някакви идеи ?

Според мен E4500 2.2 Ghz е причината. На Athlon 64 5000+ (2x 2600) със сигурност сече.

Масово хората не си държат настройките на high, защото става прекалено шарено и е по-трудно да се ориентираш в мелето.

На мен ми лагва на хай с GTX460 и Г620 цепеу, което се оказа по-бързо от Е8400 /клокнато/. Т.е. малко в повече си сложил на хай.

А специално СК2 е доста процесорно зависима наистина, както е писал и Мерк, но и картата е доста слаба за хай.

Т.е. идеята е в намаляне на настройките.

---

http://www.psistorm.eu/news-1170

финала за месец септември -> 3 терана и 9 зерга. :)

В което нищо лоши или странно няма, но за мен потвърждава мнението ми, че терана колкото по-нагоре отива нивото толкова по-труден става за управление и игра. Е, ако си Мvp примерно няма проблеми, но както се вижда извън Корея има проблеми.

Аз съм с атлон х2 на 2.4, но с 4Г рам и nВдивия 8800 GT. Играта си върви чудесно. Но ако наистина захранването ти е 350 вата... чудя се как въобще ти върви тоя комп...

Аз съм с атлон х2 на 2.4, но с 4Г рам и nВдивия 8800 GT. Играта си върви чудесно. Но ако наистина захранването ти е 350 вата... чудя се как въобще ти върви тоя комп...

Моята конфигурация е подобна на твоята, но съм с х2 на 2.9 и 5670 и също мога да кажа, че играта върви без проблем, но пък и играя на малка резолюция 1280х1024, може колегата да е с по-голям монитор ;)

Относно захранването и аз се учудвам как изобщо пали тоя компютър, моя фортрон изпляска като добавих нов хард диск и сега съм с 500w :D

Аз съм с i7, 12gb ram и 2бр. gtx 260... и спокойно върви при мен на ултра (само че не на 2560х1600 - ами на 1680х1050 а на голямата резолюция май само на high, което е без значение) всичко обаче е толкова шарено всичко, че не мога да се ориентирам какво става. То взривове от танкове, то ракети от викинги и мародери, къде колосите нещо, къде щитовете на протосите блестят... особено сблъскам ли по-големи армии не компютъра ами аз давам заето първите секунди - екрана буквално експлоадира... а сега пробвай микро или да пльоснеш FF или сторм при положение че мишката не можеш да си я откриеш по екрана... особено на високата разделителна способност аз мишката често си я губя...затова и държа на medium настройките. На low ми идва прекалено грозно (иначе е много близо до стария BW така)

ПС: Захранването аз бих бухнал някой enermax на 500 поне за твоята машина...

Процесора и видеото му се водят 65 ватови, така че не би трябвало да има проблем с 350W захранване. (освен ако не е много китайско или няма 5 казарми вързани за 1 пилон)

Heart of the Swarm

No Carriers, Overseers, Mothership... http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762

http://www.majorleaguegaming.com/news/hots-multiplayer-protoss-first-impression/

MP panel - http://www.ustream.tv/channel/cruc1fix balance and shit

Общо взето това се каза:

Някой гледа ли финалите на Близкон и ГСЛ ? Аз снощи/тази сутрин/ изгледах всичко накуп и се изкефих брутално на всичко което гледах. Включително как Нестий разчупи геймплея си и наля две бързи загуби на Mvp в горния финал. А как ММА взе финала нямам думи, чак не мога да преценя Mvp ли не беше във форма, или просто ММА също здраво разчупи и затова спечели. Смея да твърдя, че Mvp в straight игри е непобедим почти, но като го изненадат леко сгъва.

Финала на Близкон беше епичен, особено с последната игра. :) Nestea ми се видя леко блокирал /тук е мястото да си каже мнението Runner/, нещо му се изгубиха идеите, а не е като да е нямало възможности. Лично за мен варианта беше повечеко хечс, и с минералите които беше натрупал, трябваше да направи няколко вълни с микс от различен характер всеки път, но и така си беше супер. :)

---

Четох за новите единици в експанжъна и ми се струват твърде много новите неща, но ще видим в крайна сметка какво ще стане.

Heart of the Swarm

No Carriers, Overseers, Mothership... http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762

До колкото разбрах и Тор ще е само 1 вече - както беше мадършип-а. Но може ида се бъркам с друга единица.

До колкото разбрах и Тор ще е само 1 вече - както беше мадършип-а. Но може ида се бъркам с друга единица.

Това е тъпо леко. Mothership-a също леко тъпо че само един. Почти не съм играл с него.

-------------------------

http://us.battle.net/sc2/en/blog/3780104/Patch_142_-_Now_Available_on_the_PTR-10_25_2011

Balance

PROTOSS

Forge

The cost of Upgrade Shields Level 1 has been decreased to 150/150, down from 200/200

The cost of Upgrade Shields Level 2 has been decreased to 225/225, down from 300/300

The cost of Upgrade Shields Level 3 has been decreased to 300/300, down from 400/400

The cost of Upgrade Ground Weapons Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175

The cost of Upgrade Ground Weapons Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250

The cost of Upgrade Ground Armor Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175

The cost of Upgrade Ground Armor Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250

TERRAN

Ghost

EMP radius has been decreased from 2 to 1.5

А браво!

DAMN YOU ДЯДО! Закачих се!

Harpy -> Medusa + Roach Warrior -> Roach Champion са велика комбинация. Гризли отпред да дава бонус.. и отзад ръгаш колкото можеш повече Deity -> Theos :) Последните са тотално imba :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...