Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Искам да ти кажа, че в момента играя предимно теран (високо в голда, чат пат шамаросвам някой и друг мастър зерг. Макар че най-силният ми матч ъп е ТвТ, където са ми и повечето победи) и съм пределно наясно кое какво контрира. Ти обаче явно си хал хабер за възможностите на марините и мародерите и се излагаш като кифладжия като постоянно мрънкаш, че терана бил играл само с марини (особено срещу комбинация като тази на Идра). Съветвам те да играеш и с другите раси, за да имаш идея кога какво да правиш.

В тоя двубой по принцип бих бил за Хък, но откакто премина в ЕГ клана... ми падна малко в очите, но въпреки всичко мисля, че финала ще е ПвП.

Не съм мрънкал от седмици, а ако съм казал нещо е било контра на някой от тераните в темата.

А можеш да ме съветваш, когато стигнеш поне до моето ниво. ;)

Бабо, днес не можах да гледам много, но повечето паднали зерги вчера, бяха бити точно от терани.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Не съм мрънкал от седмици, а ако съм казал нещо е било контра на някой от тераните в темата.

А можеш да ме съветваш, когато стигнеш поне до моето ниво. ;)

Бабо, днес не можах да гледам много, но повечето паднали зерги вчера, бяха бити точно от терани.

Ехее, чак до твоето ниво едвали ще стигна. Играя предимно къстъм игри. И все пак... послушай ме. Пробвай с теран и протос да поиграеш, ще ти е от голяма полза.

ПвП финал... така си и знаех. Тук вече съм за класиката - ОгсМС!

Ай честито на всички протоси. Терани и зерги се чепкаме, а през това време протосите мажат...

Протос срещу зерг може и да е г/д лесно, но я пробвай с протос да биеш теран, тогава ще си говорим. Отвсякъде валят емп-та, отвсякъде дропове. И т'ва не е зерг, че да има тумори и овърлорди навсякъде. Дроповете не ги виждаш от 0310310 километра...

Едит: ще се размажа от кеф, Инра да бие МС! Така да ме дразни тоя кореец, просто не е истина! Даже тераните не ме дразнят толкова. :D
Колкото и да ми е неприятен Грег на моменти, искрено се надявах да натрие носа на тая мазна корейска свиня. Колкото и да ми харесва играта му, сценичните му изпълнения го превръщат от типа хора, които с удоволствие ще смеля от бой.

Колкото и да ми е неприятен Грег на моменти, искрено се надявах да натрие носа на тая мазна корейска свиня. Колкото и да ми харесва играта му, сценичните му изпълнения го превръщат от типа хора, които с удоволствие ще смеля от бой.

На мен пък МС ми допада как играе, и колко е нагъл като бие. :) Поне става шоу. А как брутално умее да пушва... както никой друг. Особено 3-ия сет срещу STC, с тия 7 гейтс направо си беше фаталити.

---

Рънър, ето и нов турнир на европейско ниво: Battle in Berlin. С най-добрите европейски играчи:

Полша (Z) Nerchio

Франция (Z) Stephano

Украйна (P) White-Ra

Германия (P) Socke

Германия (T) TLO

Украйна (T) Kas

Холандия (P) Grubby

... () и още един ще има.

Да видим най-добрите европейски терани до къде ще я докарат ? Готов съм да се обзаложа, че доникъде. Но да видим дали ще потвърдят мнението ми за свръхизискванията към скила на топ теран играч.

Ай стига бе, ТЛО ще кажеш, че е единия от двамата най-добри европеци играещи с терани ли? Ако е така, бая сте го закъсали... Не казвам, че не е добър, но е много далече от нивото на протата.

Ами не съм чел точно как са подбрани/класирани/поканени, но е очевидна целта да бъдат събрани най-добрите. Но пък нали и точно затова говоря де, човек като се замисли за топ терани само за корейци се сеща, щото европейските бледнеят и пред корейците терани и пред европейски играчи от други раси като Стефано, Нърчио, Сасе, Белия и т.н.

които ще са по-добри от ТЛО.

Може и да са, но мен TLO ме кефи много, именно защото обича да прави "глупости", които като минат е ужасно забавно :)

Аз също много му харесвам стила и нестандартните неща, които прави, даже може да се каже, че ми е един от малкото играчи, които харесвам като цяло, но е несериозно на тоя етап да се причислява към най-добрите играчи и да бъде един от двамата най-добри терани в Европа. Дано успее да ме обори, но някак си се съмнявам...

И Стрелок и Торзейн са по-добри играчи от ТЛО, но предвид, че е от бетата на линия и че хората си го обичат, явно са решили да го викнат. В крайна сметка всеки турнир печели ако той е на линия.

bratok, beastyqt, cloud, demuslim - все по-добри, но това няма значение. ТЛО определено може да е сред тях, но с тоя проблем с ръцете просто няма как.

Нямам нищо против него, пак го казвам. Проблема е, че после тераните (конкретно Светлия) ще си правят изводи за баланса на базата на тоя турнир.

...но с тоя проблем с ръцете просто няма как.

Между другото го мислех за по-стар. Примерно малко по-малък от WhiteRa а той е 90ти набор... жалко че толкова рано е станало това. То и аз напоследък гледам да си пазя китките че са станали по-кекави тези дни и трябва да гледам да не вдигам по-тежки неща ама все пак съм почти 2но на неговите години...

Ай стига бе, ТЛО ще кажеш, че е единия от двамата най-добри европеци играещи с терани ли? Ако е така, бая сте го закъсали... Не казвам, че не е добър, но е много далече от нивото на протата.

Освен Торзейн, кой е професионален теран. Разбрахме, че Кас не го бръснеш. Сигурно и Sjow. Братоците и стрелоците досега не са взели игра срещу зерг. Гледайки ладъра, други няма. Кои са скритите европейски таланти?

Освен Торзейн, кой е професионален теран. Разбрахме, че Кас не го бръснеш. Сигурно и Sjow. Братоците и стрелоците досега не са взели игра срещу зерг. Гледайки ладъра, други няма. Кои са скритите европейски таланти?

bratok, beastyqt, cloud, demuslim - все по-добри, но това няма значение. ТЛО определено може да е сред тях, но с тоя проблем с ръцете просто няма как.

А ако гледаш ладъра, още една камара по-добри има, стига ладъра да ти е отправна точка разбира се.

Е за т'ва съм на мнение, че независимо - трябва да се спортува! Дори и да си изкарваш парите с клавиатура и мишка в ръка.

Е за т'ва съм на мнение, че независимо - трябва да се спортува! Дори и да си изкарваш парите с клавиатура и мишка в ръка.

Абсолютно подкрепям! Не може млади хора така да се изоставят, че да не мясат на нищо още на 20. Да не говорим, че 30 минути на ден са напълно достатъчни, за да поддържат формата на човек. Като гледам играчи като Гуди, Джулай, Шет... просто ми става тъжно.

Runner, зарежи ледъра! Кас е най... ама разбери най-постоянният ЕУ теран (страхотен е в ТвТ). Ако него не "бръснеш", то няма кой друг. Терана с най-добро ТвП определено пък е Торзейн. Шоу също е прекрасен играч, който може да поднесе невероятни изненади, но му липсва стабилността на горните 2ма. Това разбира се си е мое лично мнение.

Аз точно това имах предвид с "стига ладъра да ти е отправна точка". За мен той не е чак толкова показателен и не го взимам под внимание, когато определям даден играч като добър. И никой теран не съм изключил от уравнението, не знам защо ми слагате думите в устата. Единствения играч, за който казах, че не е толкова добър е ТЛО. Но нямам предвид, че не е добър като цяло, а само в сравнение с другите играчи, които са поканени за турнира.

Колеги , върти ми се из главата ,че някъде бях мернал програма , на която могат да се гледат риплей независимо от старкрафт.Ако някой знае за такава моля да каже.

Аз лично не знам за такава програма. Интересно ми е за какво ти е? В крайна смета СК2 стартър версията е напълно безплатна и ти позволява да гледаш повторения + да играеш няколко мисии и като теран в мулти.

Днеска гледам стрийм на БийстиКюТи, и един от противниците му беше висока платина. Бийсти се учуди, доколкото разбрах. Наскоро и на мен един от противниците ми беше платина. Като оставим настрана, че съм пълен некадърник, как е възможно това? Бийсти е ГМ, а противникът му беше платина? Беше ладър, видях как пуска търсенето, видях как ги мачмейква. На някого да му се е случвало нещо подобно?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...