Runner Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Бабо, къде се скри, ма? Що не коментираш развоя на събитията от вчера и днес, а? Как ще ми обясниш, чистия късмет на Нестий вс Вирус, че ако не бяха мините, си заминаваше? Артозиса вика, че в въпросните игри според него щели да бъдат 2:0, без никакво затруднение за Нестий, а накрая даже не можеше да повярва, че играч като Вирус можело да му се опре! А другите мачове? Ганзи смачка Лийнок без особени затруднения, а Хепи направи Лосира сам да си говори! И въпреки теранската доминация, продължавате да ревете, бахти гадните лицемери! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Измекяри! Измекяри е по-добра дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Бабо, къде се скри, ма? Що не коментираш развоя на събитията от вчера и днес, а? Как ще ми обясниш, чистия късмет на Нестий вс Вирус, че ако не бяха мините, си заминаваше? Артозиса вика, че в въпросните игри според него щели да бъдат 2:0, без никакво затруднение за Нестий, а накрая даже не можеше да повярва, че играч като Вирус можело да му се опре! А другите мачове? Ганзи смачка Лийнок без особени затруднения, а Хепи направи Лосира сам да си говори! И въпреки теранската доминация, продължавате да ревете, бахти гадните лицемери! Ганзи срещу Лийнок беше следното нещо: 25 муталиски срещу 50 марина и 2 тора, зергчето си забрави муталиските около 4 секунди... Какво искаш да стане. Ако теран ЗАБРАВИ да сийджне 4 секунди, играта е свършила от отдавна. Колкото до Лосира срещу Хепи, Лосира загуби 3 армии в опити да направи контраатака на някой от експандите на терана и въпреки всичко до края на играта имаше шанс. Нестий РАЗМАЗА Вирус, който игра по-добре във всяка игра, но нали е теран, падна. В последната игра между двамата Нестий имаше 90!!! работника, а теранчето имаше 40. Нестий влачеше 3000 минерала през цялото време и беше макснат. Да беше направил някой и друг спайн? Ама защо ли да се мъчи, нали е зерг, така и така ще бие. Естествено, ти не спомена Кока, който изяде не знам си кого си, нито спомена ДРГ, който би един от най-добрите терани с лекота. Естествено, че не ги споменаваш. Ето ти коментара ми: зерг е имба, всеки зерг, паднал от теран, е абсолютен некадърник. П.С. Единственото нещо, което ме учудва, е че ДРГ, след като размаза много по-добри терани, падна от Супернова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 ДРГ ПАДНА ОТ СУПЕРНОВА, НЕ Е БИЛ! Ти луд ли си бе?!?! Какви ги говориш бе, болен? А Кока изобщо няма да го коментирам, защото игра срещу протос. В общи линии всички зерги с изключение на най-добрия играч на Старкрафт - Нестий, който по случайност се пада зерг, паднаха от терни! Чист, ама чист късмет беше, че Нестий успя да вземе третата игра срещу Вирус и все още има шанс да спечели турнира! Това ли ти е на тебе имбата, бе?! Гаден лицемер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Аз дали споменах , че тая игра смуче гномски топки или съм пропуснал ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Аз дали споменах , че тая игра смуче гномски топки или съм пропуснал ??? Спомена, да... няколко пъти... И 5 пъти ти обяснихме че нищо не разбираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Забравил съм значи От годините е, без да искам стана. То даже така си беше, аз така го заварих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 ДРГ ПАДНА ОТ СУПЕРНОВА, НЕ Е БИЛ! Ти луд ли си бе?!?! Какви ги говориш бе, болен? А Кока изобщо няма да го коментирам, защото игра срещу протос. В общи линии всички зерги с изключение на най-добрия играч на Старкрафт - Нестий, който по случайност се пада зерг, паднаха от терни! Чист, ама чист късмет беше, че Нестий успя да вземе третата игра срещу Вирус и все още има шанс да спечели турнира! Сега гледах код С Ro16, и мога да кажа, че победите и на Супернова и на Ганзи, бяха повече от измъчени. И докато за ДРГ може и да изглежда нормално, в игрите на Ганзи и Лийнок пролича голяма разлика в класите в полза на терана и въпреки това по-измъчени победи скоро не бях гледал. Особено 3-ия сет Лийнокчета се побърка да прави глупости, беше постоянно пред изнасяне от очевидно по-добър играч, но при все това направиха 30 минути игра. А на чичо Чай освен пак шапка да му сваля, нямам какво друго да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 А на Intel extreme masters EgIdra vs EgPuma 3 - 0. До къде стигнахме... "чужденец" да бие кореец по такъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 А на GSL Team leаgue - финала пак ТвТ... Светлия, какви са ти критериите за определяне на нивото на играчите? Просто ми е много интересно да разбера, как слагаш на различни нива едни от най-добрите играчи в света към момента. Аса на другия отбор е Зерг. Просто не стигнаха до него.... Т'ва к'во общо имаше?! Малко или много е показателно. А добре че не стигнаха и до аса, че тогава още повече щях да се ядосвам. И все пак ще ми кажеш ли win ratio-то на терани срещу зерг от същия турнир? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Аса на другия отбор е Зерг. Просто не стигнаха до него.... Т'ва к'во общо имаше?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Stephano's Run @ IPL3 Qualifier: Stephano 2-0 Anypro (P) Stephano 2-1 Axslav (P) Stephano 2-1 MarineKing (T) Stephano 1:2 aLive (T) Stephano 2:1 Socke (P) Stephano 2:1 Revival (Z) Stephano 2:0 Puzzle (P) Stephano 2:1 Kiwikaki (P) Stephano 2:1 MMA (T) Group Stage: Stephano 2:0 HuK (P) Stephano 0:2 aLive (T) Stephano 2:0 BoxeR (T) Main Tournament: Stephano 2:1 Kiwikaki (P) Stephano 2:0 viOlet (Z) Stephano 2:1 Inori (P) Stephano 3:1 TheStC (T) Finals: Stephano 4:0 Lucky (Z) 8 protosses, 3 zergs, 5 terrans. Overall: 33 : 13 (71,74%) Stephano 10:2 Koreans Айде почвайет се, всичко е баланс и способностите на играчите няма нищо общо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 А на GSL Team leаgue - финала пак ТвТ... Светлия, какви са ти критериите за определяне на нивото на играчите? Просто ми е много интересно да разбера, как слагаш на различни нива едни от най-добрите играчи в света към момента. Нещата са комплексни, но все пак мога да откроя факта, че цяла игра да си догонващ, да си назад в съплая на моменти с над 50... и то играч със зерг !!! - определено говори за по-слабичък играч. И специално Лийнок, не помня някога да е блеснал с нещо. "По-слабичък" от опонента в момента имам предвид, а не въобще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 А на GSL Team leаgue - финала пак ТвТ... Светлия, какви са ти критериите за определяне на нивото на играчите? Просто ми е много интересно да разбера, как слагаш на различни нива едни от най-добрите играчи в света към момента. Малко или много е показателно. А добре че не стигнаха и до аса, че тогава още повече щях да се ядосвам. И все пак ще ми кажеш ли win ratio-то на терани срещу зерг от същия турнир? GSL code A finals - ZvP (Z wins 3:0) IEM - Idra срещу Пума (Z wins 3:0) IPL (IGN Proleague) - FXO Lucky (Z code A) vs MMA (T code S) 3:0 for Zerg За неинформираните, ето ви и резултатите от ГСТЛ: GSTL Check vs Vampire (ZvP) - Z wins Check vs Noblesse (ZvT) - T wins Bumblebee vs Noblesse (ZvT) - T wins Creator vs Noblesse (PvT) - T wins BBoongBBoong vs Noblesse (ZvT) - Z wins BBoongBBoong vs Genius - (ZvP) - Z wins BBoongBBoong vs Keen (ZvT) - T wins Keen vs MKP - (TvT) - T wins За представянето на Стефано просто не ми се говори. Ама то е много трудно със зерг, да си с 50 работника отгоре, да имаш вижън по цялата карта е много трудно. Лицемери скапани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 GSL code A finals - ZvP (Z wins 3:0) IEM - Idra срещу Пума (Z wins 3:0) IPL (IGN Proleague) - FXO Lucky (Z code A) vs MMA (T code S) 3:0 for Zerg За неинформираните, ето ви и резултатите от ГСТЛ: GSTL Check vs Vampire (ZvP) - Z wins Check vs Noblesse (ZvT) - T wins Bumblebee vs Noblesse (ZvT) - T wins Creator vs Noblesse (PvT) - T wins BBoongBBoong vs Noblesse (ZvT) - Z wins BBoongBBoong vs Genius - (ZvP) - Z wins BBoongBBoong vs Keen (ZvT) - T wins Keen vs MKP - (TvT) - T wins За представянето на Стефано просто не ми се говори. Ама то е много трудно със зерг, да си с 50 работника отгоре, да имаш вижън по цялата карта е много трудно. Лицемери скапани. КОЕ ТОЧНО ОТ "СЛАГАЙТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ GSL-А В СПОЙЛЕРИ" НЕ РАЗБРА?!?!??!?!??!?! МАМКА МУ ДЕЙБА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Това, че ще разбереш без да желаеш резултатите е минимална жертва в свещената борба на бабушкерата да доказва налудничавите си хипотези... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Като не ти харесва идеята да разбереш резултатите - недей да влизаш във форум, в който се обсъжда точно това, преди да изгледаш игрите. Кой си ти, че целия форум да се съобразява с теб, че чак и ще псуваш?!? Още повече, че говорим за мачове от преди няколко дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 EDIT: Преосмислих. Не си заслужава. Със здраве си пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Свалям GSL 2011 October Code S Round of 8 IM_Mvp [T] vs. IM_NesTea [Z] SlayerS_GanZI [T] vs. oGs_SuperNova [T] ...направо ме е страх да си помисля, че Mvp може да не е победил ! Въх, взе да ми прескача сърцето - 5 игри са били... поне 100% е било ЕПИК, както и се очаква от двамата best of the best of the best... etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Да бе, Иване, кой си ти, че да лишаваш Рънър и Лили Иванова от правото им да реват, като фенки на Майкъл Джексън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Ей го другото радио... И все пак тук обсъждаме точно срещи и не сме длъжни да се събразяваме с който и да било. Аз като не искам да науча даден резултат или развой на филм, книга или нещо друго, просто не влизам в темите на съответните. Между другото - още една победа за тераните. Може да се спори наистина кой е по-добър - Нестий или МВП, но определено зерга беше в догонваща позиция и в 5те игри. Последната пък изобщо не знам, как да я коментирам. Просто трябва да се направи нещо по въпроса със сийдж блокадата пред зергската база, защото веднъж разпънат ли се танковете играта е 99% ясна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Може да се спори наистина кой е по-добър - Нестий или МВП, но определено зерга беше в догонваща позиция и в 5те игри. Рънър, както обикновено, е напълно прав, и знае за какво говори. ' Q: In the second and third game, you suffered complete defeat. Did you regret this? A: There was a case in Game 2 where if I retreated with my units that had been attacked the game could have turned out alright, but then when I went to retreat broodlords came out so I lost. In the third game I was for some reason expecting an all-in to come and I adapted my build toward that, but then Nestea went for a greedy macro strategy so I lost after having an advantage. ` http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=274508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Q: In the second and third game, you suffered complete defeat. Did you regret this? A: There was a case in Game 2 where if I retreated with my units that had been attacked the game could have turned out alright, but then when I went to retreat broodlords came out so I lost. In the third game I was for some reason expecting an all-in to come and I adapted my build toward that, but then Nestea went for a greedy macro strategy so I lost after having an advantage. Ами той сам потвърждава думите ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Nestea и Mvp определено са най-големите в бизнеса, упс в СК2. Чак стигане нямат така като гледам. Гледам играта на Mvp и все едно виждам Flash, т.е. flawless отвсякъде, направо ужасен - представям си да играеш срещу подобно нещо. Всъщност преди много се надявах да видя Флаш в СК2, но сега някак си се съмнявам, че ще може да стигне нивото си от Broodwar - за мое съжаление ! --- Гледам в момента класираните за WCG 2011... и изброявам точно 16 зерга, а от расата теран само 7 са успели да се докопат т.е. класират. /Има и 11 протоса за който го интересува./ То е 2:1 даже не е ситуацията, и предвид че това са представители на целия свят, може би и точно това е най-точната картинка към момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Ще видим финалите. Ако е ЗвТ, ще съм доволен, но ако е ТвТ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.