Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Бабо, къде се скри, ма? Що не коментираш развоя на събитията от вчера и днес, а?

Как ще ми обясниш, чистия късмет на Нестий вс Вирус, че ако не бяха мините, си заминаваше? Артозиса вика, че в въпросните игри според него щели да бъдат 2:0, без никакво затруднение за Нестий, а накрая даже не можеше да повярва, че играч като Вирус можело да му се опре!

А другите мачове? Ганзи смачка Лийнок без особени затруднения, а Хепи направи Лосира сам да си говори! И въпреки теранската доминация, продължавате да ревете, бахти гадните лицемери!

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Бабо, къде се скри, ма? Що не коментираш развоя на събитията от вчера и днес, а?

Как ще ми обясниш, чистия късмет на Нестий вс Вирус, че ако не бяха мините, си заминаваше? Артозиса вика, че в въпросните игри според него щели да бъдат 2:0, без никакво затруднение за Нестий, а накрая даже не можеше да повярва, че играч като Вирус можело да му се опре!

А другите мачове? Ганзи смачка Лийнок без особени затруднения, а Хепи направи Лосира сам да си говори! И въпреки теранската доминация, продължавате да ревете, бахти гадните лицемери!

Ганзи срещу Лийнок беше следното нещо: 25 муталиски срещу 50 марина и 2 тора, зергчето си забрави муталиските около 4 секунди... Какво искаш да стане. Ако теран ЗАБРАВИ да сийджне 4 секунди, играта е свършила от отдавна. Колкото до Лосира срещу Хепи, Лосира загуби 3 армии в опити да направи контраатака на някой от експандите на терана и въпреки всичко до края на играта имаше шанс. Нестий РАЗМАЗА Вирус, който игра по-добре във всяка игра, но нали е теран, падна. В последната игра между двамата Нестий имаше 90!!! работника, а теранчето имаше 40. Нестий влачеше 3000 минерала през цялото време и беше макснат. Да беше направил някой и друг спайн? Ама защо ли да се мъчи, нали е зерг, така и така ще бие.

Естествено, ти не спомена Кока, който изяде не знам си кого си, нито спомена ДРГ, който би един от най-добрите терани с лекота. Естествено, че не ги споменаваш. Ето ти коментара ми: зерг е имба, всеки зерг, паднал от теран, е абсолютен некадърник.

П.С. Единственото нещо, което ме учудва, е че ДРГ, след като размаза много по-добри терани, падна от Супернова.

ДРГ ПАДНА ОТ СУПЕРНОВА, НЕ Е БИЛ! Ти луд ли си бе?!?! Какви ги говориш бе, болен?

А Кока изобщо няма да го коментирам, защото игра срещу протос.

В общи линии всички зерги с изключение на най-добрия играч на Старкрафт - Нестий, който по случайност се пада зерг, паднаха от терни! Чист, ама чист късмет беше, че Нестий успя да вземе третата игра срещу Вирус и все още има шанс да спечели турнира!

Това ли ти е на тебе имбата, бе?! Гаден лицемер!

Аз дали споменах , че тая игра смуче гномски топки или съм пропуснал ???

Спомена, да... няколко пъти... И 5 пъти ти обяснихме че нищо не разбираш :)

ДРГ ПАДНА ОТ СУПЕРНОВА, НЕ Е БИЛ! Ти луд ли си бе?!?! Какви ги говориш бе, болен?

А Кока изобщо няма да го коментирам, защото игра срещу протос.

В общи линии всички зерги с изключение на най-добрия играч на Старкрафт - Нестий, който по случайност се пада зерг, паднаха от терни! Чист, ама чист късмет беше, че Нестий успя да вземе третата игра срещу Вирус и все още има шанс да спечели турнира!

Сега гледах код С Ro16, и мога да кажа, че победите и на Супернова и на Ганзи, бяха повече от измъчени. И докато за ДРГ може и да изглежда нормално, в игрите на Ганзи и Лийнок пролича голяма разлика в класите в полза на терана и въпреки това по-измъчени победи скоро не бях гледал. Особено 3-ия сет Лийнокчета се побърка да прави глупости, беше постоянно пред изнасяне от очевидно по-добър играч, но при все това направиха 30 минути игра.

А на чичо Чай освен пак шапка да му сваля, нямам какво друго да кажа.

А на GSL Team leаgue - финала пак ТвТ...

Светлия, какви са ти критериите за определяне на нивото на играчите? Просто ми е много интересно да разбера, как слагаш на различни нива едни от най-добрите играчи в света към момента.

Аса на другия отбор е Зерг. Просто не стигнаха до него.... Т'ва к'во общо имаше?!

Малко или много е показателно. А добре че не стигнаха и до аса, че тогава още повече щях да се ядосвам. И все пак ще ми кажеш ли win ratio-то на терани срещу зерг от същия турнир?

Stephano's Run @ IPL3

Qualifier:

Stephano 2-0 Anypro (P)

Stephano 2-1 Axslav (P)

Stephano 2-1 MarineKing (T)

Stephano 1:2 aLive (T)

Stephano 2:1 Socke (P)

Stephano 2:1 Revival (Z)

Stephano 2:0 Puzzle (P)

Stephano 2:1 Kiwikaki (P)

Stephano 2:1 MMA (T)

Group Stage:

Stephano 2:0 HuK (P)

Stephano 0:2 aLive (T)

Stephano 2:0 BoxeR (T)

Main Tournament:

Stephano 2:1 Kiwikaki (P)

Stephano 2:0 viOlet (Z)

Stephano 2:1 Inori (P)

Stephano 3:1 TheStC (T)

Finals:

Stephano 4:0 Lucky (Z)

8 protosses, 3 zergs, 5 terrans.

Overall: 33 : 13 (71,74%)

Stephano 10:2 Koreans

Айде почвайет се, всичко е баланс и способностите на играчите няма нищо общо :)

Светлия, какви са ти критериите за определяне на нивото на играчите? Просто ми е много интересно да разбера, как слагаш на различни нива едни от най-добрите играчи в света към момента.

Нещата са комплексни, но все пак мога да откроя факта, че цяла игра да си догонващ, да си назад в съплая на моменти с над 50... и то играч със зерг !!! - определено говори за по-слабичък играч. И специално Лийнок, не помня някога да е блеснал с нещо.

"По-слабичък" от опонента в момента имам предвид, а не въобще. :)

Малко или много е показателно. А добре че не стигнаха и до аса, че тогава още повече щях да се ядосвам. И все пак ще ми кажеш ли win ratio-то на терани срещу зерг от същия турнир?

GSL code A finals - ZvP (Z wins 3:0)

IEM - Idra срещу Пума (Z wins 3:0)

IPL (IGN Proleague) - FXO Lucky (Z code A) vs MMA (T code S) 3:0 for Zerg

За неинформираните, ето ви и резултатите от ГСТЛ:

GSTL

Check vs Vampire (ZvP) - Z wins

Check vs Noblesse (ZvT) - T wins

Bumblebee vs Noblesse (ZvT) - T wins

Creator vs Noblesse (PvT) - T wins

BBoongBBoong vs Noblesse (ZvT) - Z wins

BBoongBBoong vs Genius - (ZvP) - Z wins

BBoongBBoong vs Keen (ZvT) - T wins

Keen vs MKP - (TvT) - T wins

За представянето на Стефано просто не ми се говори. Ама то е много трудно със зерг, да си с 50 работника отгоре, да имаш вижън по цялата карта е много трудно. Лицемери скапани.

GSL code A finals - ZvP (Z wins 3:0)

IEM - Idra срещу Пума (Z wins 3:0)

IPL (IGN Proleague) - FXO Lucky (Z code A) vs MMA (T code S) 3:0 for Zerg

За неинформираните, ето ви и резултатите от ГСТЛ:

GSTL

Check vs Vampire (ZvP) - Z wins

Check vs Noblesse (ZvT) - T wins

Bumblebee vs Noblesse (ZvT) - T wins

Creator vs Noblesse (PvT) - T wins

BBoongBBoong vs Noblesse (ZvT) - Z wins

BBoongBBoong vs Genius - (ZvP) - Z wins

BBoongBBoong vs Keen (ZvT) - T wins

Keen vs MKP - (TvT) - T wins

За представянето на Стефано просто не ми се говори. Ама то е много трудно със зерг, да си с 50 работника отгоре, да имаш вижън по цялата карта е много трудно. Лицемери скапани.

КОЕ ТОЧНО ОТ "СЛАГАЙТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ GSL-А В СПОЙЛЕРИ" НЕ РАЗБРА?!?!??!?!??!?! МАМКА МУ ДЕЙБА!

Това, че ще разбереш без да желаеш резултатите е минимална жертва в свещената борба на бабушкерата да доказва налудничавите си хипотези...

Като не ти харесва идеята да разбереш резултатите - недей да влизаш във форум, в който се обсъжда точно това, преди да изгледаш игрите. Кой си ти, че целия форум да се съобразява с теб, че чак и ще псуваш?!? Още повече, че говорим за мачове от преди няколко дни!

Свалям GSL 2011 October Code S Round of 8

IM_Mvp [T] vs. IM_NesTea [Z]

SlayerS_GanZI [T] vs. oGs_SuperNova [T]

...направо ме е страх да си помисля, че Mvp може да не е победил ! :)

Въх, взе да ми прескача сърцето - 5 игри са били... поне 100% е било ЕПИК, както и се очаква от двамата best of the best of the best... etc.

Да бе, Иване, кой си ти, че да лишаваш Рънър и Лили Иванова от правото им да реват, като фенки на Майкъл Джексън...

Ей го другото радио...

И все пак тук обсъждаме точно срещи и не сме длъжни да се събразяваме с който и да било. Аз като не искам да науча даден резултат или развой на филм, книга или нещо друго, просто не влизам в темите на съответните.

Между другото - още една победа за тераните. Може да се спори наистина кой е по-добър - Нестий или МВП, но определено зерга беше в догонваща позиция и в 5те игри. Последната пък изобщо не знам, как да я коментирам. Просто трябва да се направи нещо по въпроса със сийдж блокадата пред зергската база, защото веднъж разпънат ли се танковете играта е 99% ясна...

Може да се спори наистина кой е по-добър - Нестий или МВП, но определено зерга беше в догонваща позиция и в 5те игри.

Рънър, както обикновено, е напълно прав, и знае за какво говори.

'

Q: In the second and third game, you suffered complete defeat. Did you regret this?

A: There was a case in Game 2 where if I retreated with my units that had been attacked the game could have turned out alright, but then when I went to retreat broodlords came out so I lost. In the third game I was for some reason expecting an all-in to come and I adapted my build toward that, but then Nestea went for a greedy macro strategy so I lost after having an advantage.

`

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=274508

Q: In the second and third game, you suffered complete defeat. Did you regret this?

A: There was a case in Game 2 where if I retreated with my units that had been attacked the game could have turned out alright, but then when I went to retreat broodlords came out so I lost. In the third game I was for some reason expecting an all-in to come and I adapted my build toward that, but then Nestea went for a greedy macro strategy so I lost after having an advantage.

Ами той сам потвърждава думите ми...

Nestea и Mvp определено са най-големите в бизнеса, упс в СК2. Чак стигане нямат така като гледам.

Гледам играта на Mvp и все едно виждам Flash, т.е. flawless отвсякъде, направо ужасен - представям си да играеш срещу подобно нещо. :sick

Всъщност преди много се надявах да видя Флаш в СК2, но сега някак си се съмнявам, че ще може да стигне нивото си от Broodwar - за мое съжаление !

---

Гледам в момента класираните за WCG 2011... :) и изброявам точно 16 зерга, а от расата теран само 7 са успели да се докопат т.е. класират. /Има и 11 протоса за който го интересува./ То е 2:1 даже не е ситуацията, и предвид че това са представители на целия свят, може би и точно това е най-точната картинка към момента. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...