Baba_qga Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Случвало се е не веднъж фактите да говорят в неизгодната за теб позиция. Тогава ти удобно се правиш на тъп... И кога се е случвало това, че и даже няколко пъти се е случвало? Освежи паметта ми, моля? Или заеми моята удобна позиция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Нека аз да ти я освежа: Яко зерги навсякъде... Само дето явно не мога да броя, защото ги изкарвам 7 зерга, срещу 20 терана и 5 протоса. А и по твоята логика, спокойно мога да кажа, че от 20 терана, 14 ще излезнат. Но дори и да не излезнат 14, най-малко 11 ще го направят, което е почти 2! ПЪТИ повече от всички зерги! Та, QQ MORE? И кога се е случвало това, че и даже няколко пъти се е случвало? Освежи паметта ми, моля? Или заеми моята удобна позиция Я сега кажи, колко терана и колко зерги са излезнали? И как така при положение, че зергите ви мачкат със затворени очи, са се класирали 20 терана? 3 пъту повее, от колкото изобщо зерги са стигнали до там! Ти или си мега тъп или се правиш на такъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Може да има прекалено много QQ, но като се замисли човек за статистиката от Корея за ЗвТ... оказва се, че ако се гледа само код С, то положението е близо 90% уинрейт за зергите. Хич не ми е ясно за онази класацийка, която преди постваше Псай откъде вземат данни. И преди ми се виждаше нереална. А уж се казваше, че се гледали само турнирите... то освен ГСЛ в корея друго няма. Да не говорим колко пъти ДРГ побеждаваше цели отбори сам самичък. Ако и за този месец даде резултати сходни с тези от предните ще съм напълно сигурен, че е компрометирана и нереална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Басте, ти сляп ли си, или умишлено подминаваш неудобните постове? И понеже Сай не влиза вече, съм длъжен вместо него да постна този шот: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Басте, ти сляп ли си, или умишлено подминаваш неудобните постове? Аз виждам 7 зерга, от които 6 продължават. 85% уин рейт. От 20 терана, ако не се лъжа, 9 продължават, което е под 50% уин рейт. Ти завършил ли си училище или не си? Какво ли питам, де ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Боли ме фара за уин рейта ти! Не знам аз да ли съм завършил училище, но като че ли ти не си, защото 9>6! И какво стана в крайна сметка? Бахти лицемерите. Не стига, че сте повече от зергите, ами и ревете. На това му се казва "крадеца вика дръжте крадеца" и ако има някой бастисан в следващия пач, определено няма да е зерг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Боли ме фара за уин рейта ти! Не знам аз да ли съм завършил училище, но като че ли ти не си, защото 9>6! И какво стана в крайна сметка? Бахти лицемерите. Не стига, че сте повече от зергите, ами и ревете. На това му се казва "крадеца вика дръжте крадеца" и ако има някой бастисан в следващия пач, определено няма да е зерг! На RO8 като са 4-4, тогава 4=4, нали. На финалите като са зерг срещу зерг, също е балансирана играта, защото тераните са "играли слабо", "забравили са да си пуснат депото", "загубили са работник", "направили са много грешки, ама не ги казвам", нали? Какво да ти кажа, Рънъре. Определено зерг ще хване каиша в следващия пач, само че се чудя какво ли ще бъде нърфнато. Може би овърлордският вижън и инджект ларвата. Каквото и да е, аз ще си стоя и ще се смея, както ми е смешно и в момента, гледайки те как се опитваш да защитиш теза, която сам знаеш, че е грешна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Тези които са се класирали в горните групи (общо 32ма) от колко общо участници са били или това са всички поканени или явили се на турнира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 На RO8 като са 4-4, тогава 4=4, нали. На финалите като са зерг срещу зерг, също е балансирана играта, защото тераните са "играли слабо", "забравили са да си пуснат депото", "загубили са работник", "направили са много грешки, ама не ги казвам", нали? Какво да ти кажа, Рънъре. Определено зерг ще хване каиша в следващия пач, само че се чудя какво ли ще бъде нърфнато. Може би овърлордският вижън и инджект ларвата. Каквото и да е, аз ще си стоя и ще се смея, както ми е смешно и в момента, гледайки те как се опитваш да защитиш теза, която сам знаеш, че е грешна. Като са 4-4, тогава какъв ще е проблема. Аз лично ще виждам една доста балансирана игра, в която вече ще има значение качеството на играчите. Не знам ти какво искаш. Трябва да на РО8 да 5 терана, 2 протоса и 1 зерг, за да кажеш, че играта е балансиана ли? Смешна раса сте и тва е. Мрънкате при най-малкото и искате всички дивиденти да са за вас. Ревахте за пач - дойде, сега пак ревете. Ей, няма угодия тая егоистична раса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Рънър, не не съм сляп. Аз не ти говоря за обща бройка играчи, а ти говоря за уин рейта който беше вписан в онези таблици които Псай пускаше. Бабо не са ти правилни сметките, защото в тея групи зергите играят предимно срещу теран и за да излезнат първи от групата следва да са показали повече победи спрямо терана. Един вид ако играеш срещу 2 терана и ги биеш срещу 0 загуби уин рейта е 100% но спрямо 2 игри, а не 1. Т.е. при загуба в 3тият случай не би станало 50% уин рейт, а 75%. Да поясня на Рънър, аз говоря конкретно и единствено само, че уин рейта от онези графики винаги ми се е виждал нереален. Това казвам и сега. Още повече, че на по-предният ГСЛ финала беше ЗвЗ, което значи масово клане на терани в този тип матч ъп. Тези които са се класирали в горните групи (общо 32ма) от колко общо участници са били или това са всички поканени или явили се на турнира? Това са всичките участници в код С. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Поздрав за Runner и PSYCHOSIS http://www.youtube.com/watch?v=V87Wp4lXlPg basten, гледам говориш за графики, уин рейт и прочее. Да те питам - наясно ли си как се прави статистика и колко резултати се считат за необходими да се изкара някаква статистика или пак ще говорим за турнири, където освен подготовката е намесено и емоционалното състояние на участниците, кой колко е играл преди това, колко е бил уморен, колко се е бил напил предната вечер и т.н. Защо продължавате да дъвчете колко ощетен бил терана при ZvT като от моя гледна точка тераните правят само МММ и 2-3 танка и пак ме бият ако нямам колоси и/или темплари. Колко честно е това? Значи gate юнити тераните ги мачкат като за добър ден даже с ъпгрейди да са (определено charge е от първите които правя). И когато е ултра добър си личи но продължават да ме бият лемури само със МММ, стим и А+клик. Даже ghost-ове не вадят половината и пак едвам ги спирам. Това на нищо не прилича! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 basten, гледам говориш за графики, уин рейт и прочее. Да те питам - наясно ли си как се прави статистика и колко резултати се считат за необходими да се изкара някаква статистика или пак ще говорим за турнири, където освен подготовката е намесено и емоционалното състояние на участниците, кой колко е играл преди това, колко е бил уморен, колко се е бил напил предната вечер и т.н. Защо продължавате да дъвчете колко ощетен бил терана при ZvT като от моя гледна точка тераните правят само МММ и 2-3 танка и пак ме бият ако нямам колоси и/или темплари. Колко честно е това? Значи gate юнити тераните ги мачкат като за добър ден даже с ъпгрейди да са (определено charge е от първите които правя). И когато е ултра добър си личи но продължават да ме бият лемури само със МММ, стим и А+клик. Даже ghost-ове не вадят половината и пак едвам ги спирам. Това на нищо не прилича! Дядо писател, а не читател. Въпросните статистики са обозначение като извадка, единствено и само, от турнири! И тъй като в Корея турнирите са ГСЛ и ТГСЛ, то освен горните описани групи и мачове друго няма. Знам, че обичаш да пишеш, но поне чети това, което съм казал 3 пъти Относно ТвП... а как добре мрът когато микснеш с 3-4 гоуста и пуснеш ЕМП-та Завчера срещнахме лимит срещу лимит на широко поле и след края на битката имах 185 лимит, а неговата армия беше тотално залечена. Е да, аз бях на 3-3, а той 2-1, но все пак беше пюр доминейшън Протоса има няколко хубави неща, но въпреки това си остава най-слабата раса в момента (за мое съжаление). Побвай вместо зелът легс да текнеш до блинк столкъри аз лично го предпочитам, заради възможността за харас без реално да получаваш демидж (щита се регенерира). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Дядо писател, а не читател.Че те тия 12k поста да не се постигат с четене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Че те тия 12k поста да не се постигат с четене? Хахахахаххахахааххаххахахахахаххахахахаххахахахахахахаххахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Поздрав за Runner и PSYCHOSIS http://www.youtube.com/watch?v=V87Wp4lXlPg basten, гледам говориш за графики, уин рейт и прочее. Да те питам - наясно ли си как се прави статистика и колко резултати се считат за необходими да се изкара някаква статистика или пак ще говорим за турнири, където освен подготовката е намесено и емоционалното състояние на участниците, кой колко е играл преди това, колко е бил уморен, колко се е бил напил предната вечер и т.н. Защо продължавате да дъвчете колко ощетен бил терана при ZvT като от моя гледна точка тераните правят само МММ и 2-3 танка и пак ме бият ако нямам колоси и/или темплари. Колко честно е това? Значи gate юнити тераните ги мачкат като за добър ден даже с ъпгрейди да са (определено charge е от първите които правя). И когато е ултра добър си личи но продължават да ме бият лемури само със МММ, стим и А+клик. Даже ghost-ове не вадят половината и пак едвам ги спирам. Това на нищо не прилича! От две седмици не съм играл, но от два месеца не помня да съм губил с протос срещу теран. Зелот му е майката. Т'ва е. Зелот. Пробвай да играеш на чисти зелоти с чардж и си хвърляй цялата газ в ъпгрейди и темплари. Когато си 2/2, трейдни армии с терана, като едновременно пратиш 1-2 зелота към третия му експанд, ако не е е планетари. По мой опит, повечето терани на това ниво са доста некадърни. По мой опит, МММ+2-3 танка е доста голяма глупост. По-добре да направи гоустове или още мародери или още марини или каквото и да е друго освен танк. Предполагам, че говориш за 1/1/1 пуш или за 2/1/1 пуш с примесени мародери, който наистина трудно се спира, но ако имаш 1 !!!! колос и срещнеш терана с още по средата на картата, е почти 100% загуба за терана, защото докато дойде до твоята база, ще си изкарал 2 колоса и рейнджът ще е готов. Теранът при тези пушове дори няма стим, така че...всичко си е честно. А ако говориш за лейт гейм, естесвено, че МММ + стим + А-клик ще те бие, ако нямаш сплаш. Това е все едно да се надяваш да биеш хидра+роуч без хай темплар/колос. Въпросът ми е ти какво си правил, докато на терана му се прави стимът... Дедо, ако не можеш да биеш стимнати МММ, гледай Боксър срещу Нанива гейм 1 от Арена ЪФ Леджъндс. И аз се опитвам така да играя срещу теран: тежко зелоти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 И според мен танковете са една от най-големите възможни глупости при ТвП матчъпа. Забавят МММ-а, а не дават съществено предимство в малки количества. Виж гоустовете са друга бира. Струват си газта. И за чистите зелъти съм съгласен... много по-трудни са за бой от комбинация между зелъти и столкъри (освен ако блинк микрото не е годлайк, но тогава за чий са ти тея зелъти). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 И според мен танковете са една от най-големите възможни глупости при ТвП матчъпа. Забавят МММ-а, а не дават съществено предимство в малки количества. Виж гоустовете са друга бира. Струват си газта. И за чистите зелъти съм съгласен... много по-трудни са за бой от комбинация между зелъти и столкъри (освен ако блинк микрото не е годлайк, но тогава за чий са ти тея зелъти). Set 1- Tassadar(P) vs Tails(P) - P wins Set 2- MVPKeen(T) vs Tassadar(P) - T wins Set 3- MVPKeen(T) vs Seal(Z) - Z wins Set 4- Seal(Z) vs Genius (P) - P wins Set 5- Genius(P) vs Sculp(T) - P wins Set 6- Genius(P) vs jjakji(T) - P wins Set 7- Genius(P) vs Sage(P) - P wins Рънър и Пси сега би трябвало да кажат, че протос е имба. Това е тяхната логика. В един турнир ако има 50 играчи и от тях 1 е зерг, за тях е ИМБА той да не стигне на финала. Проблемът е, че в гсл понякога от 410410140 терана, зерг взима турнира. ПИСНА МИ. ПС. Дядо, виж как Джиниъс РАЗМАЗВА двама терани със стим, без колоси или хай темплари (поне в началото). Зелоти му е майката. Зелоти на а-муув. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 На колко време дава бонуспул точка? Последната ми игра е от 26-ти а имам само 45 пуул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 На колко време дава бонуспул точка? Последната ми игра е от 26-ти а имам само 45 пуул. Ако скоро те е демоутвало, бонус точките спират докато не се върнеш в старата лига. Иначе http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Battle.net_Leagues Виж си лигата, и си изчисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 За тераните малко стрийм + коментар от демуслим http://www.twitch.tv/demuslim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Ето малко статистики, да видим какво ще кажат Рънър и Пси. Тези статистики абсолютно точно показват моите наблюдения от ГСЛ и турнирите, които гледам. http://www.sc2charts.net/en/edb?zone=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Кво да кажа бе, мрънкалник? Не виждаш ли, че игрите в ЗвТ са потчи фифти-фифти? А лекия превес в полза зерга е това, че терана знае само две единици, докато зерга ползва почти целия набор! Според мен играта отива към момента, когато ще е доста прилично балансирана, стига тераните да продължават с неандерталското си мислене... А от друга страна, да ми даваш пример с тая статистика е смешно. На фона на стотиците игри, които се играят всеки ден, ти ми даваш статистика, която се базира на 227 игри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Кво да кажа бе, мрънкалник? Не виждаш ли, че игрите в ЗвТ са потчи фифти-фифти? А лекия превес в полза зерга е това, че терана знае само две единици, докато зерга ползва почти целия набор! Според мен играта отива към момента, когато ще е доста прилично балансирана, стига тераните да продължават с неандерталското си мислене... А от друга страна, да ми даваш пример с тая статистика е смешно. На фона на стотиците игри, които се играят всеки ден, ти ми даваш статистика, която се базира на 227 игри! GSL code A semifinals Curious(Z) vs Gumiho(T) - Z wins Sage (P) vs OZ(P) - P wins Terran domination Лек превес в полза на зерга? Трябва да си ГОСПОД, за да биеш с теран който и да е зерг. Играта е неприлично небалансирана. Т'ва да си с 40 работника над противника си и пак да губиш игри, е просто безобразие, Рънъре. Помисли си за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Помисли си за това. Колкото и да го мисля, все стигам до заключението, колко бездарни са тераните... Бяхте свикнали да биете само с А-клик и стим, а сега като трябва да включите малко мисъл, играта почна да ви бяга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.