Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

2ма та протоси от тва видео не само че са нубове ами и са тъпи кат галоши

А един момент спокойно можеха да ги отнесат, да. А пък ако беше видял втория от тях къде се е преместил терана играта щеше да свърши прекалено бързо

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Нещо ми се изтри акаунта. Някой друг да е забелязал подобно нещо?

Едно забавно клипче:

:)

Ахааххаахаххаа тоя е огромен :) Хубаво че терана се позабави леко ми не му налетя с reaper-и че докато го спре и можеше да няма база но наистина беше добро. Поне се посмях сериозно

Четете новините на главната страница в бетата, де. Глобален reset на всичко - акаунт, френдлист, статистика, етц.

Ба ша чета... влизам да поцъкам не да чета. Днес не успях обаче... само забелязах че акаунта ми го няма и докато си го направя пак и ме зачесаха със други задачи и така...

Четете новините на главната страница в бетата, де (още като логнеш това е първия екран и пишеше с големи букви). Глобален reset на всичко - акаунт, френдлист, статистика, етц.

Аз сега в 7 и нещо пак ще си направя същия ник - liquid.gwj

Едно забавно клипче:
:)
Мадършипа има скилове, които премахнаха преди два patch-а. Заедно с махането им увеличиха доста сериозно времето за построяване, както и намалиха скоростта на придвижване. Да не говорим, че SCV-то вече е 45 HP.

Мадършипа има скилове, които премахнаха преди два patch-а. Заедно с махането им увеличиха доста сериозно времето за построяване, както и намалиха скоростта на придвижване. Да не говорим, че SCV-то вече е 45 HP.

Че нека... мен ми беше забавно как реагираше терана. Пълен изтърсак :)

Още малко смях.. този път срещу зерг:

:)))

Еи му майката - от 10 игри сигурно 7 са ми PvP. Писна ми! Толкова ли не щат други раси да играят хората?!

В placement мачовете и 5-те ми бяха PvP, взех ги с 4:1 и ме прати в платината... сега седя в дъното...

Ъхъ... мен пък в gold ме прати 2v2... 1v1 ме засили в silver където ми е мястото (друго си е в бронза да чупиш от бой разни риби ама бързо ме качва пак в silver)

С тая система за кастинг, просто невероятно много са улеснили играта на протосите, особено срещу зерг...

http://www.youtube.com/watch?v=J9Dm6hKuGLw

Абсолютно... малко не ме бива в микрото та не се занимавах особено с темплари но ще трябва да се поправя :)

Като ги гледам тия риплеи, почвам да се чудя къде съм тръгнал да пикая срещу вятъра. Кви тактики мислят, кви работи, не е истина.

Да бе и аз час почас си проверявам акаунтите... biggrin.gif

Доколкото разбрах blizzard няма да раздават повече ключове.

http://www.youtube.com/watch?v=Ncb7lHNWbnU&feature=sub Много интересна игра, препоръчвам на всеки да гледа. TheLittleOne играе супер интересно.

Това беше наистина яко. Доколкото му гледах други риплеи на малкия, обикновенно се пуска рандъм и пука яко и с трите раси. Маняк някъв :)

Ра-то беше по-добрият... чист късмет за Фъстъка в тая игра. Иначе беше надигран... но пък Ра-то си му го върна после в реплея на п вс з. Просто в останалите мачове Фъстъка не можа да издържи и 10 минути. Всъщност още на 5та-6та минута се знаеше, че обявява тежка криза, от която измъкването изглежа невъзможно. Съвсем заслужено си прибра чека от 3к$... просто както каза в последната игра единият коментатор (май HD-то беше)... Ра-то тотално доминираше и съвсем заслужено взе наградата.

С тая система за кастинг, просто невероятно много са улеснили играта на протосите, особено срещу зерг...
Хахаха, сега видях що е то "смарт кастинг". Ооооооспех на всички не-протоси!
А к'во да кажем за цифри по 24? Дали не е улеснение за зерга с килата? С псионик можеш да убиеш само зерглинг.

Доста от бившите величия се завръщат. X-a (Insomnia), Чушката (ZeeRaX), Аксо и той ако не се лъжа е в горните платини, очаквам и корейците да нахлуят мощно. Но си мисля, че вече с нововъеденията в контрола не е толкова нужно да имаш apm > 200 за да просперираш, което май беше основното преимущество на корейците.

Ей сега направих едно супер доволно PvZ. Фениксите къртят - две кралици си отидоха така :D

А к'во да кажем за цифри по 24? Дали не е улеснение за зерга с килата? С псионик можеш да убиеш само зерглинг.

Доста от бившите величия се завръщат. X-a (Insomnia), Чушката (ZeeRaX), Аксо и той ако не се лъжа е в горните платини, очаквам и корейците да нахлуят мощно. Но си мисля, че вече с нововъеденията в контрола не е толкова нужно да имаш apm > 200 за да просперираш, което май беше основното преимущество на корейците.

Ей сега направих едно супер доволно PvZ. Фениксите къртят - две кралици си отидоха така :D

200 apm е доста нужно според мен, дори и с нововъведенията в контрола.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...