djadomraz Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 2ма та протоси от тва видео не само че са нубове ами и са тъпи кат галоши А един момент спокойно можеха да ги отнесат, да. А пък ако беше видял втория от тях къде се е преместил терана играта щеше да свърши прекалено бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Едно забавно клипче: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Нещо ми се изтри акаунта. Някой друг да е забелязал подобно нещо? Едно забавно клипче: Ахааххаахаххаа тоя е огромен Хубаво че терана се позабави леко ми не му налетя с reaper-и че докато го спре и можеше да няма база но наистина беше добро. Поне се посмях сериозно Четете новините на главната страница в бетата, де. Глобален reset на всичко - акаунт, френдлист, статистика, етц. Ба ша чета... влизам да поцъкам не да чета. Днес не успях обаче... само забелязах че акаунта ми го няма и докато си го направя пак и ме зачесаха със други задачи и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Четете новините на главната страница в бетата, де (още като логнеш това е първия екран и пишеше с големи букви). Глобален reset на всичко - акаунт, френдлист, статистика, етц. Аз сега в 7 и нещо пак ще си направя същия ник - liquid.gwj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Едно забавно клипче: Мадършипа има скилове, които премахнаха преди два patch-а. Заедно с махането им увеличиха доста сериозно времето за построяване, както и намалиха скоростта на придвижване. Да не говорим, че SCV-то вече е 45 HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Мадършипа има скилове, които премахнаха преди два patch-а. Заедно с махането им увеличиха доста сериозно времето за построяване, както и намалиха скоростта на придвижване. Да не говорим, че SCV-то вече е 45 HP. Че нека... мен ми беше забавно как реагираше терана. Пълен изтърсак Още малко смях.. този път срещу зерг: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ахахахахахаха тоя е велик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Еи му майката - от 10 игри сигурно 7 са ми PvP. Писна ми! Толкова ли не щат други раси да играят хората?! В placement мачовете и 5-те ми бяха PvP, взех ги с 4:1 и ме прати в платината... сега седя в дъното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ъхъ... мен пък в gold ме прати 2v2... 1v1 ме засили в silver където ми е мястото (друго си е в бронза да чупиш от бой разни риби ама бързо ме качва пак в silver) С тая система за кастинг, просто невероятно много са улеснили играта на протосите, особено срещу зерг... http://www.youtube.com/watch?v=J9Dm6hKuGLw Абсолютно... малко не ме бива в микрото та не се занимавах особено с темплари но ще трябва да се поправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 С тая система за кастинг, просто невероятно много са улеснили играта на протосите, особено срещу зерг... http://www.youtube.com/watch?v=J9Dm6hKuGLw Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Като ги гледам тия риплеи, почвам да се чудя къде съм тръгнал да пикая срещу вятъра. Кви тактики мислят, кви работи, не е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Аз спирам да играя... прати ме 12ти в голд... още малко и ще ме засили в платината и ще ям бой като за световно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Добре, вече съм официално отчаян, някой няма ли инвайт, който да ми даде, умрам от желание да разцъквам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Хахаха, сега видях що е то "смарт кастинг". Ооооооспех на всички не-протоси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Аз само троля по някви форуми и дебна дали раздават ключове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Да бе и аз час почас си проверявам акаунтите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Да бе и аз час почас си проверявам акаунтите... Доколкото разбрах blizzard няма да раздават повече ключове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Е, ние 10 години чакахме, още няколко месеца все ще издържим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ncb7lHNWbnU&feature=sub Много интересна игра, препоръчвам на всеки да гледа. TheLittleOne играе супер интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 TeamLiquid има ли нещо общо с теб? Иначе тази игра наистина беше луда! Много се кефя на хора, които мачкат със зерг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Ех, ако имаше щях да съм прочут СК играч :д Приятно съвпадение просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ncb7lHNWbnU&feature=sub Много интересна игра, препоръчвам на всеки да гледа. TheLittleOne играе супер интересно. Това беше наистина яко. Доколкото му гледах други риплеи на малкия, обикновенно се пуска рандъм и пука яко и с трите раси. Маняк някъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Ра-то беше по-добрият... чист късмет за Фъстъка в тая игра. Иначе беше надигран... но пък Ра-то си му го върна после в реплея на п вс з. Просто в останалите мачове Фъстъка не можа да издържи и 10 минути. Всъщност още на 5та-6та минута се знаеше, че обявява тежка криза, от която измъкването изглежа невъзможно. Съвсем заслужено си прибра чека от 3к$... просто както каза в последната игра единият коментатор (май HD-то беше)... Ра-то тотално доминираше и съвсем заслужено взе наградата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 С тая система за кастинг, просто невероятно много са улеснили играта на протосите, особено срещу зерг... Хахаха, сега видях що е то "смарт кастинг". Ооооооспех на всички не-протоси!А к'во да кажем за цифри по 24? Дали не е улеснение за зерга с килата? С псионик можеш да убиеш само зерглинг. Доста от бившите величия се завръщат. X-a (Insomnia), Чушката (ZeeRaX), Аксо и той ако не се лъжа е в горните платини, очаквам и корейците да нахлуят мощно. Но си мисля, че вече с нововъеденията в контрола не е толкова нужно да имаш apm > 200 за да просперираш, което май беше основното преимущество на корейците. Ей сега направих едно супер доволно PvZ. Фениксите къртят - две кралици си отидоха така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 А к'во да кажем за цифри по 24? Дали не е улеснение за зерга с килата? С псионик можеш да убиеш само зерглинг. Доста от бившите величия се завръщат. X-a (Insomnia), Чушката (ZeeRaX), Аксо и той ако не се лъжа е в горните платини, очаквам и корейците да нахлуят мощно. Но си мисля, че вече с нововъеденията в контрола не е толкова нужно да имаш apm > 200 за да просперираш, което май беше основното преимущество на корейците. Ей сега направих едно супер доволно PvZ. Фениксите къртят - две кралици си отидоха така 200 apm е доста нужно според мен, дори и с нововъведенията в контрола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.