Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Между другото съм далеч от идеята, че Дядо няма и попадения... последното му даже беше съвсем скоро, когато спомената за ГСЛ тактиката с халюцинацията на зелъти.

Аз предпочитам да играя теран (по-често) и протос... най ми е зор да играя срещу добър зерг, после срещу протос. ТвТ ми е бест матч ъп, обаче много рядко играя сериозно... иначе до момента най-високият апм който съм удрял е около 270 при микроване на марини срещу бейнове :D просто съм влюбен в изпълненията на хепи и се мъча да го стигна :D Във въпросната ситуация делях марините (няколко качих и на медивак) и дърпах мародери напред като луд и загубих има няма 8 единици за около 25 бейна. Бях много горд от себе си... хаха, но предвид, че съм нуб и играя срещу такива просто нямам тактики за споделяне.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Междо другото, като спомена АПМ, в следващия пач ще променят брутално отчитането. В ПТР апм-а ми е два пъти по-малко.

Аз ще съм значи около 30 апм.

Да, но играта по начало е стратегия а не шутър. На мен ми прави голям кеф когато някой надиграе другия с тактика, а не с безумно кликане по 10 пъти в секундата. Огромен кеф ми правеха изчанчените игри на TLO където правеше шантави неща и надиграваше противника си хитро, а не да демонстрира колко е бърз с мишката и колко бързо може да разделя марините на малки групички.

А според мейла който съм получил от сапфайър като премиум клиент, то на 17 ще почне дриймхак валенсия. Малак откъс от мейла:

The fourth event in the Dreamhack SAPPHIRE-AMD 2011 Starcraft 2 Championship is about to take place! Our extraordinary championship kicks off on Saturday, September 17. This time we gather in Valencia, Spain to watch eight of the world’s most formidable Starcraft 2 players fight it out in the Dreamhack Valencia Invitational.

А според мейла който съм получил от сапфайър като премиум клиент, то на 17 ще почне дриймхак валенсия. Малак откъс от мейла:

Знаем, запасили сме се с пуканки, бира, чипс, и омраза към зерг/протос.

We thank those of you who participated in the 1.4 PTR and appreciate your feedback regarding changes to the Infestor unit. In response to that feedback, we have chosen a different course of action regarding adjustment of Neural Parasite. Rather than preventing this ability from targeting Massive Units, the range of Neural Parasite will instead be reduced from 9 to 7. We believe that this change will make choices regarding positioning and unit composition more important when using the Infestor.

This change will not be reflected on the PTR, but we wanted to ensure that you were aware of the new changes before the StarCraft II Patch 1.4 is live.

Откога фънгъла лови колоси и те не могат да мръднат???

Цял живот. Само ултрите са незасегнати от имбата, която е фънгъл. Бтв, гледай Дриймхак: http://www.twitch.tv/dreamhacktv

П.С:

На мен ли ми се струва, или виждам Борис на тоя стрийм?

http://www.twitch.tv/sc2bulgaria

В един от предните пачове прехнаха това за масивните единици, остана само ултралиска, защото е меле и става безполезен срещу няколко инфестора с хлебарки.

В един от предните пачове прехнаха това за масивните единици, остана само ултралиска, защото е меле и става безполезен срещу няколко инфестора с хлебарки.

Все пак, на ЗвЗ инфестор+хлебарки бие ултра+хлебарки+инфестор+куийн. Пък и кой би фънгълвал ултра? По добре да я фокусираш с 20 хлебарки.

DRG направи Луцифрон и Рейн сами да си говорят. Финала ще е интересен - DRG vs Thorzain.

Може би корейското чудо ще се задави с шведския младок. Торзейн е доста доста добър, а ДРГ не е от хората, които се справят лесно със себе си, след като загубят първата игра. За мен е 40%:60%.

Не бих заложил за Торзейн, но се надявам, че игрите ще бъдат по-интересни, че другите така едностранчиво ги прегази, че ми беше чак скучно...

Не бих заложил за Торзейн, но се надявам, че игрите ще бъдат по-интересни, че другите така едностранчиво ги прегази, че ми беше чак скучно...

Рънър, не знам дали знаеш, но ДРГ има проблеми с нервите. Ако торзейн го 2-раксне в първата игра (което мисля, че ще стане), ДРГ няма да може да се възстанови в следващите игри. При него това е много по-голям фактор, отколкото при Торзейн, който е участвал в 1003103410410 турнира и изобщо не му пука.

Ще видим. Но според мен 2 ракс не го притеснява, особено като видях как спря 2 ракса на Рейн. Не отричам обаче, че Торзей е много добър теран.

Tочно навреме ! :)

---

ДРГ прегази вчера и ММА, та... не знам !

... другите така едностранчиво ги прегази, че ми беше чак скучно...

Рънър, това си е стандартно при победа на зерга в ЗвТ.

---

Сет 1: не виждам какво може да направи Торазина, след 5 подобни роуча. Верно е с 3 команда, но едва ли има шанс.

Ебаси опълченеца. :)

Не знам как Баба Яга вижда 60% шанс за Торазина ?

Не знам как Баба Яга вижда 60% шанс за Торазина ?

DRG е слаб под прешър, само че Торзейн реши да направи точно обратното на това, което трябваше...

Спуун по главата. По-добрият победи. Това е.

DRG е слаб под прешър, само че Торзейн реши да направи точно обратното на това, което трябваше...

Дано ! Въпроса е Торазин да стигне до там. Не знам за ДРГ, но шведа е безумно спокоен винаги.

Но все така ще съм безкрайно учуден, ако топ некореец вземе повече от 1 игра на топ кореец, особено пък ДРГ.

...ааа това вече Е прешър. :) :)

Като гледам играч като Торазин колко трудно и тромаво се разгръща, почти си представям какви нечовешки неща правят играчи като Мвп.

Ужас, след като взе играта, сега ще вземе да падне. Честно казано изглежда смешен в момента. След като имаше мега преднина не успя дори да приближи експанда на ДРГ. А и се чудя как може при толкова муталиски, да не извади тор-два.

Ииииии баси ма...та !!! Направо кръвно вдигнах. :lol:

Според мен, би единствено заради супер успешния харас в който загинаха 19 дрона, куп кучета и кралица-две. А разликата с корейците ми се струва значителна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...