liquid Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 http://www.twitch.tv/liquidhero/b/294829411 Гледайте първата игра. oGs-TL Hero vs TSLSymbol (З) до колкото помня. Motherships, warp harass, яко макро. http://drop.sc/33884 - горе-долу това ми е най-доброто, на което мога. (ПвЗ, 29мин. Темпъл, крос пос) Горе-долу по "памет" реших да го имитирам малко и това се получи. Сега като изгледах риплея от гледната точка на зерга определено трябваше да я загубя тази игра, но той не експандна достатъчно, не ме атакуваше достатъчно и т.н. Явно го беше шубе от уарп призмата, не знам. Roach-ling-muta, без достатъчно ъпгрейди - определено изкарах късмет голям. BTW в инсталационната директория на СК2 имате и ПТР.ехе така че може да си поцъкате и на новия пач. Само че да знаете ще има малко лаг - НА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 MVP vs TOP game 1 GSL finals Best GAME EVER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 MVP vs TOP game 1 GSL finals Best GAME EVER! ТvT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Е, ти на финала на най-големите турнири, какви очакваш да са, зерги ли? Зергите отпадат от големите турнири и за това Светлия ги среща по финалите на разни но-нейм турнири... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 ТvT Still best game EVER! ТvT Previous GSL final - ZvZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Много е добре новия mothership, снабден с бутон за launch control. Try it out! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 MC - http://www.teamliquid.net/video/streams/oGsSK http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=237041 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Зерг е имба и не изисква никакъв скил. И баба ми може да играе със зерг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Същото и с теран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Същото и с теран. Пробвай с теран да биеш зерг, да видиш какво става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Абе чудя се, дали baba_qga не е Thief? Същото нервозно мрънкало е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Абе чудя се, дали baba_qga не е Thief? Същото нервозно мрънкало е... Дрън-мрън, зерг е имба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Всички сме наясно с мненията ви вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Всички сме наясно с мненията ви вече. http://www.teamliquid.net/video/streams/imbalanced.tv MAKE FUCKING GIFFFFFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 QQ much? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Калин coaching -> http://www.psistorm.eu/forum/viewthread.php?thread_id=939 Готино е поне един българин на високо ниво да дава съвети. --- liquid имаш ли някакви смислени постове в тая тема, според теб ? Същото и с теран. Всички сме наясно с мненията ви вече. QQ much? ...щото тия направо преливат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 QQ much? Wtf, просто исках някой да направи гиф, МакДъф танцуваше с ножове... Много негативизъм има в теб, ми се струва? А,да...зерг е ИМБА Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Имах или поне щях да имам докато вие двамата и рънър не превърнахте тая тема в кофата на форума. Заради вас не може да се проведе един разговор, една игра, един въпрос не може да се пита защото или се игнорира или се заклеймява нещо с "имба" и това е. Каквото имам смислено или не относно играта си го пиша на други места, тук ще я карам като вас докато не спрете да серете или докато не излезне друга игра и не зарежа старкрафта. QQ-то и то беше за бабата, имбатв не гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Ай по-леко, а? Превърнали сме темата в кофата на форума. Ако не сме ние да коментираме и да мрънкаме, тая тема да е отишла одавна в кофата. Ама айде, ще ви оставя да си провеждате разговорите на спокойствие, пък дано да има нещо смислено, което да прочетем... Нещо смислено или не относно играта...no comment. А и като гледам смислените ви постове, ако не сме ние да ви провокираме да ни отговаряте, тая тема щяхме да забравим, че съществува. Май се повторих, ама ще се потретя - оставям ви да развивате темата със смислени постове. Бабо, нямам търпение да излезне новия пач, че да се хванете всички терани за палците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Да, като няма какво да кажете защо да не казвате нищо, но да го повтаряте по 15-20 пъти на ден колкото темата да седи горе. Това ако го бяхте вършили, в която и да е друга тема до сега да са ви скастрили и препратили да продължите на лични. То нито искате да я играете, нито искате да я мислите - просто гледате тук-там резултати и веднага щом се мерне някой да победи зерг или теран и веднага идвате тук и го посочвате като доказателство. Предполагам сте на повече от 20 години, то направо срам да ви хване от това поведение, но уви - трябва всички да сме ви свидетели на "продуктивния и задълбочен" "спор". Относно ПТР имаше малко объркване от някои хора, за момент се мислише, че са нърфнали и зерг дроповете: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=264952 Като толкова искате да видите патч - има ПТР и е със свободен достъп за всички, даже ви е инсталиран и е в папката на старкрафта ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Да, подкрепям liquid. Runner, baba_qga и с доста сериозна заслуга - Светлия сте превърнали темата в състезание на по-цветущи доказателства коя раса е imba. Истина е, че 80% от съдържанието е някой от вас спорещ помежду си относно кой юнит колко imba e и как противоположната раса не изисвка умения. От незнамсиколко страници единственото, което се забелязва са вашите сълзи, обиди, дребнаво заяждане и прочее. Тук-таме се обажда Борето и дава някой полезен линк, рядко, може някой да сподели stream с интересно съдържание. Но не, всичко това остава на заден план, защото сме принудени да слушаме постоянния дебат на радио Имба с тримата си водещи... Това е темата с най-ниско КПД, или по точно процент полезна информация. Вместо да има въпроси от типа на "как да спра даден билд", "как да се противопоставя на дадена комбинация от единици" - има само рев как даден билд е imba, как не може да се бие дадена комбинация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 liquid, вероятно няма смисъл, но все пак да кажа. Нищо лошо няма да не харесваш нещо/някого, лошо е обаче когато посредством обиди и грубо държание се опитваш да уеднаквиш всички с теб. Едно че не е ясно доколко и дали си еталон, и второ явно си с много по-малко опит от мен, щом не знаеш, че единствения ефект/резултат който ще получиш по този начин е напълно противоположен на търсения от теб. А въпроса за смислените постове беше отправен и касае единствено теб, защото именно всеки твой втори пост е критика, обида, заклеймяване и т.н. на поста на някой друг. И явно още нещо не знаеш, че няма по-добър начин да убедиш някой в нещо от ПРИМЕРА. Затова и ти се чудих, хем заклеймяваш другите, хем пък въобще не поглеждаш към твойто дворче - типично по нашенски. --- Антарес, сигурен ли си, че е истина това което казваш, относно КПД -то ? Темата е за СК2, и не мога да си обясня защо трябва все някой да иска всичко да е както той вижда, мисли и каже ?!? Абсолютна causa perduta ! А съм забелязвал периоди, в които, като никой от нас не пише - темата стои с дни и седмици НЕактивна - това е идеала за тема на форум, сигурен съм ! Иначе и аз съм за идеята да се говори за билдове, за съвети прочее, и т.н. - със сигурност обаче това няма да стане като една част постоянно критикува друга ! Пътя към съветите е да се изгради някаква задружност тук. Чрез турнири да кажем, но също и чрез СПОРОВЕ, в които никой не обижда и не се опитва да засегне другия. Лично аз не съм се почувствал обиден от Рънър /примерно/ никога, независимо колко противоположни са били мненията ни. И в никой случай няма да стане това за което говорите, че уж искате по начина по който подхождате и двамата с ликуид. В организирането на турнири досега успех не е имало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 То до един момент се трае и после вече ти писва. Като ще си играем всички на тролове, ще се включя и аз, но по друга тема. То колко сме спорили и какви примери сме ви давали, но вие повтарята едно и също и четете избирателно. Да не говорим, че самия спор кое е имба е толкова глушав и излишен, защото (освен че няма да си промените мнението, понеже стоите и си крещите един в друг без да се слушате, образно казано), че не се слушате, но и дори едната страна да убеди другата, то пак нищо не се постига - баланса е в ръцете на Близърд и пълен баланс никога няма да има в близките 3 години, така че в момента сте толкова плодотворни, колкото пенсионерите, които се събират лятото пред фонтана в градската градина и бистрят външната ни политика (само че те може би са малко по-добре). Всяка победа/загуба за вас е резултат на баланс (зерг имба!) и нищо друго. Ако теран загуби - то зерга никога не може да е по-добър играч и за това да е спечелил. Сред 8 терана има 1 зерг и това е резултат на баланс, а не че този 1 зерг е наистина добър (а защо ли липсват останалите 10 зерга?) и т.н. и т.н. Не напразно подобни дискусии и закачки се срязват с таймаути в ТЛ. Най-продуктивното нещо, което може да направите е да играете на ПТР при всяка възможност и да сте част от статистиката, която Близърд взимат под внимание. Иначе нищо лошо няма да се обсъди нещо или да се пусне някоя закачка относно баланс (Psy знае ), но ако не виждате че това тук граничи с малоумността... П.П. Тук от доста време не съм видял някой да изкаже нещо от рода на "Играч Х направи нещо уникално, ето линк" и просто да се възхити на умението на някой от про-тата. Само рев. Или пък ако някой направи нещо такова, то се свежда до опростено описание от рода на 1а2а3а от съответния лагер. (изкл. Дядо) Не се и изненадвам, че сме 4 човека, които играем - като някой види какво става тук как ли няма да иска да се присъедини! Само се надявам вие тримата да не играете и Диабло 3, че и там да се почне кой итем е имба и кой скил не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Да, като няма какво да кажете защо да не казвате нищо, но да го повтаряте по 15-20 пъти на ден колкото темата да седи горе. Това ако го бяхте вършили, в която и да е друга тема до сега да са ви скастрили и препратили да продължите на лични. То нито искате да я играете, нито искате да я мислите - просто гледате тук-там резултати и веднага щом се мерне някой да победи зерг или теран и веднага идвате тук и го посочвате като доказателство. Предполагам сте на повече от 20 години, то направо срам да ви хване от това поведение, но уви - трябва всички да сме ви свидетели на "продуктивния и задълбочен" "спор". Относно ПТР имаше малко объркване от някои хора, за момент се мислише, че са нърфнали и зерг дроповете: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=264952 Като толкова искате да видите патч - има ПТР и е със свободен достъп за всички, даже ви е инсталиран и е в папката на старкрафта ви. В коя по-точно тема щяхме да бъдем скастрени, при положение, че повечето теми са противопоставяне на две неща - АМД-Интел, Ати-Радеон, Андроид-Айфон, Манчестер-Барса и т.н. и т.н. ? В момента говориш пълни безмислици - аз съм 25 ранк мастър с около 1500 игри, а бабата е 3 ранк даймънт с не знам, колко игри. Освен нас тримата със Сай, не знам дали някой друг я играе тая игра, така че да правиш такива заключения на базата на нищо, е абсолютно смешно. Аз лично коментирам игри, в които зерг не може да се противопостави на теран и играта е очевидно в ползата на тераните, а силите са кажи-речи уравновесени. Лично аз не виждам, какво лошо има да се спори относно дадени мачове. То по твойта логика дай да затворим и маса от другите теми, в които се противопоставят две страни на даден предмет. Да, подкрепям liquid. Runner, baba_qga и с доста сериозна заслуга - Светлия сте превърнали темата в състезание на по-цветущи доказателства коя раса е imba. Истина е, че 80% от съдържанието е някой от вас спорещ помежду си относно кой юнит колко imba e и как противоположната раса не изисвка умения. От незнамсиколко страници единственото, което се забелязва са вашите сълзи, обиди, дребнаво заяждане и прочее. Тук-таме се обажда Борето и дава някой полезен линк, рядко, може някой да сподели stream с интересно съдържание. Но не, всичко това остава на заден план, защото сме принудени да слушаме постоянния дебат на радио Имба с тримата си водещи... Това е темата с най-ниско КПД, или по точно процент полезна информация. Вместо да има въпроси от типа на "как да спра даден билд", "как да се противопоставя на дадена комбинация от единици" - има само рев как даден билд е imba, как не може да се бие дадена комбинация... Моля те, не слагай всички под общ знаменател. Лично аз ако мрънкам за нещо е точно дефинирано и с примери, докато всеки пост на бабата е "Zerg Imba". А въпроси от типа "как да спра даден билд" няма как да бъдат задавани, първо защото в тоя форум играем 3ма човека и второ, вече не сме 98г, когато хората не знаеха, какво е интернет. Сега ако някой се интересува от даден билд, просто си изтегля репели на даден играч и взаимства идеи от него. ... Тук се съгласявам 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Само се надявам вие тримата да не играете и Диабло 3, че и там да се почне кой итем е имба и кой скил не е +1 @Runner, сигурно както ти, така и останалите сте на мнение "те само плюят, докато аз...". Всичките си мислите, че давате обективни примеро, но реално, това, което излиза е QQ И не, не е само въпрос на риплеи. Има доста неща, които остават скрити в един replay. Доста дреболийки, които на пръв поглед може да не разбереш защо са, а в последствие разбираш. Но к'во ли се хабя и аз, тази играя почти не я играя вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.