Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 @Baba_qga, теран да не би да не използва марини в лейт гейм? Idra изравнява! Решаващата битка ще бъде на Шакурас. Отсега го виждам - 11/11 срещу 15 хач, ragequit. Hero wins 2:0 against Sheth. Марините в лейт гейм, и в ърли гейм, умират от 1 сторм. Докато протосът може да си прави гадния минерал синк и сичко друго = темплари. Пробвай се някой път теран срещу протос да видим дали е по-лесно емп или сторм/фийдбак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Аз имах предвид срещу зерг - и ърли гейм срещу блингове, и мид гейм срещу инфестори, и лейт гейм срещу брудлордове все има стада марини. Сипи си нещо да се почерпиш, Идра отпадна от Траймастър. В момента двойките са: Sjow vs Rain Slush vs Hero (ext. series, Hero has a 2:0 lead) Nada vs DeMuslim HuK vs Trimaster (ext. series, HuK has a 2:0 lead) Няма да има некорейски зерг в топ 10. ------------ BOMBER VS DRG ON RED STREAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Аз имах предвид срещу зерг - и ърли гейм срещу блингове, и мид гейм срещу инфестори, и лейт гейм срещу брудлордове все има стада марини. Сипи си нещо да се почерпиш, Идра отпадна от Траймастър. В момента двойките са: Sjow vs Rain Slush vs Hero (ext. series, Hero has a 2:0 lead) Nada vs DeMuslim HuK vs Trimaster (ext. series, HuK has a 2:0 lead) Няма да има некорейски зерг в топ 10. Идра не заслужава да се явява по турнири. Ще си сипя бяло вино, че друго няма. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=258706 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Защо да не заслужава бе? Ти за колко зерга се сещаш в момента, които имат изобщо някакъв шанс за финал на тоя турнир. Аз се сещам за 2-3. А сега ми кажи, за колко терана се сещаш, които имат такъв шанс. Аз мога да ти изброя повече отколкото изобщо има зерги и то не такива, които имат шанс на турнира, а изобщо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Защо да не заслужава бе? Ти за колко зерга се сещаш в момента, които имат изобщо някакъв шанс за финал на тоя турнир. Аз се сещам за 2-3. А сега ми кажи, за колко терана се сещаш, които имат такъв шанс. Аз мога да ти изброя повече отколкото изобщо има зерги и то не такива, които имат шанс на турнира, а изобщо! NesTea, Losira, Ret, Dimaga, Morrow, DRG, Нърчио. Друг зерг не заслужава изобщо да се появява по турнири. Фактът, че се появяват и други зерги, и стигат толкова далече, показва колко имба е шибаната раса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Хахахахаха, ти си изброил всички зерги, които изобщо играят играта... Да изброявам ли аз тераните, които имат реални шаснове или да пропусна половинчасовото писане? Боже, видяхли го тоя смачкан теран, какво направи с армията на Хък?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Хахахахаха, ти си изброил всички зерги, които изобщо играят играта... Да изброявам ли аз тераните, които имат реални шаснове или да пропусна половинчасовото писане? Боже, видяхли го тоя смачкан теран, какво направи с армията на Хък?!?! Ти си смачкан, бе. Тоя смачкан теран играе в пъти по-добре от Хък. Зелотс ин лейт гейм. ИЙТ ИТ ШИБАН ХЪК. ИЙТ ит. На другия стрийм...еднократното чудо фтв. Всички терани го духаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Как няма да играе по-добре, някакъв теран, който никой не е виждал до сега, изкача и мачка другите раси наред. Е как иначе. Теран изобщо не е имба. А въпросната битка Хък имаше маса имортали, колоси, архони, темплари, стокъри, зелъти, а могъщия теран имаше само марини/мародери и 2!!! гоуста, а равносметката беше всички единици на протоса избити, срещу половината на терана. Бахти смешната раса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Моля ви се, престанете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Представам! Отивам на море. Една седмица почивка, с надеждата, че тия нърфове в посока теран няма да са единствените докато се върна. А на вас приятно гледане на теран доминацията по всички флангове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Как няма да играе по-добре, някакъв теран, който никой не е виждал до сега, изкача и мачка другите раси наред. Е как иначе. Теран изобщо не е имба. А въпросната битка Хък имаше маса имортали, колоси, архони, темплари, стокъри, зелъти, а могъщия теран имаше само марини/мародери и 2!!! гоуста, а равносметката беше всички единици на протоса избити, срещу половината на терана. Бахти смешната раса! КЪДЕ БЯХА ТЕМПЛАРИТЕ БЕ, некадърник. КЪДЕ БЯХА БЕ? ЧЕСТО ИМАШЕ КАКВИТО И ДА Е ТЕМПЛАРИ. Къде бяха колосите? КЪДЕ? Къде бяха сентритата? ЗЕЛОТИ ЗЕЛОТИ ЗЕЛОТИ. Некадърници смотани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Sjow бие Rain 2:0 !!! Nada vs DeMuslim - 1:0 Hero vs Slush - 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Sjow бие Rain 2:0 !!! Nada vs DeMuslim - 1:0 Hero vs Slush - 1:1 Ти тия неща гледаш ли ги, или просто резултатите ни казваш? ЙИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИТ ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДА НЮККККККККККККККККККК ФАКИННННННННННННННННННННННННННННННННННННН НУУУБ ЗЪРРРГГГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Няма къде да ги гледам, в Twitter постват резултати и аз ги репоствам. A Bomber се гаври с DRG Nada vs DeMuslin - 2:1 Hero vs Slush - 2:1 (4:1) HuK vs Trimaster - 2:1 (4:1) Следващите двойки са: Naniwa vs Sjow KiwiKaki vs Hero Select vs Nada Noblesse vs HuK Стига ми толкова "зерг имба" за този турнир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Няма къде да ги гледам, в Twitter постват резултати и аз ги репоствам. A Bomber се гаври с DRG Nada vs DeMuslin - 2:1 Hero vs Slush - 2:1 (4:1) HuK vs Trimaster - 2:1 (4:1) Следващите двойки са: Naniwa vs Sjow KiwiKaki vs Hero Select vs Nada Noblesse vs HuK ИИИИЙТ ИТ ФАКИН ДРГ. ИЙТТ ИТ. Ще пуска трета база, наглец мазен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 nada vs huk .. bio bio bio , povra6ta mi se ve4e da gledam teran bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Брей колко много неща са се случили за 2-3 дни, пък колко поста има. A Bomber се гаври с DRG ... Това ще може ли някак да се види ? Има ли им реповете, или пък нещо друго ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Както винаги, скоро ще качат всички водове в sc2casts.com. На предишното МЛГ казаха, че няма да пускат риплеи, но в крайна сметка ги дадоха, така че според мен и на това МЛГ ще ги публикуват. Прегледах опен бракета, лузърс бракета, пуловете и чемпиъншип бракета - засега резултатът от ZvT в серии (Bo3) е 48:68. Zerg so fucking OP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Както винаги, скоро ще качат всички водове в sc2casts.com. На предишното МЛГ казаха, че няма да пускат риплеи, но в крайна сметка ги дадоха, така че според мен и на това МЛГ ще ги публикуват. Чакам с нетърпение, че като ги слушам тия двамата /Тейстозиса/ 5 часа говорят вече за Bomber и DRG... явно е било ЕПИК. А Нада и ДРГ сигурно са в лузърса ? Ах и пач имало. Оооо и Бомбър и Кока ! А този Кока е нулирал Пума ?!? Сет1: беше брутално бърз и категоричен. Просто изненада Кока с перфектния каунтър. Бих го нарекъл късмет. ...ц, сега като ги слушам Тейстозиса, по-скоро си е било чисто аутсмартване. Явно Кока е играл с този билд и е победил Пума така, само дето Бомбъра е гледал. --- Kaто гледам как ДРГ се базика с Нада в сет 1, едва ли е до имба, а до играч по-скоро. В сет 2 Нада уби експанда на ДРГ и въпреки това беше направен смешен от ДРГ. Освен това на страницата на http://www.teamliquid.net ми се наби нещо на очи: Явно е класация някаква, и двете половини на която /корейска и некорейска/ са оглавени от зерг... Да не говорим, че в некорейската от 5 играча са 3 зерга, като първите два са зерг - пък и като цяло липсва теран ?!? Това TLPD всъщност им било базата данни... и виждаме СК2 към момента /и на двете в топ 3 по 2 зерга/. Красноречива е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Чакам с нетърпение, че като ги слушам тия двамата /Тейстозиса/ 5 часа говорят вече за Bomber и DRG... явно е било ЕПИК. А Нада и ДРГ сигурно са в лузърса ? Ах и пач имало. Оооо и Бомбър и Кока ! А този Кока е нулирал Пума ?!? Сет1: беше брутално бърз и категоричен. Просто изненада Кока с перфектния каунтър. Бих го нарекъл късмет. ...ц, сега като ги слушам Тейстозиса, по-скоро си е било чисто аутсмартване. Явно Кока е играл с този билд и е победил Пума така, само дето Бомбъра е гледал. --- Kaто гледам как ДРГ се базика с Нада в сет 1, едва ли е до имба, а до играч по-скоро. В сет 2 Нада уби експанда на ДРГ и въпреки това беше направен смешен от ДРГ. Освен това на страницата на http://www.teamliquid.net ми се наби нещо на очи: Явно е класация някаква, и двете половини на която /корейска и некорейска/ са оглавени от зерг... Да не говорим, че в некорейската от 5 играча са 3 зерга, като първите два са зерг - пък и като цяло липсва теран ?!? Това TLPD всъщност им било базата данни... и виждаме СК2 към момента /и на двете в топ 3 по 2 зерга/. Красноречива е ! Какво им се обясняваш. Играхме с рънър, аз зерг, той теран, видяхме какво стана. Видяхме какво стана с Нада. След успешен бункер ръш да си с 60 работника назад е много яко и балансирано. Крийп спредът също е много труден да се направи и да виждаш целия тал дарим алтар. Нада сигурно е толкова по-слаб от ДРГ, че изглежда като малко дете в тия игри. Тук на финала от 3 зерга, дето участват в турнира, има двама. Гсл се зима само от зерги, при все че са 2-ма в коуд С, то финалът си е между тях (лосира и нестий). Видяхме, че Близард мощно нърфнаха зерг, а бъфнаха протос и теран. Но те ще продължават да твърдят, че зерг е най-слабата раса. Абсолютни идиоти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Какво им се обясняваш. Играхме с рънър, аз зерг, той теран, видяхме какво стана. Видяхме какво стана с Нада. След успешен бункер ръш да си с 60 работника назад е много яко и балансирано. Крийп спредът също е много труден да се направи и да виждаш целия тал дарим алтар. Нада сигурно е толкова по-слаб от ДРГ, че изглежда като малко дете в тия игри. Тук на финала от 3 зерга, дето участват в турнира, има двама. Гсл се зима само от зерги, при все че са 2-ма в коуд С, то финалът си е между тях (лосира и нестий). Видяхме, че Близард мощно нърфнаха зерг, а бъфнаха протос и теран. Но те ще продължават да твърдят, че зерг е най-слабата раса. Абсолютни идиоти. Гледам, че са нърфнали инфестора, но ми се струва че има още много накъде /мога да се обзаложа, че ще има и още/. Също очаквам да видя каква разлика в ЗвТ ще направи новия сийкър. Иначе Кока и ДРГ направиха хубави игри току що, макар и леко едностранчиви донякъде. Радвам се за Кока -та, но най-много ще му се радвам като 2-ри на турнира. --- Нещо не мога да дам компетентно мнение в момента /почти не съм гледал и играл/, но все пак се набиват на очи 2-3 корейски терана, които се представят добре и това е - други почти няма, пък извън Корея изобщо. За каква теранска доминация става дума не знам. Ако някой ги махне тия тримата /MVP, MMA и Bomber/ и теран ще виждаме максимум на 8-на финал. П.П. И ако някой зерг не забелязва, Близард са направили стъпка точно в посока озаптяването на еднократното чудо - потвърждавайки напълно всичко казано от непредубедените в този форум. Добавят нов смисъл в антиГГлордс и преди всичко /imbfestors on creep :)/ асортимента - сийкъра, и поукротяват имбфесторите /намаления демидж на мародерите и преди всичко на викингите/. Така че чакам Сай и Рънъра да видя какво има да кажат по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Айде честит ви теран победител, да сте живи и здрави и малко по-тихи в идните седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 И защо да са по-тихи... само не ми казвай, че тея смешковци дето играеха зерг си очаквал да направят нещо. Стартейл Бомбър беше най-добрият играч на турнира. Виждаше се още от началото. Не знам дали е спечелил... спрях да гледам след първият ден, че имах други ангажименти, но съм сигурен, че е стигнал поне полуфинал. А ако не са го чийзнали е станал чамп. Тоя ДРГ изобщо не трябваше да си излиза от групата. Толкова посредствено игра срещу трикстър, че ме хвана яд. Като силен зерг който реално можеше да свърши нещо на тоя турнир ми се видя единствено и само играча на слеърс... които са известни със силни терани. Евала на момчето. ЕГ се представиха според очакванията ми. Слабички са... лошото за Хък е, че сега ще трябва да тренира с тях, което ще му е минус. Не знам до къде стигнаха Идра и Рязания обаче и 1/8 финалите биха им били много. С толкова слаби зергове в тоя турнир пак взеха много победи. Жалко, че протосите не бяха представени адекватно... поне първият ден който изгледах. И пак казвам... още първият ден споменах, че Бомбъра е друга лига спрямо Идра и подобните му. Той изобщо не беше за този турнир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Айде честит ви теран победител, да сте живи и здрави и малко по-тихи в идните седмици. Брой пилците наесен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Аре бе. Как така е друга работа? Нали сакат зерг с паркинсон можеше да бие произволен теран??? Аман от тия имба глупости. Не е идеално балансирано ама чак пък толкова колкото го изкарвате е смешно чак. И Светлия и Баба преувеличавате и то яко. А преиначаването на имената ми напомня на лайнукс vs уинбоз. Не знам за вас, но на мен и 2та спора водени в този стил са ми дошли до гуша. И имам чувството, че каквото и да се случи няма да си промените мненията. И инфестора може да са го нърфнали, но бъфиха ултралиска. Чудно ми е какво ще коментирате по въпроса (освен че зергското лоби в близард е много силно и тем подобни глупости). Що ли изобщо питам като знам че няма да ме отразите даже ами ще си продължите като латерни да си пишете каквото си знаете... Какво им се обясняваш. Играхме с рънър, аз зерг, той теран, видяхме какво стана. Добре де, а защо не играхте ти теран той зерг и да видим как той ще направи 100 грешки а ти перфектно и пак той да бие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.