Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Преди време имахме такива игри но с теран - водя 10тина танка + малко валкирии... той вкарва някакви муталиски или от другите самолетчета но един път като sweep-неш и ако не ги пази и са дотам... после даваш на танковете siege, и след първото гърмене половината база я няма при което човека си излиза директно.

Ей сега Antares ще каже че това само срещу противниците с които аз и ти играем може да стане и ще е абсолютно прав :)

Така си е, затова докато не ми е разрушена армията и базата не казвам gg, на няколко пъти просто премествам базите, теквам бързо до батъли и печеля. Не всеки път става, но с/у хора около нашето ниво и това си е тактика.

Не баш... аз МНОГО рядко стигам дотам (при 2ките съм в silver a 1v1 последно съм в top 10 на bronze), но ако имам ресурси набързо напуквам 5-6 старгейта и ако не ме усетят навреме играта свършва малко след като стане и mothership-a :lol:

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Така си е, затова докато не ми е разрушена армията и базата не казвам gg, на няколко пъти просто премествам базите, теквам бързо до батъли и печеля. Не всеки път става, но с/у хора около нашето ниво и това си е тактика.

Сигурно бих го казал, ако не са ме изоравали с кериъри. С батъли са пробвали безуспешно, но при кериъра има един проблем - шибаната войска често атакува интерсепторите. И като ми влезне някой със зийлоти и кериъри - трябва да фокусирам целия огън по кериърите, а те могат да бягат...

Иначе срещу теран съм правил кериъри и... тия викинги, с 9 range по въздух и доволно много dmg, могат да излизат по два с реактор, а после може и да ми кацнат на произволен експанд... Няма идея...

Разбира се, номера може да мине само ако не видя, че прави кериъри. Ама...

Ебаси, имам чувството, че само аз не получих кей от всички писали тук. Защо така, мамка му? Искам и аз да играааяяяяяяяяяяяяяяя!

Иначе срещу теран съм правил кериъри и... тия викинги, с 9 range по въздух и доволно много dmg, могат да излизат по два с реактор, а после може и да ми кацнат на произволен експанд... Няма идея...

Не разбрах за идеята - няма идея да се правят викинги или?

Не разбрах за идеята - няма идея да се правят викинги или?

Има идея. Точно, че мажат с голям демидж по въздуха, и като му изоре кериърите, ги сваля на земята до базите и почва да маже пробите.

Освен това викингите мажат Колоси, което е единият от двата начина на protoss да бие ммм (марин, мародер, медик). Другият начин е да ползва High Templars, но тогава теранът трябва да използва

повечко ghost. Всъщност ghost-ът е задължителен (ако не и два) срещу протос, а викингът е задължителен само срещу протос, играещ на колоси. Освен това си имате и светкало, затова е сравнително лесно да разберете какво прави опонентът.

ИСКАМ ИНВАЙТ!!!!!!!!

Това все се канех да го направя и след като го видях онзи ден в някаква про-корейска игра реших наистина да го тествам. С/у незапушен теран, който не си скаутва базата върши работа :)

PvT - http://dox.bg/files/dw?a=71f590931f

За играещите зерг, може да пробвате това:

Споделете дали и колко е помогнало да знам и аз по-нататък дали да го правя.

Тва за зерга е абсурдно според мен. Трябва цялото внимание да е насочено към събирането на ресурси, което е абсурд...

Не е казано, че трябва постоянно да го правиш, но за едно 5-10минути докато се развива или няма битки ще върши работа според мен, но не знам - нито съм добър, нито играя зерг.

Наистина е, както казват, out of the box thinking, но според мен е безсмислено да се спестят 300 минерала, за да се прави тая галимация...

Някои хора пишат с пилон "You Suck" на картата, други изкарват опонентите си с абсурдни юнити - трети пък - с абсурдни методи за събиране на ресурси. Май всеки си има собствен трик, как да се подиграе на по-слабия...

Е, ако става въпрос за подигравка - да, направо му пускаш един такъв тунел в неговата база и почваш да му събираш минералите. Това вече ще е голяма гавра. Даже по-голяма от колкото да му напишеш с кериъри LAMER. ;)

Кога ще излезне Final?

Аз пък покрай тази бета , започнах да цъкам BroodWar-че :)

Така се зарибих... отново.....

В 2-ката , нещо не ми харесват големината на единиците :( Много са едри...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...