Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Къде забелязваш страха ми от двубоя? В това, че за разлика от Рънър, не се тупам в гърдите и не твърдя, че ще му "счупя канчето"? В това, че 3 дена не отговарях в темата ?(понеже бях на Геймскон). Продължавай да пишеш мнения, ако напишеш още хиляда простотии, ще вземеш да си побярваш. DRG vs Select. 10 zerglings with speed = unlimited map control. ... Zerg qq more. DRG - SeleCT : 2:0 Suck my black cock Не, ти казваш, че дори и пълен олигофрен може да вземе игра на теран. Има малко разлика, да... И понеже си бил на геймскон, в предния пост реши да кажеш, че "някой работят"...това се казва работа - дай Боже всеки му такава! И продължаваш да говориш за мап контрол, а в същото време отказваш да правиш сензор тауър, който ти дава вижън на 25% от картата. Лицемер! Чакам да кажеш, кога искаш да ми вземеш 3 игри, а накрая да видим дали си олигофрен или не, когато се окаже, че не можеш и една вземеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Fight! Fight! FIGHT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 ... мене не ме забравяйте... моля?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Има много смешни хора. Вчера се случи играем 2 пъти срещу едни и същи серсеми. Понеже е 4 протоса играта първия път тръгвам да му правя кули. Успях донякъде да му саботирам и икономиката и тек-а. Бихме ги, онзи "fucking cheezers. you can't win the game without cheeze". Не се сърдя - верно е донякъде. След 1 игра пак срещу същите 2ма се падаме. Аз пускам 2 гейта и 2 робота, вадим няколко имортла, сентрита и подобни, онези идват със блинкващи стокъри - иморталите ги направиха на салата - отиваме контра - онези докато се сетят че срещу имортали се играе със зелоти аз се сетих че има и сентрита и пак ги отнесахме. И онзи пак бучи "nice all-in" (8мата минута ми се наливат, 9та минута правя контра - кое му е all-in-a не е ясно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ready to fight. Edid WickedSkies.676 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Казва ми, че няма такъв човек. Я виж кое си сбъркал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Казва ми, че няма такъв човек. Я виж кое си сбъркал. 678, sori Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ей... после искам риплеи. Или най-добре психозис да го поканите като спек и да коментира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ей... после искам риплеи. Или най-добре психозис да го поканите като спек и да коментира Никой не ме е добавил засега, рънър и раптор са страхливци, всички виждат това в този форум. Бла бла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Айде, моля ти се! Добавил съм те още като си поправи сбъркания номер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Изиграйте обаче и една игра всеки със своята раса за подкрепа на тезата си. Да видим дали терана ще падне въпреки че играе перфектно или зерга ще падне без шанс да вземе играта. Моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Играхме - паднах 3:1... Но впечатленият са ми, че ако знаеш, кое след кое се прави, терана е най-лесната раса за игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Играхме - паднах 4:1... Но впечатленият са ми, че ако знаеш, кое след кое се прави, терана е най-лесната раса за игра... Никой не оспрова това. Теран и протос са в пъти по-лесни от зерг. Докато някой научи как да играе зерг, неговите приятели са мастър теран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Офрейс игрите няма смисъл да се кастват. Очевидно беше, че Ранър не е добре запознат с теран. В последната игра имаше тоооолкова възможности да бие, че направо ми се искаше да си счупя монитора Ако се навият да играят с обичайните си раси, това е друга работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ето реплеите. http://www.2shared.com/file/Yu8fK87i/ZvT.html Бабо, пазя си правото за реванш, след като направя 4-5 игри с теран. Сега е безмислено - втората игра играх без орбитал и въпреки това влачех 2000 минерала. Послдната даже не направих тъпия стим, който щеше да ми спечели играта още с първия пуш... Абе, тъпо от моя страна, трябваше поне няколко игри да направя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ето реплеите. http://www.2shared.com/file/Yu8fK87i/ZvT.html Бабо, пазя си правото за реванш, след като направя 4-5 игри с теран. Сега е безмислено - втората игра играх без орбитал и въпреки това влачех 2000 минерала. Послдната даже не направих тъпия стим, който щеше да ми спечели играта още с първия пуш... Абе, тъпо от моя страна, трябваше поне няколко игри да направя... http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=259477 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Бабо, Бабо...видя ли реплея на третата игра? Влизам ти с марините напред, без стим, посредата на крийпа, ти ми пускаш банелингите, избиваш ми всичко без никакво усилие, защото нямам стим и не дръпвам марините, и въпреки това на мен ми остава по-голямата част от армията. Представи си сега, ако имах стим и си бях дръпнал марините зад торовете и се бях сетил, че имам 2 танка, които да сийджна, според теб, какво щеше да стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Рънър... времето за представяне и сънуване е вечерта. Аз спечелих залозите! Браво Бабо, знаех си, че няма да ме разочароваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Както и да е. Няма да споря повече, но не си представях нещата така. Една идея повече да знаех, какво да правя и зерга нямаше да има шанс! Който иска да гледа реплеите и да си направи изводите. За мен терана продължава да бъде имба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Гледайте МЛГ, какво се занимавате с имби. За мен зергът си е имба от началото на играта насам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ами аз това гледам, ама ТвТ и ТвП е скука. Единствения интересен мачъп е ТвЗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ами аз това гледам, ама ТвТ и ТвП е скука. Единствения интересен мачъп е ТвЗ... Е как беее. Твт Е интересен. Поне за мен. МОже ви най- интересният мечъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Noooo, DeMuslim, y u no make MOAR mareens Tакова ТвТ не бях гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Noooo, DeMuslim, y u no make MOAR mareens Tакова ТвТ не бях гледал. Всички ТвТ-та преди 1 година бяха такива. Както и всички ТвТ-та на МКП отпреди до 6 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Кои игри следват, опитвам се от половин час да намеря някаква информация, но не мога да се ориентирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.