Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Тоя смачкан кореец буквално прегази Идра. Просто ми е тъжно като гледам такива игри - никакъв шанс за зерга...

Не, но от сега предвиждам, че финала ще е ТвП или ТвТ... Дори ако е ТвП ще се радвам, ама щом DRG, за който казват, че има най-доброто ТвЗ в света пада от теран, какво да говорим...

И въпреки всички тия драматични събития, все още няма двубой между двамата мрънкалници! laughing.gif

Кой ли го е страх да се изправи срещу другия??? Или може би тренират? tounge.gif

Е, айде сега, двамата мрънкалници...

Бабата я няма май, гледам, че не е казвал нищо последните 2 дни.

Оле, оле, Coca пък какво направи Huk, просто не е истина!

Видя ли, как като му напляка ФФ-да не си дръпна зерглингите и след това му изяде сентритата. Обикновено аз правя обратното и след това ми избива всичко. Вярно, че имаше много зерглинги, срещу не толкова много сентрита, но трябва да го пробвам. Чак ми се стори нереално. Хък пльосна над 10 ФФ сигурно...

Е, айде сега, двамата мрънкалници...

Бабата я няма май, гледам, че не е казвал нищо последните 2 дни.

Нека пише бре! Но ако не се сбиете в скоро време, поне единият ще е wus forever. И тъй като няма как да докажете тезите си по друг начин, няма измъкване от тоя двубой. Някой от двамата ще да стане смешен. tounge.gif

И няма да ми чакате новия пач. След това не се брои!

Новия пач не внася кой знае, какви промени и според мен нищо няма да се промени.

Между другото, миналата седмица реших, че е време да почна да играя теран и реших да си направя нов акаунт, но се оказа, че няма как да стане. Трябва да си купувам нова игра, само за да си направя още едно име, което също няма как да стане. Лошото е, че това ме разколеба да сменям расите, защото както съм мастъра да почна да играя теран означава, че за няколко дни трябва да падна в среброто, а това изобщо не ми се иска...

така става като едно от десетте фф не е перфектно поставено. Кучетата нахлуха преди да успее да се доогради и всичко замина за секунда. Иначе хък и двете игри правеше уж най-стабилния протоски макро билд, но зерга го изнесе с лекота даже без да е олл ин, по два различни начина.

Въпреки че инфестора е имба и бенгбомбите с лекота могат да избият 1000 проби или да прескочат фф, си мисля че играта щеше да е различна ако протоса СКАУТВАШЕ!

Новия пач не внася кой знае, какви промени и според мен нищо няма да се промени.

Между другото, миналата седмица реших, че е време да почна да играя теран и реших да си направя нов акаунт, но се оказа, че няма как да стане. Трябва да си купувам нова игра, само за да си направя още едно име, което също няма как да стане. Лошото е, че това ме разколеба да сменям расите, защото както съм мастъра да почна да играя теран означава, че за няколко дни трябва да падна в среброто, а това изобщо не ми се иска...

Аз си играйкам теран, и си паднах в диамант ей така, с кеф. Една вечер 10 зерга и 2 протоса, ни една победа не направих и ме демоутна. Тъй като 2 ракс е имба (ХАХХАХАХ, вие сте ненормални), не можах да си хвана ни една игра срещу ни един зерг ( дори диамантени зерги ). Но какво ли ги разбирам аз, ако продължа да играя теран, скоро ще съм в сребро. Така че продължавайте да си живеете във вашия свят, където на зерга му е трудно.

Гледаш само своята градинка. Докато всички терани мажат зерги, ти не можеш и игра да си хванеш...определено проблема не е в расата!

Така че продължавайте да си живеете във вашия свят, където на зерга му е трудно.

Ние не искаме да живеем в ничий свят - искаме да се сбиете на игралото поле с Рънър! И да видим риплея! Нещо гледам те притеснява тая работа, защото той изяви готовност, а ти си траеш.

Гледаш само своята градинка. Докато всички терани мажат зерги, ти не можеш и игра да си хванеш...определено проблема не е в расата!

Кой теран е бил добър зерг, бе. Не ми разправяй глупости. Видяхме какво става като дрониращ зерг почне да играе (РЕТ). 5 терана изби без никакъв проблем. Абсолютни боклуци сте зергите, сега като ви нърфнат шибания имба фънгъл, ще лапате пишки.

Хахахаха, ти определено не можеш да видиш по-далече от носа си - тая вечер Идра падна от Bomber и то без да има никакъв шанс - първата игра терана вади банши с клок и ГГ. Втората идра тръгва хетч, а бомбър 2 ракс, като идра спира първия и втория пуш на терана без никакви поражения на икономика и въпреки всичко терана взима играта.

A до колкото разбрах, ДРГ е паднал или от MMA или от MVP. Така че да ми говориш, колко имба терана бил слаб - просто не си познал.

И какви са тия тъпотии за нърфа? Намалянето на демиджа с 5 да не мислиш, че ще ти спаси марините? А и забравящ за бъфа на ултралиските и нърфа на казармите и още по-бруталния нърф на хелионите. Според мен като цяло зерга е по-облагодетелстван от терана в следващия пач, така че видяхме в крайна сметка, кой отнесе нърфовете.

Кой теран е бил добър зерг, бе. Не ми разправяй глупости. Видяхме какво става като дрониращ зерг почне да играе (РЕТ). 5 терана изби без никакъв проблем. Абсолютни боклуци сте зергите, сега като ви нърфнат шибания имба фънгъл, ще лапате пишки.

Кой ще лапа пишки не е ясно, но пък целенасоченото избягване на въпроса относно двубоя с кроснати раси, пък ако ще да е и с кой каквато играе, някак ти бяга. В смисъл ти бягаш от него. Рънър е готов за битка и го каза отдавна, ти се скатаваш. Осъзнаваш ли всичките ти приказки, терзания и дерзания колко олекват в тоя момент? Докажи своите твърдения на бойното поле. Опонентът ти е готов да го направи! Булфорум SC2 феновете искат да го видят черно на бяло!

Хаха... че много ясно, че Бомбъра ще разнищи Идра... та те дори не са в една лига. Бомбъра е класи над амаериканчето. А трикстър как разпра дгр... ей, спуках се от смях. Най-яката битка до ся беше между шоу и бомбъра.

А зергите какво мрънкат не знам... не им ли показа онова уродче от слеърс как се занулява класен играч като Хък без много много да се зориш. Никаква градация в играта на повечето зерги няма. Заливат се с дрони и съвсем забравят, че всъщност им трябва армия. А тоя турнир не им е ледъра, където тея неща минават.

Хахахаха, ти определено не можеш да видиш по-далече от носа си - тая вечер Идра падна от Bomber и то без да има никакъв шанс - първата игра терана вади банши с клок и ГГ.

Да, сравнявай Идра с Бомбър. Това показва колко разбираш от играта.

Другото, което е, зергът ще си отнесе нърфа на фънгъл, докато теранът няма да отнесе нърф на казарма. Така че вие ще лапате пишките. Гледайки играта на идра, изглежда, че това е основното занимание на повечето зерги.

Хаха... че много ясно, че Бомбъра ще разнищи Идра... та те дори не са в една лига. Бомбъра е класи над амаериканчето. А трикстър как разпра дгр... ей, спуках се от смях. Най-яката битка до ся беше между шоу и бомбъра.

А зергите какво мрънкат не знам... не им ли показа онова уродче от слеърс как се занулява класен играч като Хък без много много да се зориш. Никаква градация в играта на повечето зерги няма. Заливат се с дрони и съвсем забравят, че всъщност им трябва армия. А тоя турнир не им е ледъра, където тея неща минават.

Какво да говорим. Не знам коя лига си, но много точно обобши. Самото сравняаване на Идра с Бомбър е огромно свидетелство за компетентността на съфорумниците ни.

Другото, което е. Нанива срещу Рейн. Дефанзивен протос срещу пасивен теран. Ако Нанива падне тази игра (първата), официално се отказвам от старкрафт. Само да отбележа, че никой не е направил грешка досега. И двамата макроват. Мулетата имба, но пробите са с 30 повече. Нещастници смотани.

Кой ще лапа пишки не е ясно, но пък целенасоченото избягване на въпроса относно двубоя с кроснати раси, пък ако ще да е и с кой каквато играе, някак ти бяга. В смисъл ти бягаш от него. Рънър е готов за битка и го каза отдавна, ти се скатаваш. Осъзнаваш ли всичките ти приказки, терзания и дерзания колко олекват в тоя момент? Докажи своите твърдения на бойното поле. Опонентът ти е готов да го направи! Булфорум SC2 феновете искат да го видят черно на бяло!

А ти пък стига писка, женчо. Ще играем. Някой хора ходят на работа и се занимават и с други неща, освен да устройват турнири с други хора за забавлението на душевноболни.

А ти пък стига писка, женчо. Ще играем. Някой хора ходят на работа и се занимават и с други неща, освен да устройват турнири с други хора за забавлението на душевноболни.

Играйте, мъжчо. Не знам защо реши, че само ти ходиш на работа и т.н. Само виждам, че нещо се страхуваш от двубоя за разлика от другия. Не забравяй, че и другите го виждат това, мъжчо.

Играйте, мъжчо. Не знам защо реши, че само ти ходиш на работа и т.н. Само виждам, че нещо се страхуваш от двубоя за разлика от другия. Не забравяй, че и другите го виждат това, мъжчо.

Къде забелязваш страха ми от двубоя? В това, че за разлика от Рънър, не се тупам в гърдите и не твърдя, че ще му "счупя канчето"? В това, че 3 дена не отговарях в темата ?(понеже бях на Геймскон). Продължавай да пишеш мнения, ако напишеш още хиляда простотии, ще вземеш да си побярваш.

DRG vs Select.

10 zerglings with speed = unlimited map control.

... Zerg qq more.

DRG - SeleCT : 2:0

Suck my black cock

Забелязва се мълчанието по въпроса. От седмица насам. Причините не са ясни, но логиката е една. Ще очаквам битката и ще се радвам да я изгледам, както и всикчи останали.

На мен би ми била по-интересна битката ако всеки играе със собствената си раса. Тогава може да кажем че еди кой си е играл добре и въпреки това е паднал, а не просто защото не е знаел какво да прави (като аз със зерг). Imba ще има ако единия въпреки, че е играл страхотно и не е направил нито една грешка е паднал от другия и дори не е имаш шанс да бие (и не говорим за чийзове)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...