mIRCata Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 +1 И за мен темата така е много по-жива отколкото иначе. Не знам как постоянното писане на едно и също от 2-3 души може да се нарече "живот" на темата. Колкото живот има в умрял на командно дишане. Единствения начин да разбереш какво интересно се случва в SC света е примерно да игнорнеш някои от пишещите и да четеш останалите постове, че иначе новините и нещата дето имат смисъл, се губят между постоянните и еднообразни изказания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Не знам как постоянното писане на едно и също от 2-3 души може да се нарече "живот" на темата. Колкото живот има в умрял на командно дишане. Единствения начин да разбереш какво интересно се случва в SC света е примерно да игнорнеш някои от пишещите и да четеш останалите постове, че иначе новините и нещата дето имат смисъл, се губят между постоянните и еднообразни изказания. Ами да ти кажа честно, ако имаш по-сериозно разбиране/владеене за/на играта, доста неща можеш да научиш от постовете им. Специално за СК2 света има милион сайтове в които да четеш какво се случва - стига това да ти е целта, разбира се. И какъв точно е проблема да ингорнеш, който не искаш да четеш ?!? ... От горното оставам с впечатлението, че все пак има какво да научиш и има и нещо все пак интересно в постовете им. Ама ако може без имба дискусията, нали ? Само че както се вижда точно от хората на най-високо ниво на умения и разбиране на СК2, явно не е особено отделима от цялостната дискусия. Така че за мен проблем не съществува. А и е малко... направо много тесногръдо, да искаме някой да пише точно по наш вкус и само онова което на нас ни харесва, и нас ни интересува. Едно че е мишън импосибъл, и второ говори зле. Примерно знам, че liquid едва ли ще постне нещо интересно за мен, ама не го заставям да пише каквото искам, или пък да мълчи. Естествено знам, че всичко е взаимно, и предполагам и той разумно ме е ингорнал и не ме учи как да мисля, /макар че често е показвал желание да пиша по негов образ и подобие/. Единственото може би е да няма лични квалификации, но пък мисля, че всички в тази тема /с малки изключения де/ са/сме достатъчно зрели, за да се тънкообиждаме. Пък и не съм забелязал да има някой засегнат от квалификациите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 И какъв точно е проблема да ингорнеш, който не искаш да четеш ?!? Ми не мисля, че това е нормално решение. За мен игнорването на някой, е доста крайна мярка. За да го направя, значи положението е доста кофти вече. То ще стане още малко като в раздела "размисли и страсти" - се направи една тема на Runner, Baba Qga и останалите по подобие там как беше - Tedy, gado... и да си спорят двамата там, и който иска да ходи да я чете. Пък за ученето - може и да си прав, ама в повечето време е само мрънкане колко другите са супер, хипер по-яки, а в последно време вече и обиждане, сигурно след месец два, ако се видят и ще се и бият. Та това за научаването на нещо се губи. Като почнеш да прескачаш цялото мнение, като видиш, че още в началото е свързано с мрънкане за imba расите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Аз честно казано четях споровете им до един момент и ми беше интересно. Psy примерно като напише нещо го чета открай до край защото не е Radio IMBA, докато баба, светлия и рънър се чепкате постоянно и нищо ново не казвате. Така сте зациклили, че нямате отцикляне Не че имам нещо напреки всеки един от вас, даже напротив - особено пък към рънър дето ми носи глезотийки до офиса и се познаваме лично. Та без лоши чувства го казах, но не виждам и смисъл да продължавате да се чепкате. Това е леко като спора windows vs linux - спор за маса с бира и картофи на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 И аз ви следя. Ако направите игра със залагания, стриймвайте нещо, а? Кажете моля предварително дата и час на двубоя, трибоя... петобоя, ама малко по-рано така, 2 дни поне. И аз искам да участвам в залагането, ама искам да видя кой как играе. Тук, както ви чета, всеки е за Грандмастерс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 И аз ви следя. Ако направите игра със залагания, стриймвайте нещо, а? Кажете моля предварително дата и час на двубоя, трибоя... петобоя, ама малко по-рано така, 2 дни поне. И аз искам да участвам в залагането, ама искам да видя кой как играе. Тук, както ви чета, всеки е за Грандмастерс... Брех ти ме изненадA. Откога си наясно с таз игра бе моме? Сега ако кажеш че и Тери Пратчет го харесваш и направо ще изпадна в ступор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Брех ти ме изненадA. Откога си наясно с таз игра бе моме? Сега ако кажеш че и Тери Пратчет го харесваш и направо ще изпадна в ступор Погледнала е в Уикипедиа/Liquipedia... и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Аз съм за Runner, щото теран е OP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 djadomraz, тази игра е една от най-добре измислените военно-стратегически игри изобщо. Още от излизането на Бруд Уор я разцъквах и смятам, че SC2 има много прилични играчи. Любимци са ми Уаит-Ра и Минигън. Гледам редовно и турнаментите. А Пратчет не е лош, но чак любимец не ми е. И въпреки това, много ми харесва "Светът на диска". Светлия, силно си се заблудил ако мислиш, че ровя в сайтове, преди да реша да напиша нещо точно в тази пък тема. Сигурно си мислиш, че сте ми и адски важни като комуникация, че да се подготвям предварително, де да знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Не. Просто Светлия е чел абсолютния идиотизъм, който се изсипа от твоето същество в темите по физика и биология (2 науки, които ти сама доказа, че са много далеч от разбиранията ти) и за това е предположил, че си си взела поука и дефакто си прочела нещо, преди да се изкажеш. Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Psihara^^, теми по физика и биология нямам спомен да е имало изобщо, пък дали идиотизъм съм изсипала е нещо което, опасявам се, няма как да прецениш, обаче не пречи да си вярваш в обратното. А за прочитането на нещо преди да се изкажа тук, кое в моето скромно мнение ви кара да мислите, че съм чела каквото и да било?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Уф, айди. В неделя няма да се заяждам. БТВ, Теран имба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 трити прописа и в темата за старцрафт. I rest my case! Изпомеждудругото - ако ще правите форОмен турнир, хлябът е от мен! И за протокола - Я съм за Рънър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 djadomraz, тази игра е една от най-добре измислените военно-стратегически игри изобщо. Още от излизането на Бруд Уор я разцъквах и смятам, че SC2 има много прилични играчи. Любимци са ми Уаит-Ра и Минигън. Гледам редовно и турнаментите. А Пратчет не е лош, но чак любимец не ми е. И въпреки това, много ми харесва "Светът на диска". Светлия, силно си се заблудил ако мислиш, че ровя в сайтове, преди да реша да напиша нещо точно в тази пък тема. Сигурно си мислиш, че сте ми и адски важни като комуникация, че да се подготвям предварително, де да знам... Искам профил!!! Ако играеш SC2 дай си профила иначе не вярвам! Ей виж моя подпис го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 djadomraz, и аз искам богат мъж, ама няма! Пък и какво значение има дали и колко играя?! За стрийм помолих, ако ще правите турнир, искам да гледам просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 djadomraz, и аз искам богат мъж, ама няма! Пък и какво значение има дали и колко играя?! За стрийм помолих, ако ще правите турнир, искам да гледам просто. E как да няма? Ей гледай манекенките се надпреварват да си ги менкат с разните фолк-звезди. Та викаш - играта я разбираш и я играеш но нямаш профил? Играеш си анонимно един вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 След малко започва Пума - МС, а също така след това или по някое време ще има шоумачове (whitera vs puma, grubby vs някой друг и т.н.) - ако всичко се стриймва ще си струва гледането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Непременно трябва да гледате VOD-овете от този финал Коментар на зрител след финала: Sigh, my race (terran) is definitely getting nerfed after this, and I guess I can't really argue against it. The weaker player played worse and won. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Склонен съм донякъде да се съглася с коментара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Suuuree Start: 6t, 6p, 3z First, second, third, fourth: t,p,p,p Conslusion: suck my Puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Бабата както винаги се включва с неоспоримите си доводи. Отгоре на това нищо не казва по коментарите и предложенията от последните 2 дни. Бабо, как очакваш хората да те вземат насериозно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Бабата както винаги се включва с неоспоримите си доводи. Отгоре на това нищо не казва по коментарите и предложенията от последните 2 дни. Бабо, как очакваш хората да те вземат насериозно? Still in train. Getting back from Cologne. No Bg keyboard on phone. Easy to flame when there is nobody to respond: zerg type of manner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Нищо подобно. Да сме казали нещо в твое отсъствие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Не можах да гледам точно този финал, но като цяло от скромните ми наблюдения в/у двамата, мисля че Пума е доста по-добър играч. А и все пак това е втори финал на двамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.