Baba_qga Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Да, нека обвиним грешките на ХъК на липса на баланс в зерг. къде бяха грешките на Пума? Къде беше грешката на Хък в третата игра (освен че ОСТАВИ един овърлорд да скаутне тека му). Нима е невъзможно да суичнеш тек срешу зерг? Естествено, ти си видял хиляда грешки. А Пума? Какво да направи? Не може да дропне, не може да се движи из картата, без зергът да види цялата му армия... През това време зергът има 5052050125 работника. Айде ходете на майната си всичките. Очевидно зерг е имба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Същата грешка като Тарсън - остави хачерито горе вляво на 50 кръв и спря да го цели. Каква е ползата от дроп, ако не го управляваш? Разликата между хачери на 50 кръв и умряло хачери далеч не е 50 кръв. Друго - като видиш, че няма мута, защо не направиш един (1) викинг да лови оврита из картата, за да може да дропиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Добре. Имба е. И сега какво? А? Да не би да стана изведнъж ГМ? Пиши писмо на Близърд, направи петиция и/или тивай да играеш Halo. глхф Terran победи - ИМБА! хахаха Psy, после няколко игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Добре. Имба е. И сега какво? А? Да не би да стана изведнъж ГМ? Пиши писмо на Близърд, направи петиция и/или тивай да играеш Halo. глхф Играта е небалансирана, зерг доминира. Рънър се оплаква, че зерг е слаб. Няма да търпя такава наглост, затова се обаждам. ИНаче аз знам, че скоро зергските юнити ще бъдат нърфнати мощно, така че не се притеснявам много. Само да отбележа: 5-та минута- зергът прави 14 дрони едновременно. Как може да сте такива идиоти и да не виждате, че това е небалансирано? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Когато с 16 марини печелиш играта, да, небалансирана е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Puma бие пак - имба? ... ще ме накарате да скрия и тази секция от форума, баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Когато с 16 марини печелиш играта, да, небалансирана е. ХХАХАХАХАХ, хйахахааха. Когато контрата ти срещу 16 стимнати марини са 20 кучета и 2 куйна, но имаш 30 дрона повече от протовиника си, това се нарича типичен зергски педераст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Babo, ти си най-големия лицемер в тоя форум. Хем биете наред, хем ревеш, колко слаба била расата. Бахти наглеците! И как да не правиш дрони като луд?! Вчера умишлено изиграх над 3 игри, в които правя бърз експанд с няколко дрона, след което почвам само зерглинги с цел като излезе от мейна да развива експанда, да му влезна със масата зерглинги и да му го спра - няма братче. Влизам с 50 кучета и с 10-15 марина ми ги спира без никакво усилоие, след което ти разбира се си ГГ, защото такъв удар върху икономиката в началото на играта е просто необратим! Друга игра пробвах с мас роуч, ама САМО хлебарки - влиза ми със 8 хелиона и вижда хлебарките - над 20. Аз разбира се веднага тръгвам на контра, защото явно е че е тръгнал за хелиони и с хлебарките се очаква да го смажа. Влизам му на експанда, където ме чака с 2 бункера и 5 сийджа и съответно докато се усетя съм изгубил половината роучове. След това е ясно... Та как да не правиш възможно най-много дрони в началото, като знаеш, че ако не го правиш в мид и лейт си 100% аут. По-добре шанса да ти е 50:50 в ърли гейма, от колкото 100% загуба в мид и лейт. Я някой по на ти с математиката да сметне, какъв е цялостния шанс на зерга! Ти луд ли си бе?! Те че наистина са 1000 терана, така е, ама добрите зерги, които изобщо се чуват в някакви турнири ми се броят на пръстите на едната ръка, защото другите просто не могат да прокопсат, за да се изявят. Трябва ли да си гений, че да можеш да играеш зерг и да биеш - задължително! Може ли да си полуидиот и да биеш с теран - определно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Babo, ти си най-големия лицемер в тоя форум. Хем биете наред, хем ревеш, колко слаба била расата. Бахти наглеците! Кой бие наред, БЕ?! Само зерг и протос бият наред. 1000 терана трябва да паднат, за да бият 2-ма и после Рънър реве че теран е имба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 бау бау бау мяу мяу мяу Чудя ви се на акъла и на двамата... Лаете се в тая тема непрестанно, а нито един не поства риплеи от свои игри, че всички да видят кой е некадърник и кой не... Така няма да се надприказвате никога, а от 10 страници насам едно и също повтаряте. Покажете да видят всички ваши игри и ще стане ясно кой-какво-къде-кога..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Аз съм показвал. Но беше преди доста време. Лошото е, че няма смисъл, защото то се вижда от игрите по турнирите, включително и днес, че тераните мажат здраво, а за да биеш със зерг трябва да си Шива. Ето преди малко - Пума прави 2 дропа - в мейна и на третата, като в същото време е дебаркирал сийджовете на центъра пред 2-рата на зерга. За да спреш един дроп ти трябва поне половината от армията, защото 8 марини с медивак спират 30 линга като стой та гледай. Съответно зерга трябва да прати половината си армия, на единия експанд, другата половина в мейна и за 2рата база нищо не остава. Терана тръгва в атака към мейна и зерга връща всичко, за да спре атаката, която всъщост ще ги изкара от играта, но през това време губи маса харвест тайм и сума ти дрони. И в крайна сметка се получава, че ти си му спрял моментата атака, но в дългосрочен план си пътник. Не върви и да направиш 5 кули по базите, защото пак с въпросните 8 маринки ти бута 3 за норматив и след това пак същата въртележка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 защото 8 марини с медивак спират 30 линга като стой та гледай. Ние с теб играем различна игра, определено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Ние с теб играем различна игра, определено. Защо да играем различни игри, по-скоро играем различни лиги - още преди да са стигнали до теб, 10 са паднали. Докато те бият достатъчно, че да влезеш в червеното - още 5-10. Качваш марините в медивака и ги пренасяш малко настрани, стоварваш и повтаряш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Не съм играл сериозно зерг от starcraft 1 и вчера направих няколко игри 2в2. Исках да пробвам роуч ръш от 1st person и какво мислите че стана? Без да знам как точно се прави (билд-а) след 1-2 опита докато започнат да излизат горе долу рано и без съплай блок и мастъри със звезда си заминаха, не беше даже оспорвано. Така че приказките че протос се играело най-лесно а зерг най-трудно залужават само усмивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 И аз преди време играх една игра, в която се пуснах протос без да искам и смазах един зерг на моето ниво без никакво усилие. Така че освен и аз да ти се усмихна, друго не мога да направя, най-малкото пък заключение с коя раса, колко лесно се играе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Защо да играем различни игри, по-скоро играем различни лиги - още преди да са стигнали до теб, 10 са паднали. Докато те бият достатъчно, че да влезеш в червеното - още 5-10. Качваш марините в медивака и ги пренасяш малко настрани, стоварваш и повтаряш. А зерглините стоят под медивака и ако почнеш да разтоварваш марините, всички марини ще умрат. Освен това, днес видяхме как 1 инфестор и 5 кучета бутат медивак с марини. Бахти имбата. Пума срещу МАНА. Някой да каже нещо? ЕДИН ЕДИН ЕДИН сторм и играта се обърна тотало. Айде не си кривете душите. Пума водеше с 30 съплай, падна един сторм и играта свърши. Ся прави 4 колоса едновременно. Бахти и шегата е и протос. За да ги контрира, Пума трябва да има 20 викинга, смятай какво става ако ги удари сторм и колко силна е земната армия на пума. ИМБА ШИБАНА е всичко. В този момент, ПУма СТОПИ 120 лимит на протоса, но протосът си го попълни веднага (все пак прави 4 колоса едновременно). Да ви се и некадърниците, искам някой да се пусне теран и да се опита да играе срещу дефанзивен протос, от тия, дето изкарват зелоти, хай темплари и колоси едновременно, да видим какво ще направи. А Тарсън срещу Мунглейд последната игра.... РЪНЪР, води си шибани бележки. 4104012404120420 марина и 43030105310 танка, дори тор, но муталиските решиха да ОЦЕЛЕЯТ. Идва и ЕДНОКРАТНОТО ЧУДО, и играта свършва. А на зергчето му се изтърка А-то на клавиатурата (и Д-то). Аз ще получа язва от яд в момента. Тераните, които според очевидно УМОПОБЪРКАНИЯ РЪНЪР, мачкат, нещо не се справят срещу зергите много добре. Или това беше тактика от страна на Тарсън, за да може друг теран да има по-голям шанс срещу Мунглейд. Абсолютни гадни гнусни лицемери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Кво ми говориш за тоя смехурко бе! Това ли ти е идеала за теран? Днес който го хвана го смля от бой. И по него ще съдиш за играта, браво на теб. Вече се убедих, какъв капацитет си в тая игра! Това беше последното, което ще кажа. От тук-нататаък пачовете ще покажат има ли или няма нужда от промени в баланса! А зерглините стоят под медивака и ако почнеш да разтоварваш марините, всички марини ще умрат. Освен това, днес видяхме как 1 инфестор и 5 кучета бутат медивак с марини. Бахти имбата. Дори и така да стане, това са 30 кучета по-малко, а тоя дроп така или иначе си го отписал. В крайна сметка целта е постигната - спрял си майнинга, убил си известно количество дрони, върнал си част от армията, в последствие си избил по-голямата част от нея - какво повече искаш, избил си парите за тъпия дроп 5 пъти! И какво ми ревеш за инфестора и медивака? То бивало тия медиваци да са безсмъртни и да си правиш с тях каквото искаш из зергската база. И все пак не е като от най-малкото невнимание да ти избие още в началот с 4 хелиона всички дрони и играта да приключи още в 5-тата минута. Кажи ми това с коя зергска единица може да се направи спрямо терана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 ИМБА ШИБАНА е всичко. Все едно слушам Жозе Мауриньо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Кажи ми това с коя зергска единица може да се направи спрямо терана! Два заровени бейнлинга могат да убият над 20 марини. Също ако два бейнлинга конектнат с марините/сцв-тата, губиш играта. Ама какво ли ти говоря, при теб хелионите са с 20000 кръв и 500 демидж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Сериозно, вземете 2мата да играете един срещу друг 10тина игри, пуснете ги тука и да се свърши с това филосовстване. Или минете на лични. И на мен взе да ми писва. Като е толкова имба спрете да играете ТАЗИ игра и намерете друга, която не е толкова имба. Аман от това. 2-3-5 поста - ок, ама то вашето няма край Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Ако спрем и темата ще умре... А и не е като да не се включвате и ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Мен пък не ми пречи... всеки вижда нещо, което е вярно. Единият обаче е по-изразителен Като се джавкат ми запълват свободното време, в което проверявам форума. Много по-интересно ми е отколкото да чета как някой бил играл с някакъв нуб и паднал/победил. Или пък да чета за игри от бронз/злато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Аз наистина ще се кротна до излизането на следващия пач, защото дъвчем само един и също. Светлия вече абдикира, а бабата не може да ми даде свестни аргументи. Идва ми малко като да се джафкам с гаджето - тя си знае, че не е права, ама продължава да си поддържа тезата и се чуди как да го извърти, че да дойде на нейното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Идва ми малко като да се джафкам с гаджето - тя си знае, че не е права, ама продължава да си поддържа тезата и се чуди как да го извърти, че да дойде на нейното... Радвам се, че осъзнаваш, че грешиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Ей го - все едно нея слушам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.