danio Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Ако някой подарява ключ и аз веднага се нареждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Ako nqkoi ima pokana i ne mi q prati shte gori v ada !!! Garanciq !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Аре, аз съм на чисто. Ония кретени ги оставих да се бутат в ония акаунт. Ако някой се интересува: Antares.scorpii Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Ако не сте в някакви про лиги може да пробвате това с Теран вс. Протос - http://www.youtube.com/watch?v=4pxw_HeyaeI Аз го изпробвах и го занулих за 8-10мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Draft-на ме в Silver. В момента - 20-ти. Истина е, обаче, че трудно се противопоставям на масирана армия. Масирани марини и мародери, масирани хидри и хлебарки - все е gg. Иначе гледах няколко доста яки rep-а на чушката, как наказва зергите по доста груб начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Дай някви негови реплеи де. Чух, че и Инсо се справял много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Само три броя са, но единия е мач между първия и втория в платината. Дано не ме убие, че ги ъплоудвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Нещо не мога да ги пусна тия реплеи, дава ми, че един или няколко файла липсват и трябва да се свалят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Някой без бета ключ успя ли да подкара горните реплеи? Antares, рарни твоята Cache папка и качи някъде, от където да я дръпна. Подозорима, че там се крие ключа от бараката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Cache. А този файл го свали в директорията на StarCraft2 - така ще имаш опцията "play as a guest". Съветвам те да си направиш копие на стария Cache, в случай, че нещо се прецака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Мерси за труда... сега ми дава Replay Desync!... Edit: Май ще трябва чиста инсталация, чета че тоя проблем се появява от къстъм AI-то. Edit 2: Оправих се... мерси още веднъж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Ееее мама му стара. Къде уцелих такива шматарунгели - спеше ли им се на тия какво - 4 игри и сега съм в топ 10 на бронзовата... още малко и ще вземе да ме пуска с такива дето посмъртно не мога да ги бия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Не е изключено. Аз от както минах в топ 10 на copper и вече ме пуска с доста по-сериозни хора. Последните 3 игри ги загубих. Изиграхме с Lan от hwbg 10 2в2 и загубихме само последните два и ни сложи в платинената лига. Сега ще ни изнасилват всеки път :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Да ви имам проблемите...ние пък дето дори кий нямаме, какво да кажем!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Май в 2v2 e купона. Ей сега направих няколко игри - друго си е единия да тормози противника някак докато втория да направи диверсия и да им разкаже играта... 2 поредни игри - едната аз ги тормозя със zealot-и другия направи доволно количество reaper-и и докато се усетят отнесе половината база на единия. Втората ни ръшат със зерглинги и добре че беше добър партньора и ги замота качествено със неговите zealot-и и проби аз какво помагах - отнесаха му базата... това в момента в който вече бях направил 6 казарми... после битката свърши бързо (общо взето малко след като партньора ми му стана базата ръшерите нямаха бази вече че и известно количество overlord-ове изгинаха от сталкерите). Кеффффф така не съм релаксирал от близо 10 години насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Гледай жена ти да не види какви ги пишеш и да те пита за семейните почивки Иначе и аз от както направих оня ден десетина 2в2 и се накефих на макс, доста по-забавно е от 1в1. А и не е чак толкова фатално ако не си хипер добър, може единия да компенсира малко за сметка на другия. Ако нямаш против да играеш с човек, който не е много на Ти още с играта (трудно ми е докато нападам да се развивам) може да направим няколко 2в2 (сряда/четвъртък), аз играя теран че е най-лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 E то е друго. Аз не съм казвал че ми е по-готино да играя на StarCraft отколкото да си "играя" с нея. Просто по този начин не бях релаксирал от маса време и си припомних "младините". Иначе си прав за компенсирането. Въпреки че ако другия е голям "лемур" е неприятно да носиш цялата игра сам - е преди 3 игри само трябваше да му повтарям на партньора - ай прави повече работници бе кретен, малко са ти... след малко го питам - бе ти изобщо направи ли, той вика "ми не правех войска"... е какво да го правиш такова тъпо парче. Иначе не е най-лесно с теран, даже хич. С протос е айляк дори да не знаеш какво правиш - маса zealotи и stalkerи не може да е грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Не знам, протосите толкова са ги изменили и са станали супер интересни, но също така е много по-важно как ти е микро-мениджмънта с тях, което ми е много слаба част още (особено след като повечето hotkeys не знам още), докато терана си е доста лесен в това отношение. Зергът и той е малко като протоса - даже още по-трудно, то не са ларви, кралици, пускане на крийп и т.н. Зелоти със сталкери и терана като изкара едни баншита с марини на стероиди и заминах. Относно 2в2 и на мен трябва да ми се казва какво да правя. Не до такава степен както спомена, но само трябва да ми се каже тактиката и се оправям после сам, но по време на игра трудно се сещам какво да правя ако трябва да променям тактиката и да я наглася спрямо нещо неочаквано. Дано това се промени с повечко игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Намерих си кей,ама така ме мажат,че ми се пререва Някой има ли представа дали няма някъде "guide/video" за развитие на теран да кажем? p.s. колкото пъти си прочета поста толкова по абсурдно ми изглежда това питане,но тва е реалността Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Team Liquid SC2 Strategy TL replays gosugamers replay Гледай риплеите - най-важното - гледай на кой работник строи supply, на кой бараки, как подхожда - опитай се да разгадаеш срещу кое какво се строи. По принцип в момента терана има страшно много мизерии, на повечето от които доста трудно се противодейства с останалите раси. Марини, мародери със стимпак и совалки (medivac) са масовка, която е много трудно да се спре. Също така, ако не те види - с баншитата можеш много грозно да го тормозиш, викингите и хелионите срещу зерг са ужасно ефективен юнит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Yeah... 20ти в silver при 2v2 ... какво стана, аз никога не съм бил ЧАК толкова добър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 В StarCraft2bg.net ще си правят бета турнир за събота, така че може да се пробвате и вие там. За сега гледам малко хора са се записали, но ще бъде интересно. http://starcraft2bg.net/forum/index.php?showtopic=2616&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 1. Направете добро дело: дайте на бъдещия WCG Starcraft 2 финалист (на мен ) beta invite ! 2. Няма да спя или ям, докато не получа key. Като го получа...пак няма да спя и ям. 3. Боли ме сърцето като гледам колко са зле в Platinum. Спасете ме от инфаркт, дайте ми invite. 4. Искам invite пък! 5. Добри хора, аз съм кореец по произход, но тъй като нямам Starcraft 2 key, няма как да си изкарвам прехраната (всички корейци са прогеймъри и с това си изкарват прехраната). Спасете един бедстващ човек, дайте beta invite. 6. Търси се човек, който да ми даде invite с цел тотално доминиране на платинум. Ще ме познаете по ЛИГИТЕ, които точа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Е деее... ей го онзи преди 2 страници продаваше key. Иначе верно carrier-и + mothership са най-ужасното нещо в цялата игра... с 15+1 изринах 2 противника след като ми бяха отнесли партньора (почти но той се отказа и излезе)... и после докато се усетят станаха 15 парчета и нямаха изтребване. Само mothership-a успяха 2-3 пъти да го бутнат но докато се справят с него то им свърши армията... грозна гледка. Друга игра - лигавим се, епични битки... писна ми и ги бъзикам "game over guys - 8 carriers + mothership"... изобщо не дочакаха да проверят дали е истина и избягаха (иначе истина си беше) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 ха-ха, и на мен ми се случи нещо такова на няколко пъти в доста дълги битки. накрая се стига да извадя 1-2-3 батълкрузъра и като го нападна с тях и той директно куитва, макар че ако погледнат какво имам и е очевадно, че могат да ме изринат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.