Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Аре, аз съм на чисто. Ония кретени ги оставих да се бутат в ония акаунт. Ако някой се интересува:

Antares.scorpii

Draft-на ме в Silver. В момента - 20-ти. Истина е, обаче, че трудно се противопоставям на масирана армия. Масирани марини и мародери, масирани хидри и хлебарки - все е gg. Иначе гледах няколко доста яки rep-а на чушката, как наказва зергите по доста груб начин :D

Някой без бета ключ успя ли да подкара горните реплеи?

Antares, рарни твоята Cache папка и качи някъде, от където да я дръпна. Подозорима, че там се крие ключа от бараката...

Мерси за труда... сега ми дава Replay Desync!... :D

Edit: Май ще трябва чиста инсталация, чета че тоя проблем се появява от къстъм AI-то.

Edit 2: Оправих се... мерси още веднъж!

Ееее мама му стара. Къде уцелих такива шматарунгели - спеше ли им се на тия какво - 4 игри и сега съм в топ 10 на бронзовата... още малко и ще вземе да ме пуска с такива дето посмъртно не мога да ги бия.

Не е изключено. Аз от както минах в топ 10 на copper и вече ме пуска с доста по-сериозни хора. Последните 3 игри ги загубих.

Изиграхме с Lan от hwbg 10 2в2 и загубихме само последните два и ни сложи в платинената лига. Сега ще ни изнасилват всеки път :д

Май в 2v2 e купона. Ей сега направих няколко игри - друго си е единия да тормози противника някак докато втория да направи диверсия и да им разкаже играта... 2 поредни игри - едната аз ги тормозя със zealot-и другия направи доволно количество reaper-и и докато се усетят отнесе половината база на единия.

Втората ни ръшат със зерглинги и добре че беше добър партньора и ги замота качествено със неговите zealot-и и проби аз какво помагах - отнесаха му базата... това в момента в който вече бях направил 6 казарми... после битката свърши бързо (общо взето малко след като партньора ми му стана базата ръшерите нямаха бази вече че и известно количество overlord-ове изгинаха от сталкерите).

Кеффффф така не съм релаксирал от близо 10 години насам :punk

Гледай жена ти да не види какви ги пишеш и да те пита за семейните почивки ;) Иначе и аз от както направих оня ден десетина 2в2 и се накефих на макс, доста по-забавно е от 1в1. А и не е чак толкова фатално ако не си хипер добър, може единия да компенсира малко за сметка на другия.

Ако нямаш против да играеш с човек, който не е много на Ти още с играта (трудно ми е докато нападам да се развивам) може да направим няколко 2в2 (сряда/четвъртък), аз играя теран че е най-лесно.

E то е друго. Аз не съм казвал че ми е по-готино да играя на StarCraft отколкото да си "играя" с нея. Просто по този начин не бях релаксирал от маса време и си припомних "младините".

Иначе си прав за компенсирането. Въпреки че ако другия е голям "лемур" е неприятно да носиш цялата игра сам - е преди 3 игри само трябваше да му повтарям на партньора - ай прави повече работници бе кретен, малко са ти... след малко го питам - бе ти изобщо направи ли, той вика "ми не правех войска"... е какво да го правиш такова тъпо парче.

Иначе не е най-лесно с теран, даже хич. С протос е айляк дори да не знаеш какво правиш - маса zealotи и stalkerи не може да е грешка

Не знам, протосите толкова са ги изменили и са станали супер интересни, но също така е много по-важно как ти е микро-мениджмънта с тях, което ми е много слаба част още (особено след като повечето hotkeys не знам още), докато терана си е доста лесен в това отношение. Зергът и той е малко като протоса - даже още по-трудно, то не са ларви, кралици, пускане на крийп и т.н.

Зелоти със сталкери и терана като изкара едни баншита с марини на стероиди и заминах.

Относно 2в2 и на мен трябва да ми се казва какво да правя. Не до такава степен както спомена, но само трябва да ми се каже тактиката и се оправям после сам, но по време на игра трудно се сещам какво да правя ако трябва да променям тактиката и да я наглася спрямо нещо неочаквано. Дано това се промени с повечко игра.

Намерих си кей,ама така ме мажат,че ми се пререва :D Някой има ли представа дали няма някъде "guide/video" за развитие на теран да кажем? :D

p.s. колкото пъти си прочета поста толкова по абсурдно ми изглежда това питане,но тва е реалността :D

Team Liquid SC2 Strategy

TL replays

gosugamers replay

Гледай риплеите - най-важното - гледай на кой работник строи supply, на кой бараки, как подхожда - опитай се да разгадаеш срещу кое какво се строи. По принцип в момента терана има страшно много мизерии, на повечето от които доста трудно се противодейства с останалите раси. Марини, мародери със стимпак и совалки (medivac) са масовка, която е много трудно да се спре. Също така, ако не те види - с баншитата можеш много грозно да го тормозиш, викингите и хелионите срещу зерг са ужасно ефективен юнит.

В StarCraft2bg.net ще си правят бета турнир за събота, така че може да се пробвате и вие там. За сега гледам малко хора са се записали, но ще бъде интересно. http://starcraft2bg.net/forum/index.php?showtopic=2616&hl=

1. Направете добро дело: дайте на бъдещия WCG Starcraft 2 финалист (на мен ) beta invite !

2. Няма да спя или ям, докато не получа key. Като го получа...пак няма да спя и ям.

3. Боли ме сърцето като гледам колко са зле в Platinum. Спасете ме от инфаркт, дайте ми invite.

4. Искам invite пък!

5. Добри хора, аз съм кореец по произход, но тъй като нямам Starcraft 2 key, няма как да си изкарвам прехраната (всички корейци са прогеймъри и с това си изкарват прехраната). Спасете един бедстващ

човек, дайте beta invite.

6. Търси се човек, който да ми даде invite с цел тотално доминиране на платинум. Ще ме познаете по ЛИГИТЕ, които точа!

Е деее... ей го онзи преди 2 страници продаваше key.

Иначе верно carrier-и + mothership са най-ужасното нещо в цялата игра... с 15+1 изринах 2 противника след като ми бяха отнесли партньора (почти но той се отказа и излезе)... и после докато се усетят станаха 15 парчета и нямаха изтребване. Само mothership-a успяха 2-3 пъти да го бутнат но докато се справят с него то им свърши армията... грозна гледка. Друга игра - лигавим се, епични битки... писна ми и ги бъзикам "game over guys - 8 carriers + mothership"... изобщо не дочакаха да проверят дали е истина и избягаха (иначе истина си беше)

ха-ха, и на мен ми се случи нещо такова на няколко пъти в доста дълги битки. накрая се стига да извадя 1-2-3 батълкрузъра и като го нападна с тях и той директно куитва, макар че ако погледнат какво имам и е очевадно, че могат да ме изринат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...