Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

С тая игра? Един от най-добрите зерги в света да остане след 6 терана в иначе толкова небалансирания в полза на зерга мачап ЗвТ...

Може да е един от най-добрите зерги, но точно тази вечер бе като един посредствен зерг на ниво даймънд спрямо това, което предложиха 2та терана които го биха безапелационно. Особенно ММА, който го разпра. И не, не му е виновна расата, защото той не спря да си самоубива единици и не спря да айдълва цели групи от единици. За разлика от него ММА движеше всичко нон стоп. Всъщност ако беше теран щеше да загуби много по-бързо.

Ти като му гледа играта беше ли доволен как един селект кучак стоеше пред експанда на MMA на холд когато освен сцв-та нямаше абсолютно нищо друго там. Та ММА спокойно си копаше минерали цели 3 минути (да не бяха и повече) преди великият зерг да се сети, че ги е забравил. Или пък как даряваше бейнове на сийджовете... че не само че реши да дари 1 път, ми после ги върна пак по същият път да може квото е оцеляло да се пръсне и то... знам ли, може би освобождаваше съплай :D Последната игра няма какво да я коментирам, там пък реши да прави любимото на всички зерги... масс дроун ъп и съвсем естествено бе наказан от 2 елитни скадрона марини :)

За юнит контрола му изобщо да не казвам пък дума... как заби 9 дрони в права редичка срещу син хелион. Евала, такова барбекю скоро не бях виждал. Даже коментаторите ахнаха от открилата се пред тях гледка. Което естествено не се оказа никакъв проблем защото след малко си ги върна с лихвите... нали е зерг.

Имаше някакъв попъп прозорец след като се логнах днес, но не можах да го прочета понеже си помпих ентера както обикновено. Някой прочел ли го е, какво пишеше там?

Може да е един от най-добрите зерги, но точно тази вечер бе като един посредствен зерг на ниво даймънд...

Проблема е, че в ърли и мид си просто безсилен срещу теран и освен ако не разчиташ на късмет, друго не може да те спаси. От там идва и илюзията, че е играл слабо. Не е играл слабо, просто толкова може расата и няма какво друго да направиш. От както почна новия сезон НЯМАМ победа срещу теран и добре, че почти нямам загуба от протос, а срещу зерг съм 50:50, че да поддържам положителен баланс....

Проблема е, че в ърли и мид си просто безсилен срещу теран и освен ако не разчиташ на късмет, друго не може да те спаси. От там идва и илюзията, че е играл слабо. Не е играл слабо, просто толкова може расата и няма какво друго да направиш. От както почна новия сезон НЯМАМ победа срещу теран и добре, че почти нямам загуба от протос, а срещу зерг съм 50:50, че да поддържам положителен баланс....

Дори и да успееш да ме убедиш, че в момента терана е по-силната раса... просто е изключено да ме убедиш, че ДРГ е бил дори близо до равностоен на тераните... особено пък на ММА (хайде за МВП по-може). Пак ти казвам... единият оставяше единиците му да спят, докато другият правеше дропове на 2 места и в същото време си микроваше защитата в базата. И пак казвам, хич не мисля, че той е слаб и прочие - просто тази вечер игра много слабо и съвсем логично го напляскаха.

Днес DRG най-накрая се класира за Code A! Дано му провърви, за да не залезе, преди да е спечелил нещо значимо (по-значимо от турнира на LG за $10000 :) ).

-------------------------

GSL August

Code S: 17 Terran, 8 Protoss, 7 Zerg

Code A: 15 Terran, 9 Protoss, 8 Zerg

Total: 32 Terran, 17 Protoss, 15 Zerg

:zzz

Е, то е нормално - терана е създаден да се играе и от умствено изостанали и въпреки това да можеш да биеш с него...

Е, то е нормално - терана е създаден да се играе и от умствено изостанали и въпреки това да можеш да биеш с него...

:rofl:

-------------------------

GSL August

Code S: 17 Terran, 8 Protoss, 7 Zerg

Code A: 15 Terran, 9 Protoss, 8 Zerg

Total: 32 Terran, 17 Protoss, 15 Zerg

:zzz

for the terran swarm :D След години употреба на доместос зергските редици най-накрая бяха намалени до необходимите нива.

Аз не виждам нищо необичайно - Терана винаги е бил най-играната раса... все пак живите същества играещи тази игра са хора. Бройката не означава качество, а само количество. Забележете само как разни плодчовци и чайове карат и мажат наред многобройните терани... даже без да губят рунд. Каква несправедливост.

/* ирония

А Рънъра е голям... когато всички терани реваха колко имбави са определени зергски единици той мрънкаше, че не си напрягали сивото вещество и затова не можели да бият... сега когато тераните правят всичко възможно, за да блокират използването на въпросните единици, че да имат шанс за победа... той е първият ревнал как живота е несправедлив. Бързо, подайте му кърпичка :) - А клик-а вече не работи :cry */

Едит: За какво да ти изброявам топ зерговете... много по-лесно е ти да ми изброиш тераните спечелили турнир от типа на ГСЛ без да загубят рунд!

Колко зерга можеш да ми изброиш, които са наистина добри? Ще можеш ли да ми изброиш 5? Според мен не можеш, а за сметка на това, на мен ми идват поне 10 терана от воле, които можеш да ги срещнеш по всички търнири в челните редици. Сега да питам - трябва ли да си генийй, за да играеш със зерг и да можеш да биеш теран полуидиот играещ с теран?

Stephano и BratOK направиха голямо "шоу" на Assembly Summer. Положението беше следното: и двамата бяха 2:0 в групата си и продължават напред. Първият в групата го очаква Sen, вторият ще играе със Sarens. И двамата не искат да играят срещу Sen. Ето какво последва:

Сет 1: Fail nuke rush.

Сет 2: Fail 6 pool (Stephano даже видя бункера, но нарочно го остави да завърши).

Сет 3: Затегнете коланите - прокси хач спайн роуч ръш срещу батълкрузър ръш! След кратка битка, няколко ямато канона и много рипеър Браток написа "gg gl" и с доволна усмивка излезе от играта. Стефано беше най-нещастният победител, който съм виждал.

В момента има съмнения, че и двамата може да бъдат дисквалифицирани заради "саботиране на играта".

Е, ти намери какво да обадиш... Не знам с игрите на Чая или Лосира, но при мен якото дронване никога не остава безнаказано. Обикновено ме ръшат с 2 зелъта и стокър или само зелъти. Въпрос на време е протосите да се усетят и да започнат да пращат по няколко зелъта, колкото да преносачат ларвите от дрони към зерглинги и тогава тая тактика изобщо няма да е толкова впечатляваща, колкото се опитват да я изкарат сега - едва ли не зерга е ОП срещу протос...

Е, ти намери какво да обадиш... Не знам с игрите на Чая или Лосира, но при мен якото дронване никога не остава безнаказано. Обикновено ме ръшат с 2 зелъта и стокър или само зелъти. Въпрос на време е протосите да се усетят и да започнат да пращат по няколко зелъта, колкото да преносачат ларвите от дрони към зерглинги и тогава тая тактика изобщо няма да е толкова впечатляваща, колкото се опитват да я изкарат сега - едва ли не зерга е ОП срещу протос...

Мрънкай, мрънкай. Иде пач...

Метагеймът е еволюирал до такава степен, че при ТвТ му влизам с 3 рийпъра + още 2 строящи се казарми (за още рийпъри), и момчето си отива. 6 игри ТвТ спечелих така. Стигам до заключението, че повечето хора не знаят защо правят определен билд, стига да са го видяли някъде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...