djadomraz Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Че какво пречи да играеш със случайни играчи? Не е същото като да сте заедно и да можеш да отвъртиш един зад врата на тоя до теб но пак е кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Гледам ГСЛ тийм и се чудя. Чудя се защо е целият този фарс. QXC би 4-ма поред (включително и МВП, който е 20000000 класи над него) и вече голямата работа...Ако му бяха пуснали още в началото някой добър, щяхме да видим кой кого. Още повече, че тъпите американчета нямат нито един друг що-годе ставащ освен Кю, особено след напускането на Ше(и)т. Все едно тиймовете се стремят да загубят. Не го разбирам това и ме дразни. Няма да гледам повече тийм лийг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Не се опитват да падат нарочно, а да дадат шанс и на по-неизвестните играчи от отбора да се изявят. А и кой може да ги вини за подценяване на FXO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Изиграх най-великата игра в живота си до момента. Толкова накефен не съм бил. Абсолютно загубена игра успях да я спечеля. Добре че некадърния ми партньор излезе и ми завеща 10,000 минерала а аз имах 20 гейта та докато те ни изриваха с кериъри с mothership отгоре, марини, мародери, стокъри, темплари и знам ли какво вече аз налях 40-50 зелъта в тяхната база и ги изнесах (почти) после на зерга с юнитите изкарах доволен коруптори и муталиски и линги и ги изтребих. Толкова загубена битка досега не съм печелил. Верно те направиха няколко грешки и си разделиха армията но единия имаше може би 20 мародера, 10 марина и 3 медивака отгоре, другия имаше 6 кериъра. Терана успях да му утрепя последния planetary fortress с моите зелъти преди да изгинат до крак и буквално им спрях приходите. Докато се окопитят с дроните които имах направих 4 бази и от тях като излезаха няколко вълни линги и играта свърши. След което ме прати в диаманта №3 в дивизията Горд съм от себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Дядо, дядооо, кви са тия партньори бе?! Да ти завещават по 10 000 минерала...бахти утрепания зерг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Именно именно... някой път си мисля че ако играя сам ще се справя по-добре. Това е част от тръпката при 2ките Но продължавам да съм в изключително добро настроение и да съм горд от себе си как ги излъгах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Дядо, дядооо, кви са тия партньори бе?! Да ти завещават по 10 000 минерала...бахти утрепания зерг... Да, добрите зерги влачат над 20 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 а Да, добрите зерги влачат над 20 000 ахаахахахах - това беше добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Кое му е доброто, че е влачел 10 000 и е лефтнал? Ако е имал 20 000, значи още по-зле - хептен никаква армия. Ако е победил и накрая е имал такива пари, тогава може да се гъбаркате, ама в случая не виждам, за какво бабата иронизира нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Чух, че Losira е спрял 6 gate push с дрони - ето това е добър зерг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Това не трябваше да го казваш, ей сега бабата ще рейджне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Това не трябваше да го казваш, ей сега бабата ще рейджне... Хълк SMASH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Мислех си че като ни слеят с руснаците братушките ще ни покажат как се играе... направих 2 игри без звук полу-пиян и ги смазах с а+клик като даже имах грешен rally point едната а моя човек бичеше само марини - хубаво му дадох контрол да се занимава с юнитите че да мога да оправя макрото и да вадя по 2-3 колоса едновременно едната + 8 гейта... пичовете така и не направиха експанд (освен зерга и то там нямаше дрони)... мъка... все едно играя в златото Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Руснаците са мега зле и само псуват, хич не ни трябваха. Сигурно заради тях ме качиха в платината пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Руснаците са мега зле и само псуват, хич не ни трябваха. Сигурно заради тях ме качиха в платината пак. To и корейците сигурно си мислят за нас същото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Може, но поне не ги псуваме като падаме от тях Не съм играл с руснак, който да не е бил мега зле и да не ме е псувал. Liquid`Sheth - не е като да не го очаквах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Вчера един директно ме пита със започването на играта - ти руснакл и си, а аз викам - не. И като разбра, че не съм, такива наредби почна да им реди... Били тъпаци, ръшари, чийзъри и т.н. и т.н. После и той ме затвори с кули и като му казах, че не е по-различен от тях ми каза, че целия треперел от яд, че само така му играли и си го изкарал на мен. Накрая и аз му теглих майните, и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Много нерви, много нещо Аз си изиграх плейсмънта, върна ме в мастърс и сега смятам да изчакам малко да се наредят нещата, че като гледам пак как добряците от френдлистата ми са под 50%, какво остава за мен. Хем да посвикна с Неразим и Абизъл - другите две нови са директно в кофата заедно с Бекуотър. LOL, първа игра за деня, опонентът проговаря на руски и веднага се сещам за поста на Рънър. След малко - пльос пилон, пльос канони, че и даже гейт пред входа ми. Леър, найдъс, BECAUSE FUCK YOU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Аз по едно време слагах 4 пилона и 4 фотонки пред рампата на зерг после идвах с 6 феникса и повечето почваха да ме псуват. След това не знам срещу по-добри ли взе да ме пуска не знам но с тази тактика 1 игра не успях да взема от 10-15 проби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Много нерви, много нещо Спокойствие, примесено с ярост и омраза Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 ярост и омраза Мдам, много са ми познати тези усещания - особено когато група сцв-та се вкупчат около 1 бункер и го правят безсмъртен. Голям кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Мдам, много са ми познати тези усещания - особено когато група сцв-та се вкупчат около 1 бункер и го правят безсмъртен. Голям кеф. Как така ме вкара ОТ РАЗ с протос в мастърс, а с теран, трябваше да играя 2 игри, за да ме вкара? Как да не се дразня? Да не мислиш, че съм много добър с протос? Зелоти и на атак мув срещу теран. Ужас. Горките терани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Руснаците са мега зле. Руснак от диамант е като някой в долната платина или златото. Даже съм имал по-тежки битки срещу противници от златото отколкото диамантени руснаци. А-клик и това е. И мощно 6-pool или друга подобна простотия. Някой път даже след като не мине ръща и излизат без много приказки. Пробвах 8-pool - даже не се сетиха малоумниците да поправят депото - сети се единия и докара 1 брой SCV при това късно... ЕДИН ... не 5-6 ... поне с тях после можеше да пази маринчото да ги отстреля... мнооого зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Терани - водете си записки Boxer > idra MMA > slush Sjow > sheth boxer > sheth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Терани - водете си записки Boxer > idra MMA > slush Sjow > sheth boxer > sheth А Дон Рае Гу е в някаква паралелна вселена. Демагогия. Освен това е лесно да сравняваш играчи с този калибър (MMA & MVP = god, Boxer = the Universe) с играчи от калибъра на Idra (Meh...make more drones...), Sheth, Slush (Who?). Losira, Nestea си казаха думата и затова никое от теранчетата го няма на ГСЛ финали. Дон Рае ГУ така или иначе ще вземе турнира, така че шибаните зерги да мълчат! Колкото до игрите на Боксър срещу Идра, никой не кара Идра да има с 20 работника повече от Боксър. Може и армия да направи. Грийди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.