liquid Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 A marine walks into a bar and asks: "Where's the counter?" ---------------------- Blizzard най-накрая са оправили таймера на кастъм игрите! Отне им само 1 година, евала! А сега още 1 година докато направят бутона Quit да работи и да не трябва да даваш лог аут всеки път Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/Stephano Време беше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Какво са оправили на таймера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/Stephano Време беше! Тоя е толкова зле: Вкарва куче, вижда 3 депа на входа, навътре 1 казарма и един команден център. Реакцията му: ОЩЕ един спайн! Зерги, дори и тъпи да са, пак бият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Терани...дори и слепи да са - пак бият! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Терани...дори и слепи да са - пак бият! Поне признаваш, че сме слепи. За мен картата е едно голямо черно петно и съм постоянно наплашен, че отнякъде ще ми изскочат малките лайнца, че муталиски ще ми влезнат в базата, че зерглини ще ме фланкнат... Зергите, за сметка на това, виждат цялата карта постоянно и общо-взето, могат да правят каквото си искат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 И въпреки, че виждаме цялата карта, терана със затворени очи ни смазва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Какво са оправили на таймера? Когато някой напусне къстъм игра брояча спира, а не те изпраща директно в играта както до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Това не го разбрах. Може ли да го обясниш отново? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Отиваш на Custom games. Влизате двама човека на една карта, батълнет пуска брояча (10с) до започване на играта. Не можеш да излезнеш от лобито преди да започне играта, освен ако не дадеш log out/exit. При това положение за другия играч брояча продължава да отброява, стига 00с и му зарежда картата, която е избрал. Влиза в играта, но понеже там има само 1 играч, той директно получава победа и го изхвърля в главното меню. Ако още искаш къстъм игра - пак отиваш в менюото, пак изираш карта, пак чакаш в лобито и т.н. Сега вече когато някой излезне преди да зареди самата карта брояча спира и батълнет отново отваря лобито ти за нови играчи, които търсят игра на същата карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 WTF! Аз 2v2 random съм в момента в платината, моя партньор който ми се падна после видях че е от бронза, играем срещу 2ма от диаманта ... и ни дава 10 точки като even game. Ай стига бе... не че не ги размазахме ама как така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/NASL.tv Sen vs WhiteRa showmatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Sen vs WhiteRa : 2:0 видях, 1вата игра май също Sen я беше взел. Чак четвъртата успя да му набие алчното канче и то даже не разбрах как - на косъм беше определено. Сен хвана и златния експанд на Lost Temple и ако беше го прежалил вероятно щеше да успее да направи доволно количество хлебарки че да отнесе whitera но той реши че ще се бори и пращаше хлебарки и линги отвсякъде и в един момент реших че ще бие като дръпна и кралицата и дроните от златния експанд да се бият но някак whitera успе да надделее. Егати. Петата само хванах че я е взел с тайминг пуш и хванах как някакви void-ове и феникси кибичеха над стокъри и сен написа gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 GSL: inb4 zerg imba Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Един теран така ме размаза сега, че чак ми стана топло и хубаво. Честно 2 тора с няколко работника, около 16 марини, 3 баншита и 1 хелион. Аз бях с линг/роуч/кралици. Убих 1 хелион. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Убих 1 хелион. Пак добре си се справил Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 The following changes are being made to the ladder map pool when Season 3 begins on Tuesday, July 26: 1v1 Removed: Scrap Station (2) Slag Pits (4) Delta Quadrant (4) Metalopolis (4) Carried over: Xel’Naga Caverns (2) Backwater Gulch (4) Shakuras Plateau (4) Tal'Darim Altar LE (4) The Shattered Temple (4) Typhon Peaks (4) New: Nerazim Crypt (4) Searing Crater (4) Antiga Shipyard (4) Abyssal Caverns (4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Metalopolis: http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2878771457 За малко такъв фейспалм да си забия, че щях да си пробия челото. WhiteRa vs. Sheth showmatch 4:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 СмазАхме с един приятел 2 мастър терана преди малко (ние 2P).... по най-баламския начин - маса чарджлоти с малко сентрита и стокъри от моя страна и той изкара и някой dark templar за цвят ... сентритата колкото да лепнат малко ФФ да няма накъде да бягат гадините докато на моя човек неговите отиват да им резнат канчетата... не знам ония ли бяхя толкова пияни колкото и аз или моя приятел се справи толкова добре (щото аз половината време нищо не правех) но по-лесно съм печелил игра само срещу противници от златото (2-3 игри преди тази - чак ми беше тъпо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko1 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Някойййййй случайно да играе в УС сърварите на Б-нет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Имба расата (Теран) е на ГСЛ финали мощно. Присъствието на тази раса и тоталното и доминиране по турнири започва да ме дразни. Естествено, тази раса е твърде лесна за игра, в сравнение със зерг, и в това се коренят успехите на всички теран играчи. Рънър, ще се видим в следващия пач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Имба расата (Теран) е на ГСЛ финали мощно. Присъствието на тази раса и тоталното и доминиране по турнири започва да ме дразни. Естествено, тази раса е твърде лесна за игра, в сравнение със зерг, и в това се коренят успехите на всички теран играчи. Това някакъв несполучлив опит за ирония ли трябва да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Не бе, получи му се...май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Това някакъв несполучлив опит за ирония ли трябва да е Теранът е толкова окаяна раса, че нищо не стига да бъде описано положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Аз явно съм един от малкото Zerg играчи, които мислят, че играта е добре балансирана и отдавам загубите/победите си на лични възможности и качества. Разбира се, не претендирам, че съм много добър, даже обратното пълен noob, ама и не правя повече от 2-3 игри на ден в най-добрите си дни Просто с приятели се събираме да играем League of Legends и SC2 остава на малко по-заден план, тъй като реално няма с кой да играя, а solo нещо не ме радва. Може би в новия сезон ще се пробвам да играя малко по-сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.