djadomraz Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 To една част май бяха илюзии като гледам... но от друга страна void-ове са доста по-ефективни срещу колосите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Не, трупаше си ги от началото на играта. Имаше към 6-7 старгейта общо и само кериъри блъскаше от тях, но аз имах 3-3 сталкери с блинк и ги позачистих с малко клизмичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Мда... кериърите са хубаво нещо ако имаш финансите за това, но само с тях не може... Гледах една уникална игра на WhiteRa с кериъри, воидове и mothership срещу някакъв зерг - на 3 пъти мислех че ще загуби но някак удържа на магия накрая зерга пряко сили му отнесе 2 бази, mothership-a и може би 3 кериъра и 3 воид-а и преди да загуби армията си и после WhiteRa го изрина по посока на часовниковата стрелка с останалите 6-7 кериъра и горе-долу толкова воидове (той и нови докара но с първите му отнесе 3 бази за секунди) а зерга беше "минирал" половината карта със спори... мисля че и някакви зелъти направи специално за спорите защото пльосна може би 10 гейта едновременно да прави но основното свършиха кериърите и воидовете ПС: Инфестора може да паразитва mothership и да пуска vortex с него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Creepy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Creepy... Zerg imba etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Mass voids... imba. И*аат мамата на всичко особено ако успееш да ги чарджнеш... ша ми играят на коруптори и брудлордове.... ай гепи тия 8 voidа... после хидри ще правят... да видим как се бият 22 void-a особено като сте достатъчно кухи да успея да ги чарджна малко отстрани върху техни излишни сгради и ларви... МУХАХА И как е възможно същия човек с 80 (1v1) игри да е в silver а със 50 (2v2) игри в diamond To и mass colosi излезе имба... с малко сентрита да не могат да се навре паплачта между тях и да не могат инфесторите да ги паразитнат.... прав беше Светлия че FF е едно от най-имба нещата в цялата игра. След сторма на темпларите това е следващото нещо което може да обърне загубена битка в спечелена с много по-малко жертви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/Strelok Задължително гледиво за всички писукащи малки теранчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Току-що игра 2 игри с Калин (който пък сега е теран и отново е сменил клана - този път БЛАСТ) и общо наш Калин го надиграха тотално 2 дни гледам му гледам стрийма, много е готин пича и играе супер. Вчера игра в НА и постоянно си говореше защо го ол-инват от една база (Deezer) и разни други подобни, пича просто искаше да играе хубави макро игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/Strelok Задължително гледиво за всички писукащи малки теранчета We make expand, drone up, make spines and queens, make another expand, drone, make spines and queens, then 1000 of whatever we want and win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Срещу кой това? Всеки е кисел като пада. Когато бие, си кротува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Скоро не съм чул тераните да реват, което ме навежда на мисълта, че са си размърдали поне една мозъчна гънка. Но пък това е видно и от игрите, които играя и гелдам напоследък. Вчера един на два пъти му избивам набезите с хелиони, без да ми направи абсолютно никакъв демидж на икономиката и накрая ми излезе с няква мек армия и ме изора. След това пък един тереан след първия хелион пуш, който не направи нищо, но и аз нищо не му убих, ми влезе с танк/тор/хелион комбо, а аз имах муталиски/зерглинги/банелинги и БУКВАЛНО ме изора. Успях да убия един единствен тор (от 5) и малко хелиони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Скоро не съм чул тераните да реват, което ме навежда на мисълта, че са си размърдали поне една мозъчна гънка. Но пък това е видно и от игрите, които играя и гелдам напоследък. Вчера един на два пъти му избивам набезите с хелиони, без да ми направи абсолютно никакъв демидж на икономиката и накрая ми излезе с няква мек армия и ме изора. След това пък един тереан след първия хелион пуш, който не направи нищо, но и аз нищо не му убих, ми влезе с танк/тор/хелион комбо, а аз имах муталиски/зерглинги/банелинги и БУКВАЛНО ме изора. Успях да убия един единствен тор (от 5) и малко хелиони... тор (от 5) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 мута и биеш без никакъв проблем. Меджик бокс гг. Ако няма марини, торовете не могат да спрат мути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Имах около 12-15 муталиска, а той имаше 5 тора с 1/1 с сцв-та. Ако щеш 5 меджик бокса да направиш - пак си ГГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Имах около 12-15 муталиска, а той имаше 5 тора с 1/1 с сцв-та. Ако щеш 5 меджик бокса да направиш - пак си ГГ. BANEs babe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Бейнс срещу сийджове и хелиони? :D Гледа ли миналия ден Гуди срещу Лалуш? Гуди беше на 3 бази, Лалуш на 6! През цялата игра Лалуш доминираше битките и накрая го остави да стигне почти до лимит танк/тор, след което терана буквално го прегази. Резултата беше 2:1 за Гуди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Бейнс срещу сийджове и хелиони? :D Гледа ли миналия ден Гуди срещу Лалуш? Гуди беше на 3 бази, Лалуш на 6! През цялата игра Лалуш доминираше битките и накрая го остави да стигне почти до лимит танк/тор, след което терана буквално го прегази. Резултата беше 2:1 за Гуди... Танк + Тор = autoloss vs muta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Усещам как в следващия пач, отново ше има нърф на теран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Усещам как в следващия пач, отново ше има нърф на теран. Хаха надявай се. Аз усещам как ще има нърф на бейнлинг (повече да струва), роуч (да се прави по-дълго време) и на inject (да се прави по-дълго време). Инфесторът също трябва да бъде нърфнат. Бе направо да махнат цялата недъгава имба раса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 А защо недъгавите терани, на които ръцете им са завряни...да не казвам къде... не вземат да спрат да я играят тая игра най-накрая?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 А защо недъгавите терани, на които ръцете им са завряни...да не казвам къде... не вземат да спрат да я играят тая игра най-накрая?! защото смятаме, че ако зергът може без никакъв скил и усилие да побеждава всяка игра, то би трябвало поне и ние ако се напънем и покажем скил и умения, да победим поне някоя и друга игра. Но тъй като зергът наистина е раса за издродени чернобилни малоумници, с нея може да победиш 20 терана, без дори да ти мигне окото и без да правиш нищо особено. Важното е да не забравиш, че с Д се правят дрони. Скил е тва. Edit:Morrow vs Select в момента гледам и искам да удуша всички зерги. Edit: Idra vs Minigun Хаааххаха. Рънъре, не! Не! Душата ти сигурно е изкривена, на фльонга вързана. Да загубиш със зерг е все едно да потрошиш танк, карайки по футболен терен: възможно само за душевно болни с алцхаймер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 2v2 P+T е имба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 minigun има още доста хляб да яде докато стигне нивото на идра, не е само до кой коя раса играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 minigun има още доста хляб да яде докато стигне нивото на идра, не е само до кой коя раса играе. Moonan vs Vibe Marine > Muta? Yeah right Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Marine > Muta? A marine walks into a bar and asks: "Where's the counter?" ---------------------- Blizzard най-накрая са оправили таймера на кастъм игрите! Отне им само 1 година, евала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 DDE смаза Morrow и финала е... ТвП... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.